Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Všechny cifry u PS2 jsou záměnné. U armováku je problém s indexama - musí.je hodinář při nasazování sklíčka trefit přesně. Pouzdra na armováku s indexama mají výřez a armovák má výstupek a ty sednou do sebe a indexy sedí. Pouzdra na humberta už výřez nemají, takže se musí usilovat výstupek na armováku a potom.se přesně trefit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny cifry u PS2 jsou záměnné. U armováku je problém s indexama - musí.je hodinář při nasazování sklíčka trefit přesně. Pouzdra na armováku s indexama mají výřez a armovák má výstupek a ty sednou do sebe a indexy sedí. Pouzdra na humberta už výřez nemají, takže se musí usilovat výstupek na armováku a potom.se přesně trefit.

Honzo, diky moc za odpoved.

Takze jestli to chapu dobre, tak ty Sport 2 co maji cifernik (cerny, modry a cerveny) tak maji pouzdro s vyrezem vcetne armovaciho krouzku.

Pouzdro Humberto tohle nema, takze se to musi trefit rucne. Nicmene sikovny hodinar to da ne? :-))

Odkaz ke komentáři

@spona: puvodne jsem nechapal co tou prvni fotkou chces rict a ted mi to doslo :-) takze kdyz ma nekdo cerveny cifernik tak by mel mit spravne brousene pouzdro...

takze ted plan B sehnat modry cifernik :-))

mam nabidku na cerveny za 350,- 

post-60846-0-13050400-1512410832_thumb.jpg

post-60846-0-82128900-1512410840_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moralles
Odkaz ke komentáři

Ano, mělo by to tak být. Jinak tomu tolik nerozumím. Jen náhodou mám červený číselník a bylo mě divný, proč je pouzdro frezovane, tak jsem hledal vysvětlení. V knize jsem dohledal

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Zdravím pánové, jdu na Vás s otázkou ....

Nevěděl by někdo čím se mi můžou rozjíždět ručky ??? :0/

Jsou 1/3 roku po seřízeni, srovnány utáhnuty. Chvilku šly dobře a pak totox. Sto% vím, že nedostaly žádnou ránu. Ale to půl hod. Rozpětí mne děsí ...

Díky za jakoukoliv radu ...

post-35752-0-33669300-1520141337_thumb.jpeg

post-35752-0-25718100-1520141350_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Možná se hodinky naštvaly a stávkujou,páč číselník je čínskej falzifikát Parexo,taky ručky nepatří k tomuto číselníku,pouze vteřinovka a protože hodinová a minutová ručka jsou jak nový,tak bych to viděl taky na Parexo.Korunka má podle mě moc jemný zoubkování,tak asi taky Parexo.

Rada je,kup si pořádný PS 2.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...