Hardslimer Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Zamer se na pismenko M. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Měl by být origo Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Parexo nema dotiahnute stred M az na spodok. Tuto to M je plne dotiahnute. OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Aaa super! diky mocTo bude origo ne? Nevim jestli takhle podle fotky bych rozeznal origo od parexu. Nemam to nakoukany... ano, vypadá, že origo, parexo to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Diky panove za rady. Sem zas o neco chytrejsi. Ted to porovnavam... parexo vs origo a mate fakt pravdu. To bych si normalne nevsiml ani omylem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 ted me napadlo..pujde tento cerveny cifernik vymenit na Humbertech? je to stejny rozmer a jak armovaci krouzek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Všechny cifry u PS2 jsou záměnné. U armováku je problém s indexama - musí.je hodinář při nasazování sklíčka trefit přesně. Pouzdra na armováku s indexama mají výřez a armovák má výstupek a ty sednou do sebe a indexy sedí. Pouzdra na humberta už výřez nemají, takže se musí usilovat výstupek na armováku a potom.se přesně trefit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Pouzdro patří jen do frezovaneho pouzdra a ne do hladkého. Přikládám rychlou fotku Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ale jinak ano viz odkaz nademnou Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Použiji text z knihy pana Hovorky Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Všechny cifry u PS2 jsou záměnné. U armováku je problém s indexama - musí.je hodinář při nasazování sklíčka trefit přesně. Pouzdra na armováku s indexama mají výřez a armovák má výstupek a ty sednou do sebe a indexy sedí. Pouzdra na humberta už výřez nemají, takže se musí usilovat výstupek na armováku a potom.se přesně trefit. Honzo, diky moc za odpoved.Takze jestli to chapu dobre, tak ty Sport 2 co maji cifernik (cerny, modry a cerveny) tak maji pouzdro s vyrezem vcetne armovaciho krouzku.Pouzdro Humberto tohle nema, takze se to musi trefit rucne. Nicmene sikovny hodinar to da ne? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) @spona: puvodne jsem nechapal co tou prvni fotkou chces rict a ted mi to doslo :-) takze kdyz ma nekdo cerveny cifernik tak by mel mit spravne brousene pouzdro... takze ted plan B sehnat modry cifernik :-)) mam nabidku na cerveny za 350,- Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ano, mělo by to tak být. Jinak tomu tolik nerozumím. Jen náhodou mám červený číselník a bylo mě divný, proč je pouzdro frezovane, tak jsem hledal vysvětlení. V knize jsem dohledal Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 tak dulezity vedet, kde informaci najit. btw jeden vytisk tehle knihy se prodal pry za 6980,- ale v roce 2018 planuji dotisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 To je pěknej ranec, jinak na dotisk nás čeká víc. Je to psáno v odkazu hodinky Prim 1954-1994. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Zdar jak svina... Pred casem se tady resilo brouseni pouzdra. Jestli jde brousit chrom a jak to pripadne vypada.. tady je hruby nastrel... Neni to strojove, takze to neni uplne pravidelne, ale urcite by slo... A pak jeste jedno piskovane... Pod umelym svetlem to neni uplne videt, ale brouseni tam je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Pánové, nemá někdo kovotex navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Zdravím pánové, jdu na Vás s otázkou ....Nevěděl by někdo čím se mi můžou rozjíždět ručky ??? :0/ Jsou 1/3 roku po seřízeni, srovnány utáhnuty. Chvilku šly dobře a pak totox. Sto% vím, že nedostaly žádnou ránu. Ale to půl hod. Rozpětí mne děsí ... Díky za jakoukoliv radu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Možná se hodinky naštvaly a stávkujou,páč číselník je čínskej falzifikát Parexo,taky ručky nepatří k tomuto číselníku,pouze vteřinovka a protože hodinová a minutová ručka jsou jak nový,tak bych to viděl taky na Parexo.Korunka má podle mě moc jemný zoubkování,tak asi taky Parexo.Rada je,kup si pořádný PS 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ručky u Parexa měly problémy,že se buď nedaly nasadit a nebo byly volné,což je asi tento případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se