jonyyy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Potřeboval jsem si ověřit naživo, že se mi Sporty dvojky opravdu nelíbí, tak jsem si pořídil na zkoušku funkční šrot. Když jsem je otevřel, uvnitř byl kalibr 64. Vidím, že nejsem první. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Potřeboval jsem si ověřit naživo, že se mi Sporty dvojky opravdu nelíbí, tak jsem si pořídil na zkoušku funkční šrot. Když jsem je otevřel, uvnitř byl kalibr 64. Vidím, že nejsem první.Fotni je také zdruhé strany...
jonyyy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Poškrábané sklíčko je matoucí, ale číselník je v top stavu, ručičky jsou taky krásné, ale ten strojek mě překvapil. Každopádně jsem se ujistil, že ze sportů mi stačí Igeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daftra Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 jonyyy: opravdu jsou pěkně domlácený.Čím tě strojek překvapil? Toto jsou Sporty s kalibrem 64 a začaly se dělat v roce 1993.To nevíš? Pořeba si pořídit biblu,já ti z ní teď cituju
jonyyy Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Bibli jsem daroval otci, takže mám možnost do ní nakouknout jen čas od času na návštěvě. Hold jsem doteď žil s tím, že tam patři pouze kalibr 68. Díky za objasnění.
Honza.manta Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Bibli jsem daroval otci, takže mám možnost do ní nakouknout jen čas od času na návštěvě. Hold jsem doteď žil s tím, že tam patři pouze kalibr 68. Díky za objasnění. Po revoluci vznikla takzvaná divoká doba Eltonu a dosmontovávali sporty ze skkladových zásob - takže do těch tvých prostě nacpali humberto cifr. Nic výjimečného.
Primkáč 1975 Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Zdravím všechny.Chtěl jsem poprosit jestli by jste mi poradili ohledně těchto dvouch PS2 jakými nedostatky trpí co se autenticity týče aby byli tak jak mají být.Abych to mohl pořešit.Asi určitě ty vlevo mají jiné ručky co jsem koukal na fotky nebo jestli to takle mohlo být a popřípadě k jakým primkám patří.Předem díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Asi takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primkáč 1975 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Tak dík Jožko.A ty ručky v těch zelenejch nevíš náhodou do kterejch patří? Ty zelené ručky má ze statejch zásob hodinář co k němu chodím tak to dám do kupy.Servus.
jožko Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Keďže majú,,uťaté konce",tak pravdepodobne do deckých športov. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku
1roman Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Rok 1981 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spona Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Dnes mi přišly z ozdravovny v Eltonu . Ač jsem měl pouzdro pěkné, nechal jsem si dát nerez. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Thomas v.Bayern Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Jsou nádherný ,gratuluju!!!!
sonny.c Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Zdar chlapi.Potřeboval bych vložku mezi strojek a pouzdro.Nemá někdo přebytečnou?Dík
colommbo Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Humberta mě fakt neberou, ale to jsem o PS1 a PS2 před rokem tvrdil taky. A dnes mi z AP od jednoho i ze zdejších členů dorazily opravdu velmi fajnové červené dvojky. Základní PS2 trojku mám hotovou, do zbývajícího chlívečku ještě časem něco nacpu. Třeba automaty s bílým cifrem nebo letecké... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spona Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 TAK TO MÁŠ MOC PĚKNOU RODINKU. ZA MĚ JE ČERVENÁ SUPER
colommbo Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Dík! Fakt téměř nemají chybku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Jsou krásné i když vzhledem k ceně, by se to dalo i čekat.
Thomas v.Bayern Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Humberta mě fakt neberou, ale to jsem o PS1 a PS2 před rokem tvrdil taky. A dnes mi z AP od jednoho i ze zdejších členů dorazily opravdu velmi fajnové červené dvojky. Základní PS2 trojku mám hotovou, do zbývajícího chlívečku ještě časem něco nacpu. Třeba automaty s bílým cifrem nebo letecké... Co já bych dal za takovou sbírku :-ONÁDHERA !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se