Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

prosím o informaci. Pročítám si toto vlákno a další o renovacích PS2 a co mě mate je, že na některých fotkách jsem viděl řemínky 18 mm, někde i 20 mm. Jak to tedy, prosím, je s šířkou řemínku u originálu PS2 pouzdra a jak u renovačního nerezového. Případně jsou i nějaké variace?

Předem děkuji za zodpovězení.

S pozdravem

David

Jedna výjimka by se asi našla, domnívám se, že pouzdro na PS2 automatic s kal. 69 -vyráběly se s černým, šedým, modrým a bílým ciferníkem- má skutečně 20mm. Až pojedu kolem sejfu, můžu to zjistit, dlouho jsem to neměl v ruce a paměť neslouží. Ale není to důležité, standardní pouzdro má prostě 18, na všechny modely, renovační také, fejkové taktéž.

Muzu poprosit o fotku se suplerou?

Ja mel taky za to, ze 18mm bylo standard.

Ale je to taky tim, ze mi toto pouzdro rukama neproslo a asi uz ani neprojde. ;)

Pouzdra PSII automat kal.69 mají stěžejky 20mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se moc dlouho neradoval.Včera v 17 hod jsem je vytáhl z obálky a hned natáhl,dneska ve 12:35 stály,vteřinovka ležela na minutové.Zkoušel jsem s nima korunkou zahýbat,chodily spolu.Pak se v jeden moment vteřinovka odpoutala a zůstala stát,ale jakmile jsem korunkou protočil ručky dokola,minutová vteřinovku vyhodila ze sedla. A protože byly natažený,hledal jsem polohu vteřinovky,aby ju ručky nevláčely s sebou a ta aby nevydřela do původního ciferníku brázdu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se moc dlouho neradoval.Včera v 17 hod jsem je vytáhl z obálky a hned natáhl,dneska ve 12:35 stály,vteřinovka ležela na minutové.Zkoušel jsem s nima korunkou zahýbat,chodily spolu.Pak se v jeden moment vteřinovka odpoutala a zůstala stát,ale jakmile jsem korunkou protočil ručky dokola,minutová vteřinovku vyhodila ze sedla. A protože byly natažený,hledal jsem polohu vteřinovky,aby ju ručky nevláčely s sebou a ta aby nevydřela do původního ciferníku brázdu.

To nasere.Mam podobnou zkusenost ale uz je to par let zpatky.Myslel sem ze tohle uz si hlidaji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...