colommbo Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Neztrácej čas, PS2 automaty mají také 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Když nevíš coby,tak se zeptej v Obi.PSII kalibr 69 s vykouslým pouzdrem má 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ajta krajta, mea culpa... Mám jen obyč. černé a bílé s 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Změřil jsem- původní vykousnuté pouzdro má opravdu 20. Ale málo se vidí, dělaly se i v pouzdře ,,Humberto" a starší kusy se do něj přesazovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Když nevíš coby,tak se zeptej v Obi.PSII kalibr 69 s vykouslým pouzdrem má 20mm.Muzu poprosit o fotku se suplerou? Ja mel taky za to, ze 18mm bylo standard.Ale je to taky tim, ze mi toto pouzdro rukama neproslo a asi uz ani neprojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 KLIIIID, technický vzdělání sice nemám, ale se šuplérou umim- vážně jsem se neseknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Lepsi jednou videt, nez trikrat slyset.....Diky kuci. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ahoj všem, prosím o informaci. Pročítám si toto vlákno a další o renovacích PS2 a co mě mate je, že na některých fotkách jsem viděl řemínky 18 mm, někde i 20 mm. Jak to tedy, prosím, je s šířkou řemínku u originálu PS2 pouzdra a jak u renovačního nerezového. Případně jsou i nějaké variace? Předem děkuji za zodpovězení. S pozdravemDavid Jedna výjimka by se asi našla, domnívám se, že pouzdro na PS2 automatic s kal. 69 -vyráběly se s černým, šedým, modrým a bílým ciferníkem- má skutečně 20mm. Až pojedu kolem sejfu, můžu to zjistit, dlouho jsem to neměl v ruce a paměť neslouží. Ale není to důležité, standardní pouzdro má prostě 18, na všechny modely, renovační také, fejkové taktéž. Muzu poprosit o fotku se suplerou?Ja mel taky za to, ze 18mm bylo standard.Ale je to taky tim, ze mi toto pouzdro rukama neproslo a asi uz ani neprojde. Pouzdra PSII automat kal.69 mají stěžejky 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tedy i Prim sport II automat cal.96 letecky maji tedy vybrani na stezejky 20 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Letecký nevim, ale předtím jsme se tu celkem shodli, že PSII aut. kal.69 mají 18mm a s vykousnutým pouzdrem 20mm, jenže pak přišel Honza a bábovičky nám zbořil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Ale nezboril.Jen potvrdil to co pises.S vykouslym pouzdrem 20mm a s normalnim 18mm. Delaly se obe verze. Mrkni do PB od Accutrona. Pak ti to bude jasne, ktere barevne variace se delaly a do ceho se davaly. Edit: letecke 18mm. Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ne jen ty s kal.69. Konkrétně tohle pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jasně, chápu. Třeba bílé kal.69 s nevykousnutým pouzdrem (mám) 18mm, s vykousnutým (obrázek) 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tady jsem si před lety dovolil založit vlákno PSII automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Návrat z ošetřovny v NMnM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Návrat z ošetřovny v NMnM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak jsem se moc dlouho neradoval.Včera v 17 hod jsem je vytáhl z obálky a hned natáhl,dneska ve 12:35 stály,vteřinovka ležela na minutové.Zkoušel jsem s nima korunkou zahýbat,chodily spolu.Pak se v jeden moment vteřinovka odpoutala a zůstala stát,ale jakmile jsem korunkou protočil ručky dokola,minutová vteřinovku vyhodila ze sedla. A protože byly natažený,hledal jsem polohu vteřinovky,aby ju ručky nevláčely s sebou a ta aby nevydřela do původního ciferníku brázdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Že mne to nepřekvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak jsem se moc dlouho neradoval.Včera v 17 hod jsem je vytáhl z obálky a hned natáhl,dneska ve 12:35 stály,vteřinovka ležela na minutové.Zkoušel jsem s nima korunkou zahýbat,chodily spolu.Pak se v jeden moment vteřinovka odpoutala a zůstala stát,ale jakmile jsem korunkou protočil ručky dokola,minutová vteřinovku vyhodila ze sedla. A protože byly natažený,hledal jsem polohu vteřinovky,aby ju ručky nevláčely s sebou a ta aby nevydřela do původního ciferníku brázdu.To nasere.Mam podobnou zkusenost ale uz je to par let zpatky.Myslel sem ze tohle uz si hlidaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Daftra: Koukám, že máš na ty PS nějakou smůlu - nejdřív vypečený hodinář ze severu Moravy a teď tohle. To ti fakt nepřeju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se