Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) před 13 minutami, bohus76 napsal: Nezkoušel bych to " na Blind" ,pak můžeš utopit hodinky. To nechci. Hodinář co mi dělá Seiko by měl tohle zvládnout nebo ne? Kontrolu, a když bude vše ok tak tlakovku. Nebo jsou i hodináři co Primky nedělají? Já se ho na ně nikdy neptal. Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Děkuji, netrval jsem na totální originalitě, hlavně, aby to nebyl úplně bastl, co se nikdy nedělal. Na občasné nošení. A neměl jsem ve sbírce nic s ručním nátahem Zrovna tyhle totálně originálně vypadají, ale věřím, že se s tím naučíš docela rychle žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 před 1 minutou, Jeronimo napsal: Zrovna tyhle totálně originálně vypadají, ale věřím, že se s tím naučíš docela rychle žít. Za ty peníze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 před 5 minutami, Jiří Sedlák napsal: Za ty peníze? Je to v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Tak myslíš že za ty peníze můžou být úplně originál? Kde by mi je kdyžtak přetěsnili, kdyby do toho pan Tichý nechtěl jít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Jsou originál. Když poprosíš prodávajícího, tak s tím třeba něco zmůže. Já momentálně nepomůžu. Na tři měsíce mám stop stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) Prodávajícího jsem již požádal a nabídl příplatek. Já mám hodinek a času dost. Když nebude jiná možnost klidně 3 měsíce vydržím i déle. Na kolik taková věc vyjde? Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Každopádně díky, potvrzení originality vždy potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Tlaková zkouška není problém u slušného hodináře. A u dobrého i na počkání. Ano,samo výměna dílů např. korunky,skla atd může trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Nemá tu někdo fotku na jubilee tahu. Asi jim na nošení koupím toto https://www.hodinky-365.cz/pansky-kovovy-naramek-na-hodinky-cr-08-x1109918 mají 18mm jestli správně vidím. Ta původní guma je super stylová, ale hodinky mám na gumě vždy těsněji a zapocené. Na jubilee pěkně v suchu. Dal jsem ho na Vostoky, neboť originál nestál za nic a jsou na něm super i ta obyč. spona chodí a drží skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) když náramek, tak ten co tam patří, tedy kovotex Trenčín, tohle ne, za mě na PS II těžký náramek, takže opruz na jubilee je tady měl tuším člen nick @nickolas, foto lze určitě dohledat navíc máš pouzdro v krásném stavu a kovový náramek bude pouzdro odírat já bych řešil: - nato černé klasické, popřípadě průvlek - perlon EULIT, mám ho, je super, doporučuji Provlékací řemeny - kůže, perlon, nylon, canvas | Hodinářství - Marek Frýdl (sluzby.cz) edit: foto Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Tak, tak. Já rád na PS 2 vidím buď původní gumu nebo alespoň něco co se jí hodně podobá. Děrovaný kožený řemen nebo gumu v rally/racing stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Vycházím z toho, že kolega by rád hodinky občas "namočil", takže ideální ta guma jak píšeš, popřípadě ten hadr. Mě by se líbil na PSII i bund, ale já bych styk s vodou pokud možno vyloučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Za kvalitu fota se omlouvám, neumím lépe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 před 13 hodinami, Jeronimo napsal: Jsou originál. Když poprosíš prodávajícího, tak s tím třeba něco zmůže. Já momentálně nepomůžu. Na tři měsíce mám stop stav. Tak prodávající potvrdil, že vše bude ok, jen korunku nepřetěsňoval a bohužel mi to teď ani nemůže nabídnout. Takže se zeptám pana Tichého a když on taky ne, tak bych se zapsal na pořadník, kdyby se to dalo do léta stihnout, tak bych byl rád. před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Tak, tak. Já rád na PS 2 vidím buď původní gumu nebo alespoň něco co se jí hodně podobá. Děrovaný kožený řemen nebo gumu v rally/racing stylu. Tak zůstanou na původní gumě. Na tahu mám hodinek dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Ok, kdybys nepochodil, tak napiš SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Než přijdou, než bude v hodinářství otevřeno, to má čas. V lednu se uvidí jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamoo Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Zdravim vsetkych. Planujem kupit moje prve Primky. Co vravite na tento kus? Luneta je menena, inac podla predajcu povodny stav. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/ps-2-cervene-kartacovane-poudro-58210.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 ...už sú preč, kúpil si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Vím, že otázka nebyla položena na mne, ale když znám odpověď, tak snad nevadí, že se vmísím. Hodinky nebyly prodány, jen si je prodejce topuje tím způsobem, že inzerát smaže a znovu vystaví.. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/ps-2-cervene-kartacovane-poudro-58262.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se