špelda66 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) @Bert ty ručky jsou v pořádku, popř. obě varianty jsou ok ? Omlouvám se za mezery ve vzdělání Upraveno 11. ledna uživatelem špelda66 2
špelda66 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Myslím, že budou obě varianty v pořádku, zjistit realitu asi nebude možné.
Vomi Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější.
Divers Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Někde jsem viděl, že to bylo omezeno na 200 kusů. Budu hledat ty informace.
Vomi Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna (upraveno) V 13. 1. 2025 v 23:22, Divers napsal: Můj byl koupen v roce 2004, stál 2582 Kč. Rozšířit Ano, v té době šel koupit, já jsem viděl paragon snad z roku 2009. Upraveno 16. ledna uživatelem Vomi
Honza.manta Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna V 11. 1. 2025 v 15:55, Vomi napsal: Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější. Rozšířit Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech.
Vomi Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna V 16. 1. 2025 v 9:55, Honza.manta napsal: Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech. Rozšířit Ano, v dolní třetině komentáře o nich píšu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se