Vomi Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Tak těchto moc není . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Velmi zajímavé. Palec hore. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) @Bert ty ručky jsou v pořádku, popř. obě varianty jsou ok ? Omlouvám se za mezery ve vzdělání Upraveno 11. ledna uživatelem špelda66 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Myslím, že budou obě varianty v pořádku, zjistit realitu asi nebude možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Někde jsem viděl, že to bylo omezeno na 200 kusů. Budu hledat ty informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Můj byl koupen v roce 2004, stál 2582 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) V 14. 1. 2025 v 0:22, Divers napsal: Můj byl koupen v roce 2004, stál 2582 Kč. Ano, v té době šel koupit, já jsem viděl paragon snad z roku 2009. Upraveno 16. ledna uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna V 11. 1. 2025 v 16:55, Vomi napsal: Tohle jsou PS2 automatic v nerezovém pouzdře, kterých bylo vyrobeno údajně jen 200 ks v malých seriich v letech 2000-2005. Ručky muhou byt tyhle sportovní tupé nebo špičaté typu letecké, ale vterinovka vždy oranžová nebo červeno oranžová bez okénka. Vykryti rucek může být barvou nebo svítícím fosforem. V hodinkách je strojek Miyota 8215 Eltonem značený jako cal. 72. Pozor, ještě ve starém Eltonu se vyráběl ještě PS2 automatic, které měly klasické chrom pouzdro, strojek Miyota nebyl na rotoru značený jako cal. 72 a ručky vždy letecké a vterinovka bílá vždy s okénkem a bylo jich vyrobeno několik tisíc. Tyhle jsou ty mnohem vzácnější. Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Dělaly se i ve variantě chromomavá mosaz, ale to byla nezávislá série a nevím kolik kusů. Ty nerezové by fakt měly být ve dvě stě kusech. Ano, v dolní třetině komentáře o nich píšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se