Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bílý font písma a jsou dokonalé :smile_anim:

Právě, že bílé písmo by tomu nesedělo. Na žlutých jedničkách jsou taky černé nápisy.

Ale jinak na přání cokoliv :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Honza.manta:

mám taky modré Sporty, ale mam bile rucicky, to je jak sem pochopil z vlakna, spatne?

Z ceho jsou ty bile? Daji se nekde sehnat v dobrem stavu nebo uplne nove ty niklovane?

Taky shanim reminek, ten gumovy s velkymi dirami je original? Nevis kde by se dal sehnat?

Diky.

Upraveno uživatelem sodik
Odesláno

Bílé ručky se dodávaly jako náhradní díl, nicméně když z těch bílých odstraníš barvu, taky budeš mít niklované a nemusíš nic shánět.

Odesláno

Právě, že bílé písmo by tomu nesedělo. Na žlutých jedničkách jsou taky černé nápisy.

Ale jinak na přání cokoliv :smile_anim:

Tak tohle mi uniklo, srovnával jsem to s ostatníma dvojkama.

Dá se ten cifr objednat? Please

Odesláno

Díky váženému chronokolegovi se mi podařilo doplnit řadu PS2.1 o chybějící článek

post-5320-032463200 1296481536.jpg

Jsou krasne, Orlando je opravdu machr!!! Nezkousel jsi k nim bile rucky, jak by to vypadalo?

Odesláno

Proc maji nektere sporty jednodzchou vterinovku a vetsina z nich na konci vterinovky ma obdelnik s fosforem?

Ty jednoduche rucky sou asi neoriginal, ze?

Modely PS2.1 a PS2.2 a tzv. model potapěč mají ty se závažíčkem na konci. Výplň je luminiscenční u PS2.1 a u ostatních je to neluminiscenční barva. Ostatní modely PS2 by měly mít jednoduchou vteřinovku, ale barvy se různí podle modelů. Pročti si vlákna a všechno tam najdeš.

Odesláno

Modely PS2.1 a PS2.2 a tzv. model potapěč mají ty se závažíčkem na konci. Výplň je luminiscenční u PS2.1 a u ostatních je to neluminiscenční barva. Ostatní modely PS2 by měly mít jednoduchou vteřinovku, ale barvy se různí podle modelů. Pročti si vlákna a všechno tam najdeš.

vlakno jsem procetl, ale moc moudry jsem z toho nebyl, proto jsem se zeptal, tím dekuji za odpoved.

Koupil jsem tyto Sporty II, zajima me vas odborny nazor :smile_anim:

1) podle me maji novou otocnou lunetu? Myslim si to podle cisel 30, 40 a 50, je nedotazena resp. dole takova ustrizena.

2)Rucicky jsou z jinych hodinek. Jak jsem spravne vycetl, mely by byt niklovane a se zavazim s luminiscencni barvou.

3) ke korunce - moje ma korunku skoro rovnou, to tedy vypada na novou nahradu za original?

jeste k těmto sportum, taky maji nejspise nove pozdro a lunute. Nemylim se?

dekuji za odpoved.

post-13676-040547400 1296543336.jpg

Odesláno

Ta luneta by mela byt original, poznas to podle ctyrky, navic tvoje luneta je reliefni, druhovyroba lunet je jen potistena a cislice 4 je jina. Rucky mas z jinych hodinek, maji tam byt niklovane s fluorescencni vyplni. Korunka vypada jako druhovyroba, ma jemnejsi drazkovani.

Odesláno

Ta luneta by mela byt original, poznas to podle ctyrky, navic tvoje luneta je reliefni, druhovyroba lunet je jen potistena a cislice 4 je jina. Rucky mas z jinych hodinek, maji tam byt niklovane s fluorescencni vyplni. Korunka vypada jako druhovyroba, ma jemnejsi drazkovani.

tak alespon ze ta luneta je original, tak ted jen nekde sehnat rucicky a korunku...to nebude zase tak jednoduche, presne tak jako s original reminkem :worried_anim:

Odesláno

Bílé ručky se dodávaly jako náhradní díl, nicméně když z těch bílých odstraníš barvu, taky budeš mít niklované a nemusíš nic shánět.

Jak jsou delany rucky na humberta? Maji na koncich otvory na vypln lumi barvou nebo jsou plne? Kdyz se tedy ta barva sunda je ten povrch leskly? Na humberta bych jedny mel a potreboval bych je predelat na PS2.1

Odesláno

Tak vem nožík, nebo žiletku a opatrně seškrábni tu barvu. Ručky na humberta mají taky otvory pro výplň, jako na 2.1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...