Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech..

post-5320-1276587001,44.jpg

Řemínek je tvarově hodně podobný, liší se jen tím příčným profilováním, ale mnohem rychleji tvrdne a křehne, ale v pohodě se dá nosit. Co já vím, tak to byla dodávka Parexa, ale už před delší dobou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech..

Tak jsme se ptal u hodináře na ten originál pásek, bohužel nemají. Ještě loni v létě měl asi 3-4 kousky těch co tam mám já. Prý je někdo koupil všechny najednou. Jestli to nebyl tady kolega.

P.s Sklo a lunetu měl, a to je pro mě hlavní. Uvidíme jaká bude cena a hlavně kvalita ty lunety. (do Polska kousek:-(( viz. jiné vlákno)

Upraveno uživatelem novic
Odkaz ke komentáři

Tak jsme se ptal u hodináře na ten originál pásek, bohužel nemají. Ještě loni v létě měl asi 3-4 kousky těch co tam mám já. Prý je někdo koupil všechny najednou. Jestli to nebyl tady kolega.

P.s Sklo a lunetu měl, a to je pro mě hlavní. Uvidíme jaká bude cena a hlavně kvalita ty lunety. (do Polska kousek:-(( viz. jiné vlákno)

Prosimtě, do jakýho hodinářství chodíš, já chodim do nováče do školy a zatím jsem žadné nenašel.
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nebyl. :sad01_anim: Tyhle kopie jsem koupil i s těma hodinkama na fotce. A ta fotka je už taky dost stará - cca půl roku - to jsou staré zásoby. :smile_anim:

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Taky trošku do diskuze, i když malounko mimo mísu, přestože PS l mám taky. Jedná se o to objednávání drobných dílů z Parexa. Chtěl jsem od nich opravdu jenom maličkost a velmi slušně až poníženě jsem se mailem zeptal. Po dlouhé době mi odpověděl jakýsi ing. Hněvsa a udělal ze mne takového idiota, že jsem se ještě týden červenal. Konec jeho příspěvku vyzněl tak, že kdyby vyřizoval takovéhle objednávky, tak by hodináři přestali opravovat. O.K., já to beru, ale ta forma byla dost otřesná. To jenom, abyste věděli.

Upraveno uživatelem vito
Odkaz ke komentáři

@vito

To sem nepatří, na to klidně založ nové vlákno >:-( Tady je to pro fotografie Prim Sport 2!

Abych nedával bezfotkové posty, dovolím si sem dát krásné foto něčí sbírky, naneštěstí nemám uložené, kdo je šťastným majitelem.

post-6998-127712758102.jpg

Odkaz ke komentáři

I já bych rád věděl, koho u nás navštěvuješ. Hodinářů je hodně, ale který je "ten pravý"?
Odkaz ke komentáři

je to prej někde vedle brouka na naměstí říkal Novic...

No tam vedle Brouka jsem dal do opravy PS II. Výměna skla a lunety. Budou 30.06. Tak pak můžu říct, jestli to je ten pravý:-)

Jinak našel jsem ještě jednoho, ten pracoval dlouhá léta v ELTONU, zítra tam jdu s PS I. Tak pak dam vědět. Ten bude podle mě větší šikula.

Odkaz ke komentáři

Jo, je to složenina. Tyhle bílé ručky s fluorescenční výplní vidím v poslední době čím díl častěji, jeden hodinář mi je taky dal na hodinky. Že by nějaké staré zásoby? Nebo Parexo? Možná obojí.

Jinak ciferník vypadá zajímavě, ještě jsem takový neviděl.

Odkaz ke komentáři

Našel jsem Sport II. Vypadá to na domácí výrobu, nebo se pletu?

Jinak pouzdro je docela zachovalé. Trochu rozežrané na straně korunky.

Omlouvám se za horší kvalitu fotografii.

Ciferník zajímavý, chybí tam středy v indexech - že by kazový - takový malý modrý mauricius? :smile_anim:

Tyhle ručky vídám taky jen poslední dobou a jestli někam patří, tak do PS2.1, ale ne do humbert.

Odkaz ke komentáři

Ciferník zajímavý, chybí tam středy v indexech - že by kazový - takový malý modrý mauricius? :smile_anim:

Tyhle ručky vídám taky jen poslední dobou a jestli někam patří, tak do PS2.1, ale ne do humbert.

Původní majitel říkal, že je takhle koupil v roce 1982 v obchodě. Byli sice u hodináře na výměnu skla a potom i řemínku.

Nepamatuje si, že by ale měnili ručky. Ale samozřejmě to na 100% neví, je to skoro 30 let:-)

Podle mě, za socika prošlo kontrolou všechno..

Takové hezky nafocené Sporty, to chce bod :)

Ano souhlasím s BIGESEM.

Moc pěkné fotky a samozřejmě i SPORTY II.

Odkaz ke komentáři

No tam vedle Brouka jsem dal do opravy PS II. Výměna skla a lunety. Budou 30.06. Tak pak můžu říct, jestli to je ten pravý:-)

Jinak našel jsem ještě jednoho, ten pracoval dlouhá léta v ELTONU, zítra tam jdu s PS I. Tak pak dam vědět. Ten bude podle mě větší šikula.

Ano, vím o nich. Ten na náměstí je docela dobrý a ceny bezva. No a ten bývalý eltoňák..... prostě poctivý hodinář za velmi lidové ceny. Oba jsou dobří.

Odkaz ke komentáři

Ano, vím o nich. Ten na náměstí je docela dobrý a ceny bezva. No a ten bývalý eltoňák..... prostě poctivý hodinář za velmi lidové ceny. Oba jsou dobří.

Ten na náměstí chce za vyčištění a seštelování cca 300 Kč, pan Eltoňák 120 Kč.

To jsou proti ELTONU opravdu příjemné ceny. Škoda, že už mají tak málo náhradních dílů.

Už se těším na výsledky.

Upraveno uživatelem novic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...