Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Honza: Bohužel dnes internet drtí kamenné krámky a řada lidí obchoduje doma (dost z nich i bez zdanění). Často vidím jak se nakupuje na eBay (či jiných aukčních webech) a prodává na Aukru se značným ziskem. Dneska bych nechtěl prodejnu zadarmo, vyhozené peníze.

Odesláno

Včera jsem byl v bazaru v Ječné a mrkal jsem na drát. Vybral jsem si zpod skla jedny šedivé kirovské na krásném meshi a jedny eleganty/skorodiplomaty - otočil na dýnka a ejhle - co kus to třináct set. Vyjádřil jsem podiv nad cenou a bazarista bez mrknutí řekl, že má pravomoc ihned slevit až 50%. Jenže to už jsem byl tak vytočenej, že jsem mu řekl, že je dražší než aukro a rozloučil se. On teda ještě něco mektal o nájmu za krám a režii podniku a nutnosti vydělávat.

Do Ječný je zbytečný chodit.

Odesláno

Dnes se mi podařilo ukořistit pěkné modré, tak jsem je pomazlil a uložil k ostatním   :angel:

Hele co tom sem strkáš za paskvilný fotky(včera jsem byl jen na mobilu, tak jsem si nevšim)?!

Vždyť na dvou kusech těch sportů nemáš origo řemínek - že se nestydíš takovou fotku publikovat!!

A ten modrej řemínekmjsem u tebe ještě neviděl - udav se s ním!!!!

:cheers:

Odesláno (upraveno)

Hele co tom sem strkáš za paskvilný fotky(včera jsem byl jen na mobilu, tak jsem si nevšim)?!

Vždyť na dvou kusech těch sportů nemáš origo řemínek - že se nestydíš takovou fotku publikovat!!

A ten modrej řemínekmjsem u tebe ještě neviděl - udav se s ním!!!!

:cheers:

No, ono je potřeba je rozlišit, víš, ty červený nejsou PRIM, ale Meister Anker. Tak jsem je dal na jinej řemen...a kterej se Ti ještě nezdá?

No, jestli Ti ta fotka vadí, klidně ji smaž.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

No prosim, můžeš mi říct? Proč máš ty s bílým ciferníkem a zelenými indexy 2x ?? (A neříkej, proto, že jedny mají horší lunetu)

Ony se strašně špatně sháněly, je tak nějak lepší jich mít radši víc...

Odesláno

No prosim, můžeš mi říct? Proč máš ty s bílým ciferníkem a zelenými indexy 2x ?? (A neříkej, proto, že jedny mají horší lunetu)

Ještě mu jich pár chybí - 1) do práce, 2) víkendové, 3) sváteční, 4) k noční košili a konečně 5) do sbírky. V těch PS2 už to měl skoro komplet, u těch dětskej je sbírečka teprve v plenkách. :goof:

Odesláno

Ještě mu jich pár chybí - 1) do práce, 2) víkendové, 3) sváteční, 4) k noční košili a konečně 5) do sbírky. V těch PS2 už to měl skoro komplet, u těch dětskej je sbírečka teprve v plenkách. :goof:

Ono mě to vlastně čeká jen kolem těch 2.3- tam musím ještě udržet styl. Ty hnusný celokovový nebudu nosit, takže kusy na nošení odpadnou. Zase je tam dost automatů, jak jsem zjistil...to je peklo. No a u dětských přece taky o nošení neuvažuju. Naštěstí se asi dělaly jen v pár verzích, uf...

Odesláno (upraveno)

Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale nedávno jsem tady dával na fórum hodinky, ptal jsem se co jsou zač atd...Nechal jsem si je opravit, a mám z nich opravdu moc velkou radost  :) Akorát lunetu bych potřeboval sehnat kvalitnejší...

PRIM.bmp

Nevím proč se neukazuje náhled fotky...to nevadí

Upraveno uživatelem martin3333333333
Odesláno

Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale nedávno jsem tady dával na fórum hodinky, ptal jsem se co jsou zač atd...Nechal jsem si je opravit, a mám z nich opravdu moc velkou radost  :) Akorát lunetu bych potřeboval sehnat kvalitnejší...

attachicon.gifPRIM.bmp

Nevím proč se neukazuje náhled fotky...to nevadí

Nevím, co ti až tak na té lunetě vadí, vypadá ještě slušně. No a je nutno přiznat, že hodinář odvedl pěknou práci. :thumbsup_anim:  Potápky jak víno. Užij si jich.

Odesláno

Nevím, co ti až tak na té lunetě vadí, vypadá ještě slušně. No a je nutno přiznat, že hodinář odvedl pěknou práci. :thumbsup_anim:  Potápky jak víno. Užij si jich.

...třeba vadí mírná parexovitost viditelná především na dvacítce...  jinak- joooo, tak tyhle nemám a hned tak mít nebudu...

Odesláno

...třeba vadí mírná parexovitost viditelná především na dvacítce...  jinak- joooo, tak tyhle nemám a hned tak mít nebudu...

No to jo, ale já bych už ji tam nechal na úplné dojetí. Při té kvalitě potisku to bude jedna dvě. Pak bych šáhl po nějaké jiné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...