Josef01 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Honza: Bohužel dnes internet drtí kamenné krámky a řada lidí obchoduje doma (dost z nich i bez zdanění). Často vidím jak se nakupuje na eBay (či jiných aukčních webech) a prodává na Aukru se značným ziskem. Dneska bych nechtěl prodejnu zadarmo, vyhozené peníze.
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Včera jsem byl v bazaru v Ječné a mrkal jsem na drát. Vybral jsem si zpod skla jedny šedivé kirovské na krásném meshi a jedny eleganty/skorodiplomaty - otočil na dýnka a ejhle - co kus to třináct set. Vyjádřil jsem podiv nad cenou a bazarista bez mrknutí řekl, že má pravomoc ihned slevit až 50%. Jenže to už jsem byl tak vytočenej, že jsem mu řekl, že je dražší než aukro a rozloučil se. On teda ještě něco mektal o nájmu za krám a režii podniku a nutnosti vydělávat.Do Ječný je zbytečný chodit.
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Dnes se mi podařilo ukořistit pěkné modré, tak jsem je pomazlil a uložil k ostatním Hele co tom sem strkáš za paskvilný fotky(včera jsem byl jen na mobilu, tak jsem si nevšim)?!Vždyť na dvou kusech těch sportů nemáš origo řemínek - že se nestydíš takovou fotku publikovat!!A ten modrej řemínekmjsem u tebe ještě neviděl - udav se s ním!!!!
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 (upraveno) Hele co tom sem strkáš za paskvilný fotky(včera jsem byl jen na mobilu, tak jsem si nevšim)?!Vždyť na dvou kusech těch sportů nemáš origo řemínek - že se nestydíš takovou fotku publikovat!!A ten modrej řemínekmjsem u tebe ještě neviděl - udav se s ním!!!! No, ono je potřeba je rozlišit, víš, ty červený nejsou PRIM, ale Meister Anker. Tak jsem je dal na jinej řemen...a kterej se Ti ještě nezdá? No, jestli Ti ta fotka vadí, klidně ji smaž. Upraveno 16. března 2013 uživatelem straspol
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Bohužel v této oblasti mám ještě citelné mezery. Přesto se je aktivně snažím zaplňovat. Pár kousků je u hodináře a pár ještě dojde poštou.
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Tyhle naštěstí nesbírám..., takže mi jich chybí maximálně 20 typů. Nějaké automaty s Miyotou jsou ještě u hodináře a něco ještě čeká zamluvené.
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Taky dětské Sporty jsou docela zajímavé, vlastně ani netuším, co mi v této oblasti ještě chybí.
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 No prosim, můžeš mi říct? Proč máš ty s bílým ciferníkem a zelenými indexy 2x ?? (A neříkej, proto, že jedny mají horší lunetu)
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 No prosim, můžeš mi říct? Proč máš ty s bílým ciferníkem a zelenými indexy 2x ?? (A neříkej, proto, že jedny mají horší lunetu)Ony se strašně špatně sháněly, je tak nějak lepší jich mít radši víc...
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Ony se strašně špatně sháněly, je tak nějak lepší jich mít radši víc... Už to chápu. Já blbec je mám bohužel pouze jednou.
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 No prosim, můžeš mi říct? Proč máš ty s bílým ciferníkem a zelenými indexy 2x ?? (A neříkej, proto, že jedny mají horší lunetu)Ještě mu jich pár chybí - 1) do práce, 2) víkendové, 3) sváteční, 4) k noční košili a konečně 5) do sbírky. V těch PS2 už to měl skoro komplet, u těch dětskej je sbírečka teprve v plenkách.
straspol Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Ještě mu jich pár chybí - 1) do práce, 2) víkendové, 3) sváteční, 4) k noční košili a konečně 5) do sbírky. V těch PS2 už to měl skoro komplet, u těch dětskej je sbírečka teprve v plenkách. Ono mě to vlastně čeká jen kolem těch 2.3- tam musím ještě udržet styl. Ty hnusný celokovový nebudu nosit, takže kusy na nošení odpadnou. Zase je tam dost automatů, jak jsem zjistil...to je peklo. No a u dětských přece taky o nošení neuvažuju. Naštěstí se asi dělaly jen v pár verzích, uf...
martin3333333333 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale nedávno jsem tady dával na fórum hodinky, ptal jsem se co jsou zač atd...Nechal jsem si je opravit, a mám z nich opravdu moc velkou radost Akorát lunetu bych potřeboval sehnat kvalitnejší...PRIM.bmp Nevím proč se neukazuje náhled fotky...to nevadí Upraveno 18. března 2013 uživatelem martin3333333333
Honza.manta Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Zkus vkládat obrázek ve formátu jpeg, nic jiného mi nenapadá. Jinak parádní hodinky - jestli se nemýlím, tak je pohání miyota?
martin3333333333 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Díky. Ano, přesně tak, je tam japonská Miyota.
PetrM Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale nedávno jsem tady dával na fórum hodinky, ptal jsem se co jsou zač atd...Nechal jsem si je opravit, a mám z nich opravdu moc velkou radost Akorát lunetu bych potřeboval sehnat kvalitnejší...PRIM.bmp Nevím proč se neukazuje náhled fotky...to nevadíNevím, co ti až tak na té lunetě vadí, vypadá ještě slušně. No a je nutno přiznat, že hodinář odvedl pěknou práci. Potápky jak víno. Užij si jich.
martin3333333333 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 No tu lunetu jsem koupil na aukru za párk korun, a spodní část čísel už je skoro smazaná Barva tam prostě špatně drží.
straspol Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Nevím, co ti až tak na té lunetě vadí, vypadá ještě slušně. No a je nutno přiznat, že hodinář odvedl pěknou práci. Potápky jak víno. Užij si jich....třeba vadí mírná parexovitost viditelná především na dvacítce... jinak- joooo, tak tyhle nemám a hned tak mít nebudu...
PetrM Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 ...třeba vadí mírná parexovitost viditelná především na dvacítce... jinak- joooo, tak tyhle nemám a hned tak mít nebudu...No to jo, ale já bych už ji tam nechal na úplné dojetí. Při té kvalitě potisku to bude jedna dvě. Pak bych šáhl po nějaké jiné.
martin3333333333 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Ano, nechám ji tak dokud se úplně neošoupe, akorát nevím kde sehnat nějakou lepší krom aukra, a na kolik by tak vyšla....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se