Honza.manta Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Já bych si nebyl tak jistej, já v tomhle pouzdrun koupil taky nepotapěče s kalibrem 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Ze ja tohle vlakno otviral... asi budu zase shanet PS2 - fakt se prijemne nosi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Hele Longu, mohl by jsi mi někdy dát základy k získání té kontroly? Moc by mi to pomohlo. Nevím, zda se pak tedy dá vůbec uvažovat o nějaké Chronozávislosti, ale u mne funguje alespoň prozatím , vyprázdněnost konta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 To je skladacka, pouzdro se davalo na potápěčeNo tak to by mne trochu mrzelo. Co kdyz to poskladam zase do potapecu, ale tech svetlych. Cerny uz mam s naklapecim, tak by bylo pekne mit dvojcata. Jak se ktomu vlastne stavi mistni Prim sport komunita, kdyz nekdo posklada hodinky nazpet do origo stavu? Viz. Humberta s naklapavajicim dynkem sup nazpet do Potapek. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 To je v pohodě - jestli jsou díly originál a patří k sobě, tak to není skládačka, jen složené z originálních dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 To je v pohodě - jestli jsou díly originál a patří k sobě, tak to není skládačka, jen složené z originálních dílů.Dik, tak ja do toho pudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Dnes jsem fotil jako přílohu do jedné diskuze, ale dám je sem jako motivační, co nám to ty sporty vlastně pohání, fotek zvenku tu je spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Soused,vetešník,mi věnoval na ND tenhle ,,nefunční" kousek,bohužel bez lunety.Po otevření jsem problém odstranil,byl pouze volný tento šroubekHodinky jsem natáhl,seřídil a šlapou bezchybně,dokonce jsem za těch 18hodin nezaznamenal skoro žádnou odchilku.Škoda že je měl pohozené mezi šroubkama a ostatním bordelem v garáži,tím se vysvětlují ty oděrky a stav sklíčka,na druhou stranu,ciferník je krásně čistý.Co mně ale zaskočilo,je chybně vyražený popis na dýnku.Nejradši bych je pustil nějakému primkaři ale než tak učním,doplnil bych chybějíci lunetu.Tak pokud se někomu z vás válí nadbytečný kus,pište,předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Tak s tím jsem se musel pochlubit,cca 40hodin a ta odchylka mě dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Zdravim Primkare-sportkare, opet bych se rad poradil. Co vsechno na nich je spatne, armovak se na potapece nedaval, neni-liz pravda?? Ty rucicky na cernech taky vypadaj ze jsou z jinych a asi jsou prechromovany. Stejne jsem je koupil, neb moje holka zacina trochu taky blbnout, tak je budem nosit spolecne. Nebo je to snad raritni stavba?? Diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Prechromovany pouzdro jsem myslel, ne rucicky. Pro jistotu foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Přechromovaná pouzdra jsou pekelná, ale zase ti nemusí být líto je rasovat. Ručky na černých jsou špatně - mají být bílé. Obě lunety jsou parexo. A armováky tam patří černé bez indexů, tyhle patří do prvních modelů PS2. Navíc v těch bílých je armovák pootočen - což vypadá strašně. A ještě jeden možný nedostatek - po přechromování bych vůbec nevěřil vodotěsnosti. Asi jsem tě moc nepotěši, ale vy se ptáte, my odpovídáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Ty bílý potápky mi přijdou jako pěkný mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Myslím si,že i víčko není to přesné,co se dávalo na ,,potápky.,, Patří tam 0,4 MPa a ne 4AT.Snad strojek bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Jo a teď ještě koukám, že i v těch druhých je ten armovák pootočený, i když ne tak markantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Ups, tomu rozumim. Tak tyhle dvojcatka jdou na ruku:) Diky kuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Ty bílý potápky mi přijdou jako pěkný mod.Jojo, bily jsou jako jiny hodinky. Moje holka se do nich zakoukala. Asi jsem ji uz nakazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka84 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) Zdravím nadšence Primek, tyhle sporty mám od svých 10 let, takže už 19 roků. Daroval mi je táta. Na jeden nátah vydrží den a půl. Sklíčko je drobátko škrábnuté, pouzdro taky není jako nové, ale radost mi dělají pokaždé, co na ně kouknu Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Luka84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Pěkné sporty v dobrém stavu,radost pohledět.Když si trochu přeleštíš sklo,budou zase skoro jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 A že to vydržel ten řemínek !!! Vypadá na původní s nýtkem v barvě řemínku u spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se