Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podařilo se mi získat původní lunetu. Po očištění docela prokoukla :)  ještě by to chtělo sehnat tři další, ale to bude asi běh na dlouhou trať...

attachicon.gifIMAG0658.jpg

attachicon.gifIMAG0665.jpg

To je právě otázka, jaké tam patří...

Dle mých informací by tam mělo být dýnko úplně bez nápisů - prostě čisté.

A něco přidám:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Buď anglický, nebo čistý bez popisků. Viděl jsem oboje, zastánkyní čistých dýnek je Nirmalita. Český nápisy tam nepatří určitě

Dle mých informací by tam mělo být dýnko úplně bez nápisů - prostě čisté.

To je právě otázka, jaké tam patří...

Ptal jsem se na to před časem accutrona a ten bohužel neví, ale Honza.manta psal, že by mělo být bez popisů, tak snad :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Díky knize kterou "jsem si neměl kupovat", začal jsem se těmi primkami probírat a třídit. Snažím se pomalu nějak to dát do kupy. Požádal bych o radu. Vypadá to tak, jak to má vypadat ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tady bych se rád zeptal. Na ty vlevo, přijdou ručky z těch uprostřed? Ty vpravo vypadají, jak mají? Děkuji za trpělivost. Už mi s toho j..e. Zapisuji, třídím, otvírám, zírám pod setrvačku, do knihy, nejím, nespím. Asi se vrátím zase k ženským. Ještě jednou děkuji.

Odesláno

Díky knize kterou "jsem si neměl kupovat", začal jsem se těmi primkami probírat a třídit. Snažím se pomalu nějak to dát do kupy. Požádal bych o radu. Vypadá to tak, jak to má vypadat ?

Jsou v pohodě.

Tady bych se rád zeptal. Na ty vlevo, přijdou ručky z těch uprostřed? Ty vpravo vypadají, jak mají? Děkuji za trpělivost. Už mi s toho j..e. Zapisuji, třídím, otvírám, zírám pod setrvačku, do knihy, nejím, nespím. Asi se vrátím zase k ženským. Ještě jednou děkuji.

Přesně tak.

Odesláno

No a já si zase myslím, že je máš v pořádku všechny tři...

První zleva jsou PRIM SPORT II z pozdní produkce devadesátých let. Vsadím boty, že v nich buší stroj ZJS a ty ručky tam patří.

Prostřední a pravé jsou běžná Humberta osmdesátých let.

Ještě jsem si všiml, že u těch prostředních chybí luneta!    :lol2:

Odesláno (upraveno)

První zleva jsou PRIM SPORT II z pozdní produkce devadesátých let. Vsadím boty, že v nich buší stroj ZJS a ty ručky tam patří.

No- já nevím. Buď je tam fakt ZJS a datum přehazuje v deset, nebo prostě někdy, když si ten úžasnej stroj vzpomene že už je zítra, nebo je tam jakýkoliv strojek a přehazování je nějaké pokažené, nebo se v těch ručkách už někdo hrabal a nasadil je blbě...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Tak je tam ten ZJS. Datum skutečně začne přehazovat ve 22.h. Ale ve 24 tam doslova naspurtuje nový. Takže ručky nechat a uložit do posledního šuplíku?

Odesláno

Tyhle ručky na humberto cifr nepatří. Tenhle model ruček se dával na potapěče a PS2 auto a to až po revoluci. Humberto cifr byl o jednu modelovou generaci PS2 dřív. To se nemohlo potkat dohromady jinak, než nějakým bastlením. Buď výměna ruček nebo cifru.

Odesláno

Teď  jsem na to koukal - a ono na tom cifru chybí ČSSR, takže to fakt může být tak, jak píše Jan Jan. Tak tenhle model je pro mne novinka a předešlý kategorický soud beru zpět, může to být originál.

Odesláno

Ha! Měl jsem pravdu! Co jsem vyhrál?!   :whistling:

Že můžeš jít zítra do práce,cestou se zastavit po bazarech a vzdělávat se tak dál jak doposud hodinkami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...