Kalifx Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tyhle přesně (jestli jsou to ty 40 mm) chci koupit manželce . Tyhle jsou 44 mm... třeba tyhle automaty jsou 40 mm. na www.watch.de jsou za 3000 evropskej https://www.watch.de/produkt_panerai-lumino...0000001268.html Mně se hodně líbí, jen nevím, jestli bych pořizoval, když už jedny OP mám. Základní řadu OP máš odškrnutou, tak bych se rozhlídl po jiných casual hodinkách v bílým... viz. např. Milisákovy homoklády vod Zenithu ( BTW pokud Zenith končí s řadou Defy, máš pak šanci na relativně slušnou prodejnost). Bílé OP budou mít blbou likviditu. Řešil jsem podobný problém 000 a 210 od Sibirnayi, ale nakonec jsem se na to vykašlal a nechal to být. Prostě dvoje v historizující řadě je výraz magořiny, zhýralosti, absolutního fandovství, upnutí se na design.... vyber si dle libosti smile.gif edit:vymazání obrázku Tak nejdřív upnutí se na design a později možná skalního fandovství... Teda pokud mně to zase do půl roku nepřestane bavit.
Návštěvník Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tak nejdřív upnutí se na design a později možná skalního fandovství... Teda pokud mně to zase do půl roku nepřestane bavit. Pánbůh s tebou
skalis Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Mne se tyhle bily Paneraj nelibi. Nejak mi k to nesedne k jejich designovy lince. Kdybych chtel hodinky od OP z bezneho ranku, kterymi si fabrika strihla opravdu moderni variaci na svoje historizujici modely, tak bych sel do Luminoru s automatem a datumkou s lupou (PAM 104). Videl jsem je nazivo na chlapkovi loni na Foru Romanu a v tom vedru to pro me byla prijemna vzpruha , vypadaly totiz vazne moc dobre! Ohromne jim dodavaji smrnc ty kovove rucky bez cerneho nateru. zdroj/source: precisiontime.blogspot.com
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Tak nejdřív upnutí se na design a později možná skalního fandovství... Teda pokud mně to zase do půl roku nepřestane bavit. ser se na to - dvoje stejný hodinky - pokud máš dilema tak prodej ty co máš a kup si 312 a ještě ti zbydou prachy na moje pohoštění
Kalifx Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) ser se na to - dvoje stejný hodinky - pokud máš dilema tak prodej ty co máš a kup si 312 a ještě ti zbydou prachy na moje pohoštění No, zamyslím se. Aneb jak by řekl Mirko Hýl: Bylo to těžké dilema ale už jsem z toho venku tož díky vám oběma tak pořídím spíš podkolenku Upraveno 23. března 2010 uživatelem Kalifx
stando Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Jasnacka dvoje z rovnakej rady neries.Aj tak sa ti jedny budu prenamentne valat v supleti. YPO ma pravdu.Ked mas lova na nove,predaj stare a kup 312,320,359 alebo nieco podobne
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 A nebo si kup od sibirnayi ty 210ky a bude to, vsak ty uz se s tim nejak poperes
Kalifx Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Hergot chlapi, když mně na těch 312 vadí pár věcí. Furt je samozřejmě parádní kalibr a moc se mně líbí to pouzdro... Ale nějak si nejsem jistej těma ocelovejma ručkama (líbí se mně spíš ty černý, co jsou na 111), nikdy jsem se úplně nesmířil s tou šachtou na datum, co vypadá jak vlez do pražských kolektorů a co mně vyloženě vadí je podivně malá vteřinovka, navíc posunutá ke středové ose jen proto, aby se tam bůhví z jakýho důvodu vlezla ještě ta devítka. No, ale i přes tyto "nepříjemnosti" o nich těžce uvažuju. Nebo možná raději o PAM 320. Když už, tak už. GMT komplikace potěší a rezerva nátahu "ze zadu" je taky pěkná fíčura... Co to koštuje, ty třistadvacítky?
tombed Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Hergot chlapi, když mně na těch 312 vadí pár věcí. Furt je samozřejmě parádní kalibr a moc se mně líbí to pouzdro... Ale nějak si nejsem jistej těma ocelovejma ručkama (líbí se mně spíš ty černý, co jsou na 111), nikdy jsem se úplně nesmířil s tou šachtou na datum, co vypadá jak vlez do pražských kolektorů a co mně vyloženě vadí je podivně malá vteřinovka, navíc posunutá ke středové ose jen proto, aby se tam bůhví z jakýho důvodu vlezla ještě ta devítka. No, ale i přes tyto "nepříjemnosti" o nich těžce uvažuju. Nebo možná raději o PAM 320. Když už, tak už. GMT komplikace potěší a rezerva nátahu "ze zadu" je taky pěkná fíčura... Co to koštuje, ty třistadvacítky? 8900 amerických peněz... a to já bych v tom případě šel do 321, kde je za stejné hrachy ještě rezerva nátahu.
stando Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Hergot chlapi, když mně na těch 312 vadí pár věcí. Furt je samozřejmě parádní kalibr a moc se mně líbí to pouzdro... Ale nějak si nejsem jistej těma ocelovejma ručkama (líbí se mně spíš ty černý, co jsou na 111), nikdy jsem se úplně nesmířil s tou šachtou na datum, co vypadá jak vlez do pražských kolektorů a co mně vyloženě vadí je podivně malá vteřinovka, navíc posunutá ke středové ose jen proto, aby se tam bůhví z jakýho důvodu vlezla ještě ta devítka. No, ale i přes tyto "nepříjemnosti" o nich těžce uvažuju. Nebo možná raději o PAM 320. Když už, tak už. GMT komplikace potěší a rezerva nátahu "ze zadu" je taky pěkná fíčura... Co to koštuje, ty třistadvacítky? ..no ty mas teda problem. Ocelove rucky su uplna parada,docela sa to hodi k tej nablistanej lunete.Predchadzajuce dva modely co som mal mali rucky cierne a tie uplne splivali z cifernikom.V podstate bolo vidiet iba luminiscenciu a tak tie rucky vyzerali opticky tenke Tvar, velkost a umiestnenie sekundovky tak nejako vychadzaju z historie, kedze su to 1950ky.Mne sa to celkom paci. Zda sa ti datumove okno moc hlboke? Je to vec nazoru.Mne nie. 320 su paradicka GMT,decentna rezerva natahu, ale aj za dost prachov na 321 sa mi nepaci rezerva natahu,je tam toho na tom ciferniku akosi vela
Kalifx Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 (upraveno) ..no ty mas teda problem. Ocelove rucky su uplna parada,docela sa to hodi k tej nablistanej lunete.Predchadzajuce dva modely co som mal mali rucky cierne a tie uplne splivali z cifernikom.V podstate bolo vidiet iba luminiscenciu a tak tie rucky vyzerali opticky tenke Tvar, velkost a umiestnenie sekundovky tak nejako vychadzaju z historie, kedze su to 1950ky.Mne sa to celkom paci. Zda sa ti datumove okno moc hlboke? Je to vec nazoru.Mne nie. 320 su paradicka GMT,decentna rezerva natahu, ale aj za dost prachov na 321 sa mi nepaci rezerva natahu,je tam toho na tom ciferniku akosi vela Dobrý, tak ocelový ručky jsou asi nejmenší problém, ale proporce ciferníku se mně u 111 líbí mnohem víc: Tady je to ještě viditelnější... Panerai vlevo nejsou současný 111, ale pro porovnání designu to bohatě stačí: Je pravda, že pouzdro u 312 to opravdu hodně dotahuje, ale s cifrem mám prostě problém. Upraveno 2. dubna 2010 uživatelem Kalifx
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Jak tak na to koukám, tak ke všem mejm stávajícím výhradám přidávám i tu malinkou vteřinovou ručku jak z nějakejch amfíbijí.
skalis Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Dobrý, tak ocelový ručky jsou asi nejmenší problém, ale proporce ciferníku se mně u 111 líbí mnohem víc: Mam to presne stejne. Myslim, ze jsem uz i nekde psal, ze by se mi libily 111 v novejsim pouzdre 312, protoze tvar pouzdra 312 je vyzralejsi a ty brousene plochy mu vyslovene slusi. I ten strojek ze 111 bych tam nechal, jednak mam radsi rucni natahovani, za druhe je to blizsi historicke predloze a za treti se mi ten individualizovany unitas zatracene libi.
Kalifx Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Mam to presne stejne. Myslim, ze jsem uz i nekde psal, ze by se mi libily 111 v novejsim pouzdre 312, protoze tvar pouzdra 312 je vyzralejsi a ty brousene plochy mu vyslovene slusi. I ten strojek ze 111 bych tam nechal, jednak mam radsi rucni natahovani, za druhe je to blizsi historicke predloze a za treti se mi ten individualizovany unitas zatracene libi. Jo jo, kombinace broušenýho pouzdra a leštěný lunety vypadá fantasticky... ale ten automat by mně rozhodně nevadil. Ostatně je to contemporary a navíc to natahování není zrovna dvakrát pohodlný.
Kalifx Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Ještě jedna poznámka. Při setkání s jedním místním členem se mně neskutečně zalíbily jeho 164. Je opravdu škoda, že design ciferníku u 312 nešel nějakou podobnou cestou. Pravda, "lupa" je trochu slabej článek...
Návštěvník SukHoi Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Ještě jedna poznámka. Při setkání s jedním místním členem se mně neskutečně zalíbily jeho 164. Je opravdu škoda, že design ciferníku u 312 nešel nějakou podobnou cestou. Pravda, "lupa" je trochu slabej článek... možná bys měl přestat požívat návykové látky
Cyril Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Jak tak na to koukám, tak ke všem mejm stávajícím výhradám přidávám i tu malinkou vteřinovou ručku jak z nějakejch amfíbijí. Vteřinovka je dobrá stejně pouze k tomu, abych si byl jistej, že se mi hodinky nezastavily. .
stando Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Ještě jedna poznámka. Při setkání s jedním místním členem se mně neskutečně zalíbily jeho 164. Je opravdu škoda, že design ciferníku u 312 nešel nějakou podobnou cestou. Pravda, "lupa" je trochu slabej článek... Chces konbinaciu 164 a 312....nech sa paci.Ta nadhera sa vola PAM 359,a v kamennych obchodoch by nala byt na prelome maja - juna
Kalifx Odesláno 6. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 možná bys měl přestat požívat návykové látky Už začínám naopak nasazovat protilátky... Vteřinovka je dobrá stejně pouze k tomu, abych si byl jistej, že se mi hodinky nezastavily. . Netrvám nutně na vteřinovce. Původně jsem chtěl kupovat 112, ale šťastná náhoda způsobila, že mám 111. Jde o to, že než tuhle malinkou, tak raději žádnou. Chces konbinaciu 164 a 312....nech sa paci.Ta nadhera sa vola PAM 359,a v kamennych obchodoch by nala byt na prelome maja - juna Ne tak docela. Nejde mně o kombinaci. Moje chyba je, že jsem se špatně vyjádřil. Na 164 mě nezaujaly detaily, ale celková vyváženost. A jestli jsou na indexech čísla místo čárek je celkem podružný. U těch 359 se mně ta vteřinovka zdá stejně neproporční jako u 312. Navíc je tam zase narvaná ta devítka.
Kalifx Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Mám zase dotaz pitomce, takže k tomu využívám tohle vlákno. Mají některé Panerai takový to tlačítko (ovládá se to třeba párátkem nebo tak) na straně kde není korunka? Respektive - mají to vůbec některé Panerai?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se