Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Seznam fotografů:

1.tombed

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.kibi (tak 80%)

6.HIFI

Seznam lidí na chronosraz:

1.tombed

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.HIFI

6.niko

7.MarcelG

8.marosh

9. sect

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fotografové, kromě výše popsaných věcí, které si máte vzít s sebou na work...doporučuji i nějaké neutrál. oblečení ( černé triko nejlepé s dlohým rukávem) nebo něco podobného neutrálního, hlavně nic co hýří barvama :rolleyes:

Odesláno
... a k bezne vybave muze patrit i cerna kukla a rukavice... hlavne pro ty z nas, co mame vyssi celo... :D

....nebo pro ty, kteří chtějí udělat cestou nějakou banku........ :bag:

Odesláno
Seznam fotografů:

1.

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.kibi (tak 80%)

6.HIFI

1.

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.HIFI

6.niko

7.MarcelG

8.marosh

9. sect

pánové je mi moc líto, ale přenechám svou první pozici na focení i srazu někomu jinému, bohužel se to v rodině sešlo tak, že tento víknd nemůžu, zůstanu stále nepolíbený co se týká focní hodinek, ale věřím, že se ještě něco podobného letos pro velký úspěch udá a nebo se prostě jak je mým dobrým zvykem k Nikovi do aťasu vetřu :)

tož dobré světlo a těším se na výsledky... s..e mě to jak cyp!

Odesláno

Pánové, jsem na tom podobně. Přesunul se nám ze soboty na neděli termín jedné sportovní události. Mé místo z workšopu je tedy volné, s..e mě to stejně, jako Tomíka... :(

Na sraz bych to měl už stihnout, doufám.

Odesláno

To je mi líto, že se kluci nedostavíte. Tombede, klidně se někdy "vetři" :thumbsup_anim: Doufam Peto-bikere, že stihneš aspoň ten večerní sraz.

Odesláno

Tome, přijeď navalený aspoň na večerní dýchan. Korbič Tě přibere, budeme tam dva navalení. Já mám odpoledne finále našeho futsal mužstva, takže se už nadopuju předem...

Odesláno

niko dík...

Maroshku nevím, neslibuju, naše rodinné oslavy jsou urputné, Baker by ti mohl popovídat...:)

jo a chlapci hlaste na nový termín OV srazu 14.5. v kartáči...

Odesláno
Seznam fotografů:

1.tombed

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.kibi (tak 80%)

6.HIFI

1.tombed

2.Peta-Biker

3.Alda

4.Harry

5.HIFI

6.niko

7.MarcelG

8.marosh

9. sect

Tak mně taky z toho posledního místa na chronosrazu škrtněte, budu na horách a nevím kdy se vrátím....14.5. to platí určitě :cheers:

Odesláno
Jejda jejda, to je škoda, kibi, tombed, peta-biker, kolik nás tam bude ? Nakonec tam budu sám z nikem :D

Hmm, je to škoda.Ale neboj, sám z Nikem nebudeš :smile_anim:

Pánové, je to na rychlo a na poslední chvíli, ale tím, že vlastně 3 lidí nepřijedou, tak se uvolnili místa. Nechcete ještě někdo na rychlo dojet? Ostraváci, co Vy na to? Tome, Peťo, fakt Vám to nevyjde? Do 12 ještě nějaký čas je

Odesláno
Sedím takle U Ovečky,plná hospoda chlapů..zrovna totiž skončil fotbal...a teď...kde sedí ti kluci...jsem z toho jelen :(

Tak jsem to vzdal, vypil dva kousky a kráčel domů.... :crying_anim:

Odesláno

TAk to je velká chyba! Teď jsme odtamtud odešli, asi pře 15minutama. Celou dobu jsme seděli uvnitř a čekali na všechny, co psali, že dorazí!

Bohužel dorazil jen Harry, Hifi, Alda, Matao a samozřejmě Niko...

Ale i tak to bylo fajn, focení myslím přineslo mnoho zajímavého a následné pivo mohlo být zajímavější, kdyby dorazilo více lidí.

Tak snad příště... :rolleyes:

Myslím, že kluci sem hodí pár fotek a Niko snad i nějakou minireportáž :rolleyes:

Odesláno
TAk to je velká chyba! Teď jsme odtamtud odešli, asi pře 15minutama. Celou dobu jsme seděli uvnitř a čekali na všechny, co psali, že dorazí!

Bohužel dorazil jen Harry, Hifi, Alda, Matao a samozřejmě Niko...

Ale i tak to bylo fajn, focení myslím přineslo mnoho zajímavého a následné pivo mohlo být zajímavější, kdyby dorazilo více lidí.

Tak snad příště... :rolleyes:

Myslím, že kluci sem hodí pár fotek a Niko snad i nějakou minireportáž :rolleyes:

No a v kolik jste tam přišli a kde jste seděli...sakra mi neříkej, že jsem vás propásl :suicide_anim:

Odesláno
No a v kolik jste tam přišli a kde jste seděli...sakra mi neříkej, že jsem vás propásl :suicide_anim:

Tak to jsi propás, propás :-)

Přijeli jsme asi v 18.20 a seděli jsme chvíli u stolu vevnitř a pak asi od 18.30 - 40 v té chatce - banketce, jak bylo domluveno!!

Pořád jsme koukali, jestli někdo dorazí a nic :-(

Odesláno

Do pr***e práce....a to jsem šel takový kus a houby z toho....já vůbec nevěděl, že tam je nějaká banketka...furt jsem chodil z hospody do té restauračky a nic..jsem to ale jouza, sem se mohl zeptat taky.... :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...