Daves97 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Jako správný chronomagor neupomenu na svých toulkách jedinou výlohu s hodinkami. Dneska to byla výloha zastavárenská, ze které se na mě usmívaly hodinky značky Jaeger-LeCoultre s tourbillionem, automaty za dva tisíce. Vypadaly poměrně nově. Nepřipadaly mi jako fejk, ačkoliv jsem si je až tak moc neprohlížel. Nechal jsem to být s tím, že přece musí být fejkové, poněvadž prodat tyhle hodinky zastávarně za takovou cenu, aby je pak zastávarna prodala se ziskem za dva tisíce. Člověk, který má tuhle značku a ví něco o hodinkách tohle přece nemůže udělat, i kdyby neměl co žrát. Další možnost je, že se jedná o čorku a sám zloděj nevěděl, jakou cenost ukradl a pán v prodejně se taky při rozhovoru netvářil, že by nějak hodinkách a jejím značkám rozuměl...To mi připadá jako jediná logická možnost. Abych neudělal nějaké nerozvážné rozhodnutí, raději jsem okamžitě z prodejny vystřelil ven a snažil se na to co nejdříve zapomenout. Ale znáte to, ten brouk v hlavě tam pořád je a nechce a nechce ven... Tudíž bych rád věděl Váš názor, zda jste se nesetkali s něčím podobným, a pokud se tam zítra vydám znovu (jakože asi jo), čeho si mám hlavně všímat, abych rozeznal fejk od originálu. Poznal bych fejkové omegy, rolexy atd... ale s touhle značkou nemám moc zkušeností. Tak snad mi trochu pomůžete a já jdu projíždět net, jestli je náhodou někde nenajdu.
Karlos Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Nikam nechoď, ušetři si cestu. Dej si kafe a chvíli studuj tohle fórum. EDIT: správný chronomagor nepíše tourbillion a když vidí ve výloze něco takového, tak se jen v duchu usměje a jde dál. Upraveno 22. března 2010 uživatelem Karlos
Dantechno Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Vdyt to je blbost, zamysli se.... JC s Tourbillonem ve vyloze zastavarny....
Pixelator Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 no hlavne by som sa pozrel lepsie ci je to naozaj tourbillon ... to je pomerne jednoduche . staci sa pozriet ci je to odkryte srdce alebo ozajstny tourbillon... neviem o tom ze by existovaly fake hodinky so skutocnym tourbillonom...
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Nikam nechoď, ušetři si cestu. Dej si kafe a chvíli studuj tohle fórum. EDIT: správný chronomagor nepíše tourbillion a když vidí ve výloze něco takového, tak se jen v duchu usměje a jde dál. Já se takhle většinou v duchu usmívám, taky mi to připadalo jako úplná blbost, ale přecejenom mi to trochu vrtá hlavou. Minimálně to nebyl fake na první pohled, tak bych se aspon rád přiučil nějakou radou, kterou bych to mohl poznat 100-ně% až zase půjdu kolem...
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No nic, nechme to být. Toto téma byl celkově spíš zkrat. Na 99% to byly fejky. I když dle mého názoru, kdyby byly vystaveny na Pařížské a ne v zastavárně a byla na nich jiná cenovka, tak od oka nikdo nic nepozná, když třeba pominu pozdější používání... Já jen zas potřeboval znovu spadnout na zem a nevymýšlet konspirační teorie, že by se přece jenom možná na mě chtělo usmát velké, opravdu velké štěstí...
mechano Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Já se takhle většinou v duchu usmívám, taky mi to připadalo jako úplná blbost, ale přecejenom mi to trochu vrtá hlavou. Minimálně to nebyl fake na první pohled, tak bych se aspon rád přiučil nějakou radou, kterou bych to mohl poznat 100-ně% až zase půjdu kolem... No tak vem dva tisíce, jdi a kup si je. to bude pro tebe dobrá zkušenost. (takzvaně k nezaplacení)
spiderer Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No nic, nechme to být. Toto téma byl celkově spíš zkrat. Na 99% to byly fejky. I když dle mého názoru, kdyby byly vystaveny na Pařížské a ne v zastavárně a byla na nich jiná cenovka, tak od oka nikdo nic nepozná, když třeba pominu pozdější používání... Já jen zas potřeboval znovu spadnout na zem a nevymýšlet konspirační teorie, že by se přece jenom možná na mě chtělo usmát velké, opravdu velké štěstí... Bud si jisty jednou veci, ze JLC s turbem za mega a za dva tisice od sebe rozeznas z velke dalky, pres vylohu s prehledem Kdyz nekde priste uvidis JLC, Breitlingy, Rolexky atd za 2 tisice, tak se skutecne muzes jen pousmat.. No tak vem dva tisíce, jdi a kup si je. to bude pro tebe dobrá zkušenost. (takzvaně k nezaplacení)
Josef01 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Už jsem viděl čínské pozlacené JLC s Tourbillonem (údajně funkčním) za 700 USD. Já bych tedy z velké dálky nic nepoznal, to bych sotva viděl ty hodinky. Upraveno 22. března 2010 uživatelem Josef01
chacharoid Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 moje osobní zkušenost je, že nejpodivnější historky, které jsem kdy slyšel a které se staly, by nenapsal ani ten nejdivočejší hollywoodský scénárista pro film Tima Burtona... já bych je šel aspoň omrknout :-)
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Bud si jisty jednou veci, ze JLC s turbem za mega a za dva tisice od sebe rozeznas z velke dalky, pres vylohu s prehledem Kdyz nekde priste uvidis JLC, Breitlingy, Rolexky atd za 2 tisice, tak se skutecne muzes jen pousmat.. Rolexky a Breitlingy asi jo, možná to bude tím, že JLC moc neznám.
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 moje osobní zkušenost je, že nejpodivnější historky, které jsem kdy slyšel a které se staly, by nenapsal ani ten nejdivočejší hollywoodský scénárista pro film Tima Burtona... já bych je šel aspoň omrknout :-) Praha, metro zastávka Karlovo náměstí, měl bys tam narazit na nějakou pasáž a v ní na zastávarnu. Ale asi to byly tutovky fejk. Jak říkám, raději sem si je ani moc neprohlížel a utíkal, páč jsem v poslední době na to, že jsem student skoro bez brigády trpěl dost solidním overshopingem. Já JLC skoro neznám, takže mi to trochu vrtalo hlavou, až jsem ve zkratu založil tohle.
P Hajda Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Nechal bych je tam ležet. Na 99 % jsoui to fejky. A i kdyby to byly originály, tak se dá předpokládat, že ty hodinky budou někomu sakra chybět. Možná bys z nich měl pár dní radost, ale pak se to zákonitě musí zlomit a začne převádat blbej pocit.
Adam99 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Praha, metro zastávka Karlovo náměstí, měl bys tam narazit na nějakou pasáž a v ní na zastávarnu. Ta pasáž se jmenuje Václavská a je zde docela dost provařená, takže pro Tebe špatná zpráva, zázrak se nekoná.
ricous Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Praha, metro zastávka Karlovo náměstí, měl bys tam narazit na nějakou pasáž a v ní na zastávarnu. Ale asi to byly tutovky fejk. Jak říkám, raději sem si je ani moc neprohlížel a utíkal, páč jsem v poslední době na to, že jsem student skoro bez brigády trpěl dost solidním overshopingem. Já JLC skoro neznám, takže mi to trochu vrtalo hlavou, až jsem ve zkratu založil tohle. Nepočítej s originálama už jen proto, že na takovým místě nebude mít zástavárnu někdo, kdo si nebude zjišťovat, co že se mu to dostalo do rukou. A pak to tam nechá za 2k. Navíc už ty hodinky muselo vidět lidí, který se v tom vyznají a v případě originálu by je koupili. Prostě se tím vůbec netrap, tolik "štěstí a náhod" tě nepotkalo. Jedno štěstí vlastně jo - že sis je nekoupil...
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Nepočítej s originálama už jen proto, že na takovým místě nebude mít zástavárnu někdo, kdo si nebude zjišťovat, co že se mu to dostalo do rukou. A pak to tam nechá za 2k. Navíc už ty hodinky muselo vidět lidí, který se v tom vyznají a v případě originálu by je koupili. Prostě se tím vůbec netrap, tolik "štěstí a náhod" tě nepotkalo. Jedno štěstí vlastně jo - že sis je nekoupil... Jo však jo, já to tak beru. Jsem se trochu nechal unést. )
Josef01 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Pro jistotu tam zítra ráno bude před otvíračkou stát 5 členů chronomagu
Cyber Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No a vem i korunovační klenoty za pět litrů, mají je v bazaru hned naproti přes ulici:-). Bože můj lidská naivita je nekonečná . A slovo naivita si podle libosti zaměnte za takové, které Vám tam lépe sedí :-))))
Daves97 Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 No a vem i korunovační klenoty za pět litrů, mají je v bazaru hned naproti přes ulici:-). Bože můj lidská naivita je nekonečná . A slovo naivita si podle libosti zaměnte za takové, které Vám tam lépe sedí :-)))) Je mi líto, že jsem se na svět už rovnou nenarodil tak všeznalý jako ty. Hold, ne každému se to poštěstí... :-)))
Cyber Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Je mi líto, že jsem se na svět už rovnou nenarodil tak všeznalý jako ty. Hold, ne každému se to poštěstí... :-))) Není to o znalosti, ale o úrovni inteligence, nebo chceš li, zdravého rozumu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se