Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Originální Belzonu již bohužel nemám,ale před delším časem jsme u nás v práci zkoušeli český ekvivalent Lepox metal a výsledky nebyly vůbec špatné.Pokud máte zájem o vyzkoušení ozvěte se,mohu poslat.Ještě mně napadá,že jsem v krámech viděl něco podobného v menších tubách a mělo to mít také obsah kovu,ale nikdy jsem to nezkoušel.

Odesláno
Depo Velenice?

Krapánek z ruky. :thumbsdown_anim:

Sice z roku 2007: "Belzonu můžu poskytnout, ale nedá se to poslat - jedině osobně." nick koblih69 tady na fóru - ale co kdyby.

Díky, díky, to je možná ono. :thumbsup_anim:

Odesláno

Belzonou jsme lepili litinové bloky motorů když někde tekly . Už si přesně nepamatuji jak je na tom belzona s ocelí ? Možná to nebude vadit . Když neuspěješ tak mi dej vědět, zeptal bych se kámoše ten jí bude určitě mít a možná i něco jiného .

Odesláno
No fakt by mi stačila kávová lžička. To by bylo báječný.

Plná schránka, tak zkopíruju sem co jsem chtěl napsat do SZ.

Byl jsem dopoledne pryč a do práce jsem jenom volal, připravili mi tady něco co se jmenuje: "TITAN - univerzální plastický kov" je to takový váleček, už namíchaný, stačí kus oddělit, promnout a nanášet. Samotnou originální Belzonu mi seženou zítra, ale dostanu se k ní zase až v tuto dobu a poslat bych ji mohl asi až v pondělí, do večera budu pak v práci. Trochu blbý, ale dřív to nestihnu. EMS to se posílá normálně přes poštu? Takže asi tak, ten titan bych mohl poslat zítra, Belzonu v pondělí, napiš jak Ti to bude vyhovovat,

bohush

Odesláno
Plná schránka, tak zkopíruju sem co jsem chtěl napsat do SZ.

Byl jsem dopoledne pryč a do práce jsem jenom volal, připravili mi tady něco co se jmenuje: "TITAN - univerzální plastický kov" je to takový váleček, už namíchaný, stačí kus oddělit, promnout a nanášet. Samotnou originální Belzonu mi seženou zítra, ale dostanu se k ní zase až v tuto dobu a poslat bych ji mohl asi až v pondělí, do večera budu pak v práci. Trochu blbý, ale dřív to nestihnu. EMS to se posílá normálně přes poštu? Takže asi tak, ten titan bych mohl poslat zítra, Belzonu v pondělí, napiš jak Ti to bude vyhovovat,

bohush

Jsi nesmírně laskav, pošli to až najednou v pondělí. Pro případ potřeby mám v profilu e-mail. Díky.

Odesláno
Jsi nesmírně laskav, pošli to až najednou v pondělí. Pro případ potřeby mám v profilu e-mail. Díky.

OK, pokud všechno dopadne jak má, pošlu v pondělí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...