Přejít na obsah

LÜM-TEC M8

Vit

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Moc pěkný hodinky, hlavně ten wolfram se mi líbí, a samozřejmě lumi, akorát na moji hůlčičku by byly asi moc velké a těžké :lol2:  Už se těším, až je někdy uvidím naživo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedu si tak z práce autem a doma mi pošťák nechal balík, a v něm dřevěnou krabičku s ....

Tyto jsou velmi povedené /aby si Vít moc nemyslel,ten datum ne :-)  / ,ale zase na druhou stranu,ten karbonový cifr je velmi pěkný.

Pokud se někdy vydáš na sraz,tak je uvidíš i na živo.Co bylo Víte servis? /že jsi čekal na pošťáka/.

Odkaz ke komentáři

Moc pěkný hodinky, hlavně ten wolfram se mi líbí, a samozřejmě lumi, akorát na moji hůlčičku by byly asi moc velké a těžké :lol2:  Už se těším, až je někdy uvidím naživo...

Až pojedeš zase do našich končin, tak s ozvi, domluvíme se.

Tyto jsou velmi povedené /aby si Vít moc nemyslel,ten datum ne :-)  / ,ale zase na druhou stranu,ten karbonový cifr je velmi pěkný.

Pokud se někdy vydáš na sraz,tak je uvidíš i na živo.Co bylo Víte servis? /že jsi čekal na pošťáka/.

Byly tam B19.

Ta datumovka je celkem nenápadná.

Odkaz ke komentáři

JJ, určitě ozvu a už se moc těšim... buď sraz, to bych asi zkousnul ještě ten Zlín, je to celkem v dojezdné vzdálenosti, ale kdyžtak bych chtěl do auta ještě někoho, ať nejedu sám.. jsem se ptal Bohuša, jestli takdy z okolí RpR někoho nezná...ale nezná :) Jinak v pátek nám to aspoň na chvilku vyšlo sednout na kafe s Bohušem a bylo to super - akorát v tom baru kafe na ho... a servírka nepřijemná jak pr...l :) takže jsme se shodli, že příště tam určitě nee :) takže pivko na Masaru... každopádně Bohušova sbírečka je super, mě dostaly ty SARXy naživo, jak se mi líbili na foto, tak naživo to je fakt parádička... jinak samozřejmě PRIMky všechny mají cosik do sebe, a Igeny jsou moje milované :) - jo a ještě jsem se chtěl Bohušovi omluvit  :lol2:  páč já jsem přiletěl rovnou od kadeřnice, a až pak jsem si všiml, co jsem to měl na hlavě, tak doufám, že se Bohuš nepolekal  :eek: - ona si s tím vždycky pohraje, ostříhá a pak to natuží a nageluje, a já už se pak jenom těším do sprchy, až si to umeju a ono to slehne a vypadá to normálně  :clap:  

Odkaz ke komentáři

Bylo to trošku hektické,ale pokecali jsme.Pokud by nás bylo víc,tak základna na Klubu /u šesti š./ je lepší.S Martinem jsme se na poprvní minuli a to jsem měl firemní pokrývku /rozuměj chronomagu/. :-) Pokud by se Martin urval na nějaký /lichý / pátek,tak není problém dát sraz.A ty Seika nejsou SARX ,ale SARB :-) .

Jinak ta kavárna je fakt běs,ženská na nás hleděla,jak kdyby jsme měli něco ukrást.

Už to nebudu Vítovi spamovat,nebo nás zakousne oba :-)

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dokonale naleštěné jak psí kulky - připomíná mi to keramické RADO s platinovou povrchovou úpravou  :rolleyes:

Díky

Smím se zeptat jestli ten koncový dílek origo tahu na poslední fotce po nasazení na ruku takhle nehezky odstává, nebo je to jenom světlem?

Odstává v závislosti na tom, jak se "zhoupne" na stěžejce.

Pokud má (na rozdíl ode mě) pořádnou ruku, tak je vše OK, tak jako na druhé fotce.

Odkaz ke komentáři

Tož s jednou osičkou to si snad včelstvo poradí ne? :) Ale ty úlové fotky jsou super.... jo a s náramkem to byl ftípek, ale někde na netu prolítlo, že buhví z jakých srágor (ftaláty či co) to je vyrobené, takže to může vylučovat jakési jedovatosti a ani působení na kůži to asi není nic moc... no nevím.... byl to jen ftip v prvé řadě :punk:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...