Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Moc pěkné!..

jen mě zaráží ten materiál. Opravdu je ten wolfram tak odolný ? Opravdu nepoškrabatelný ?

Pečuješ o ně nějak - leštění nebo nějaké přípravky ? A nebo si snad dáváš, tak bacha že jsou stále jak nové ?  :D

Děkuju.

Přesněji řečeno jde o wolframkarbid. O pouzdro pečuju tak, že ho občas otřu nějakou hadrou, která je zrovna po ruce.

Je to materiál, ze kterého se vyrábějí hroty soustružnických nožů a jiných obráběcích nástrojů pro opracování např. ocelí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

Děkuju.

Přesněji řečeno jde o wolframkarbid. O pouzdro pečuju tak, že ho občas otřu nějakou hadrou, která je zrovna po ruce.

Je to materiál, ze kterého se vyrábějí hroty soustružnických nožů a jiných obráběcích nástrojů pro opracování např. ocelí.

Samé superlativy k tomuto materiálu, nadchl mě.. s podivem že ho nevyužívá více výrobců hodinek, ale asi to není vhodný materiál pro velkosériové produkce (náročnost opracování)....  <_<

Upraveno uživatelem Pace
Odesláno

Samé superlativy k tomuto materiálu, nadchl mě.. s podivem že ho nevyužívá více výrobců hodinek, ale asi to není vhodný materiál pro velkosériové produkce (náročnost opracování)....  <_<

S výrobou volframkarbidových hodinek skončil i Lum Tec, z důvodů neustálých problémů ve výrobě (vysoká zmetkovitost).

Odesláno

S výrobou volframkarbidových hodinek skončil i Lum Tec, z důvodů neustálých problémů ve výrobě (vysoká zmetkovitost).

Tak to je škoda...... Všiml jsem si že mají v jiné serii použit Cobalt. Dá se mluvit o obdobných vlastnostech/ vzhledu nebo je to úplně něco jiné ?

Odesláno

Tak to je škoda...... Všiml jsem si že mají v jiné serii použit Cobalt. Dá se mluvit o obdobných vlastnostech/ vzhledu nebo je to úplně něco jiné ?

Mrkni SEM.

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

POKUD CHCETE VIDĚT MNOHO MODELŮ ZNAČKY LUM TEC V PRAZE 22.4. 23.4.2015 NAŽIVO A PROMLUVIT SI SE ZÁSTUPCEM PRO EU, ZASTAVTE SE, VÍCE ZDE.

Odesláno

Díky za pěkné počtení, zase mě to posunulo k mým oblíbeným Lüm-Tecům o trochu blíž....Tenhle model se mi moc líbí, za mě vede kombinace s tou bíle prošitou gumou, s tím karbonem mi to k sobě sedí nejvíc. Chci jít do M53 nebo M54 a Tvůj článek mě v mém rozhodnutí utvrdil, jen musí přijít ta správná konstalace a objednávám..... Dík, ať slouží!

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...