Vit Odesláno 27. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Moc pěkné!.. jen mě zaráží ten materiál. Opravdu je ten wolfram tak odolný ? Opravdu nepoškrabatelný ?Pečuješ o ně nějak - leštění nebo nějaké přípravky ? A nebo si snad dáváš, tak bacha že jsou stále jak nové ? Děkuju.Přesněji řečeno jde o wolframkarbid. O pouzdro pečuju tak, že ho občas otřu nějakou hadrou, která je zrovna po ruce.Je to materiál, ze kterého se vyrábějí hroty soustružnických nožů a jiných obráběcích nástrojů pro opracování např. ocelí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem Vit
Pace Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Děkuju.Přesněji řečeno jde o wolframkarbid. O pouzdro pečuju tak, že ho občas otřu nějakou hadrou, která je zrovna po ruce.Je to materiál, ze kterého se vyrábějí hroty soustružnických nožů a jiných obráběcích nástrojů pro opracování např. ocelí. Samé superlativy k tomuto materiálu, nadchl mě.. s podivem že ho nevyužívá více výrobců hodinek, ale asi to není vhodný materiál pro velkosériové produkce (náročnost opracování).... Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem Pace
Vit Odesláno 27. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Samé superlativy k tomuto materiálu, nadchl mě.. s podivem že ho nevyužívá více výrobců hodinek, ale asi to není vhodný materiál pro velkosériové produkce (náročnost opracování).... S výrobou volframkarbidových hodinek skončil i Lum Tec, z důvodů neustálých problémů ve výrobě (vysoká zmetkovitost).
Pace Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 S výrobou volframkarbidových hodinek skončil i Lum Tec, z důvodů neustálých problémů ve výrobě (vysoká zmetkovitost). Tak to je škoda...... Všiml jsem si že mají v jiné serii použit Cobalt. Dá se mluvit o obdobných vlastnostech/ vzhledu nebo je to úplně něco jiné ?
Vit Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tak to je škoda...... Všiml jsem si že mají v jiné serii použit Cobalt. Dá se mluvit o obdobných vlastnostech/ vzhledu nebo je to úplně něco jiné ? Mrkni SEM.
Vit Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 31. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Detailík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Vzpomínka na lednový sníh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2015 .Dub na pozadí je ZDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 POKUD CHCETE VIDĚT MNOHO MODELŮ ZNAČKY LUM TEC V PRAZE 22.4. 23.4.2015 NAŽIVO A PROMLUVIT SI SE ZÁSTUPCEM PRO EU, ZASTAVTE SE, VÍCE ZDE.
Vit Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Díky za pěkné počtení, zase mě to posunulo k mým oblíbeným Lüm-Tecům o trochu blíž....Tenhle model se mi moc líbí, za mě vede kombinace s tou bíle prošitou gumou, s tím karbonem mi to k sobě sedí nejvíc. Chci jít do M53 nebo M54 a Tvůj článek mě v mém rozhodnutí utvrdil, jen musí přijít ta správná konstalace a objednávám..... Dík, ať slouží!
Vit Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Hodinky, na které nemusím brát ohled ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se