Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 ja piju - caj, vodu, mleko... alkohol ne, kdyz piju, nestrilim tak presne a to me stve... Já zas nemůžu to mléko, to bych pak střílel leda tak na hajzlíku
bandicoot Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Nepiju. Za ty 2 hodiny co jsem s lopatou hákoval okolo baráku mi zmrzlo pivo co bylo na terase připravený jako odměna po práci.
skalis Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 pijem aby som sa citil inac, tak to proste s drogami chodi. zmenia vase vnimanie a vam sa to paci Tak nejak to bude a mne to navic i chutna.
Jakubisko Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 V poslední době piju, protože mě lidi serou.
Návštěvník Ondra Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Moc nepiju. Lihoviny prakticky vubec. Pivo obcas, na spraveni zaludku a v lete nekdy dobre vychlazene na zahnani zizne. Kdyz si chci udelat slavnostni chvili, tak si dam jednu sklenku kvalitniho cognacu. A jednou za cas vinko, kdyz je spolecnost. Ale alkohol vylozene nevyhledavam, spis je to spolecenska konvence.
Aldo Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Mně jedna kamarádka prozradila přoč pyjem.Protože prstama ani ústně to prej prostě není ono! 1
prim_1967 Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Pijem málo, aby som mohol piť dlho .............. ale včerasom vypil viac ako sa patrí... reset
lexa Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 bohuzel,nebo bohudik nepiju vubec-99% abstinent,nevim jestli je to dobre nebo spatne,ale me to nevadi, alkohol narozdil od jinych veci k zivotu nepotrebuji
snackmc Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Piju, aby byl svět snesitelnější 1
HonzaX Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Otázka "prečo pijete" je stejně blbá jako když se zeptá policajt "pane řidiči pil jste " ? Pít snad musí každý . Co se alkoholu týče, padouch Hogo Fogo z Limonádového Joe říká " alkohol podávaný v malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství " .
Locque Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 ...abych zapomněl. Abych si vzpomněl. Abych vypnul. Abych zapnul. Abych usnul. Abych nespal. Ale hlavně abych ocenil práci mistrů z Irska... ;-)
Locque Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Whiskou se chci pást, myšlenky si zmást...
Viktor Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 ... protože zejtra, co zejtra?Kdožpak ví?
Jay Doll Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Lidi nenechte se zmást, alkohol je past!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se