dknespl Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Kosťa v těleviděniji Na korotkoj noge so vremenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proxy Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Narazil som na zaujmave hodinky, snad to tu este nikto neriesil link tu http://www.facebook.com/album.php?aid=1593...id=123675528436 a tu nejake videjka : http://j.mp/Chaykin The back of the movement of the Decalogue Jewish Time complication by Konstantin Chaykin Engraved side of the Hijra Hijra Mosque watch by Konstantin Chaykin. The Hijra calculates and indicates days of week, dates and months of the Muslim calendar. Indications: hours, minutes, seconds, moon phase, day of week, date, and months according to Islamic calendar The back of the movement of the Decalogue Jewish Time complication by Konstantin Chaykin Decalogue Jewish Time indication complication by Konstantin Chaykin. There are Old Testament tablets on the dial: the Ten Commandments in Ancient Aramaic - the Decalog Both Jewish time units - helek and regaim - are indicated. In Jewish calendar the day is divided into 24 hours of equal duration. Each hour is divided into 1,080 helek (plural, halakim). Each helek is divided into 76 rega (plural, regaim). The helek dial has 18 divisions. One division corresponds to one helek. The rotation speed of the regaim arrow is one turn per minute. The regaim dial has 76 divisions. One division corresponds to one regaim. The rotation speed of the regaim arrow is one turn per one helek. It is the first watch in the world showing instants vskutku zajímavý kousek. Když jsem se vracel z dovolené, mezipřistání s neplánovaným jednodenním pobytem bylo v Hong Kongu Můj odkaz a co jsem tam viděl za hodfinky, to byla fakt pattva pro oči. Nejvíc mě ale potěšily klasický digitálky, protože funkce jaký to mělo,. to je až k nevíře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Pro ty co ještě vládnou jazykem okupantů text, pro ty šťastnější aspoň obrázky. Tedy chci říct - rusky článek o Kosťovi. http://modarama.avoli.ru/technics.asp?id=124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 da sa zistit niekde kolko stoja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 da sa zistit niekde kolko stoja? Dá se nejlépe napsat přímo Kosťovi, rusky, anglicky, německy. Adresa na jeho stránkách nebo přes facebook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 tak tá lunárna vychytávka je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Už se to rýsuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No ještě na to má čtyři týdny. Měly být z damašku, tady to ale není poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tak už se kolečka točej... http://www.youtube.com/watch?v=6m5CopumT4g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 krasa, lunar ako primarny ukazovatel je naozaj velmi zaujmava vecpripomina mi to krasne hracky ako tourbillon bez hodiniek a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 este keby Mesiac trochu viac "zrealnili" aby to nevyzeralo ako tociva perla, uz ked je tak v ciferniku nosnym prvkom. V nakresoch tam vidim naznaky kraterov, tak mozno to potiahnu dalej. Ale paci sa mi to aj v tejto cistej perlovej verzii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) este keby Mesiac trochu viac "zrealnili" aby to nevyzeralo ako tociva perla, uz ked je tak v ciferniku nosnym prvkom. V nakresoch tam vidim naznaky kraterov, tak mozno to potiahnu dalej. Ale paci sa mi to aj v tejto cistej perlovej verzii. Tam bude relief celýho Měsíce a možná po něm bude jezdit i ten Lunochod. Upraveno 28. února 2011 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 nenahneval by ani mikroskopicky zaznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Král: ?Vyřiď svému královskému otci můj nejsrdečnější dík... co to je, to je pecka??Jasoň: ?Ano, pecka...?Král: ?Vyřiď svému královskému otci můj nejsrdečnější... obyčejná pecka??Jasoň: ?Když si všimneš, králi, tak to není obyčejná pecka - je v ní vytesán celý náš zámek!?Král: ?A jo, mně se hned zdála nějaká prožraná!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 neviem, ci pri mikro modely Eagle to stihne este tohto roku. No nechcem im do toho kecat, ale mam tu nieco jednoduchsie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 ak to vezmem, ze relief Mesiaca sedi s povrchovou upravou netradicneho cifernika, je to Ok....ale kratery tam nevidim, aspon tie obrie - Tychov, ci Kopernika. Mozno su v zakryte. sytem 24h zobrazenia je tiez zaujimavy ale nejak si to neviem predstavit - na fotke je cca 2:30 v noci...znak slnka by sa mal objavit pri 6:00...ale ako, ked je umiestnene v protilahlom postaveni s so znakom mesiaca?...alebo mi nieco uslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 No, těším se do Baselu. Naživo to bude určitě zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Tak už to má hotove! Povrchovka púzdra ma sice, ako to vidím vcelku, veľmi neberie, hodinové indexy pôsobia trochu utiahnuté, potlačené...ale čo, je to parádna mašina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se