dknespl Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To jsem já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 ten horny alebo spodny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Kosťa ve velkym stylu (jen aby zbyli v tý Arábii nějací kusťouši) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jktibet Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 (upraveno) ......NO COMMMENT.MK Upraveno 7. června 2011 uživatelem jktibet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Tak to je nádhera. Velmi originální a krásně zpracované. Bral bych je, určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Head Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 ja se omlouvam, ale tohle mi nedalo,s timhle jen na sabat:)proti gustu... ale ty kukacky, to je dost otresny kyc, o tom zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ja také nemusím nemám moc rád zlaté hodinky ani taký dizajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Přátelé, díval jsem se na jeho stránky www.chaykin.ru a jen jsem polykal a stahoval fotky. Mám trochu umělecké vzdělání a ta jeho práce je neuvěřitelná. Třeba ta zlaté hodinky se zobrazením hvězdné oblohy mě dostaly. Nejsou vzhledově úplně to moje kafe, ale smekám pánové...Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Něco nového bude na Baselu a taky v příštím Watch It. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Tak Kosťa už chystá na Basel. Pěkná mystéria (je to verze už staršího prototypu, ale to určitě neva). Je fakt vidět skrz. A Lunochod ve zlatě a skeletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Je fakt machr. Určitě se mě líbí více, než většina japonských hodinářů.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Ještě jeden vstup , omlouvám se. Netušíte, jak fungují ty průhledné? Nějak mě to hlava nebere, cože pohání ty ručičky...Čus Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Pohání je Síla! Koncept mysteriozních hodin je starý přes sto let. První hodiny někdy v polovině 19. století. Proslavil je hlavně Cartier. Někde jsem četl, že u jejich vzniku byl sám velký kouzelník Houdin. Cartier pak dělal i náramkové hodinky. Vtip je v tom, že ten číselník je tvořen několika skleněnými (případně safírovými) disky, jejichž otáčení není vidět, a které unášejí ručičky. Vlastní mechanismus se pak musí vejít do toho okraje okolo. Disky jsou opatřené zoubky a otáčí jimi ten skrytý stroj. Ještě větší frajeřina ale je, když jsou ale hranaté :-) Fakt to jde. To může být hádanka za domácí úkol. V komerčnější rovině a jako módní kvarcky je dělá třeba firma Quinting. Vtipné je, že tak má udělán i chronograf se třemi subregistry. Frank Jutzi dělá na podobném principu hodiny (tedy větší) s mysteriózním tourbillonem (prostě se tourbillon otáčí ve stavu beztíže) a Kiu Tai Yu tak udělal i náramkový tourbillon! No a tady je tajemství vyzrazeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Ještě větší frajeřina ale je, když jsou ale hranaté :-) Fakt to jde. To může být hádanka za domácí úkol. Bylo by foto? Predpokladam, ze to nebude tak jednoduche jako hranaty pruhled na kruhovy disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Super komentář, moc díky. Tak to má tady fungovat :)Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Bylo by foto? Predpokladam, ze to nebude tak jednoduche jako hranaty pruhled na kruhovy disk. ještě lepší zde http://www.roger-russell.com/mystery/mystery.htm (původně jsem sem dal foto, ale má tam copyright, tak raději rovnou na tu stránku) Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Ten Lunochod je naprostá paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 31. ledna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Jak mi ta záhada na ruce přijde celkem plytký trik, tak na těch stolních hodinách má najednou fakt sílu a nebývalou poezii. Přijde vám to taky tak ?Nádherný by mohlo být, kdyby neměly boční rám - možná by ubylo záhady, možná né, ale mohlo by přibýt technické poezie. Zrobili byste to, dknespl ? Nebo závěšený volně v protoru za tenounký lanko - hmmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Kosťa chystá první hodinky na světě s vestavěnýn kinem. Stay tuned! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se