Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si místo Stow nakonec koupil tyto Hamiltony, ( Seatime zatím počkají, již jsem je měl na ruce od Miramaxe a mohu říci super,super, ale až příště )

K nákupu mě částečně přiměla i Bakerova recenze zde na fóru, no chtěl jsem něco v retro stylu, tyto chrona vše splňují, od safírů, velikosti až po WR.

Na ofiko webu Hamiltonu je již pouze provedení s černým ciferníkem a řemenem. ( tím plánuji ty svoje dovybavit )

K nákupu došlo na ebay.de od tohoto prodejce http://myworld.ebay.de/luxus-uhrenhandel/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
me se moc libi prechod pouzdro (luneta) do nozicek... pekne pouzdro...! gratuluju :)

Děkuji, ještě doplním luminiscence solidní, v posteli parádně i nad ránem svítily. Prodejce tam má ještě jedny, jinak už asi moc nejsou. Při nákupu jsem využil možnost o smlouvání s cenou. Nakonec jsme se dohodli na částce 640 ?.

Odesláno

Gratuluji, palec nahoru, tyhle se mě vždycky líbily! Ale určitě s nějakým pěkným řemenem, ten tah, ačkoliv je parádní, jim nesedne tak jako podstivý pořádný řemen! Než jsem koupil X-windy, byly to jedny ve výběru :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Gratuluji, palec nahoru, tyhle se mě vždycky líbily! Ale určitě s nějakým pěkným řemenem, ten tah, ačkoliv je parádní, jim nesedne tak jako podstivý pořádný řemen! Než jsem koupil X-windy, byly to jedny ve výběru :thumbsup_anim:

:thumbsup_anim: X-Windy (černé) jsem taky měl, prodal jsem je asi před 2 lety kamarádovi, v pondělí jdem spolu na pár pivek, tak se těším na přímé provnání :D

jasan, řemen vybírám....

Upraveno uživatelem M-72
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Tyhle Aviatony jsou krásné hodinky a máš štěstí, že jsi na ně ještě narazil. Svého času jsem se marně pokoušel sehnal verzi s COSC certifikací a hezkým, modrým číselníkem.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Tyhle Aviatony jsou krásné hodinky a máš štěstí, že jsi na ně ještě narazil. Svého času jsem se marně pokoušel sehnal verzi s COSC certifikací a hezkým, modrým číselníkem.

Snowe ty modré jsou úplně nejhezčí, kdyby byly, i bych 200 Eur přidal... a asi by to bylo jednoduší s výběrem řemene, prostě černej nebo modrej :lol:

Lámu si hlavu jakej řemen bude k tomu stříbrnému ciferníku nejvíce štymovat.....

A děkuji za případné návrhy od všech na výběr řemene :D

Odesláno

A klasický černý se ti nelíbí? Myslím, že by se doplňoval s subcifrníčkama i s ručkama. Na kůži budou podle mě ještě o třídu hezčí, stejně jako ty H v sousedním vlákně ;)

Odesláno

Hodinky dostaly nový řemen od kubsona - di-modell anfibio polo wapro, tak připojuji pár fotek. Řemen je skvělý... :D

Příště možná ještě zkusím jumbo....

Návštěvník Snow
Odesláno

Doufám, že se nebudeš zlobit, ale na ocelovém náramku se mi líbili o hodně víc.

Odesláno
Doufám, že se nebudeš zlobit, ale na ocelovém náramku se mi líbili o hodně víc.

A nebo na tmavehnedy rovny kuzi s patinou s kolmo seriznutejma hranama, budto bez prositi nebo jen s jednoduchou linkou po stranach. Kazdopadne hodinky dobry, chrono od Hamiltonu jsou dobra volba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...