Přejít na obsah

Všeobecný signál Chronomagu - pokračování ankety

sect

2) Vzhled  

63 hlasů

1. 1. Jak chcete aby pin vypadal?

• CH podle návrhu od Hciqa
      34
    • Zmen?ené logo chronomagu
      11
    • Jiné (popi?te)
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak první kolo o formu vyhrál jednoznačně pin s protikusem, teď se musíme domluvit na vzledu.

Jedna možnost je návrh od Hciqa - CH, tento je v původním vlákně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Druhá možnost je zmenšenina loga Chronomag, stejná jako je např. samolepka na auto (Baker).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A vůbec se nebojte dalších nápadů.....

Termín ukončení ankety bych dal do 20. 4. a pak se rozhodneme co dál.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Tak první kolo o formu vyhrál jednoznačně pin s protikusem, teď se musíme domluvit na vzledu.

Jedna možnost je návrh od Hciqa - CH, tento je v původním vlákně.

Druhá možnost je zmenšenina loga Chronomag, stejná jako je např. samolepka na auto (Baker).

A vůbec se nebojte dalších nápadů.....

Termín ukončení ankety bych dal do 20. 4. a pak se rozhodneme co dál.

Zmenšenina loga Chronomag by se mi líbila,jen bych ten pin udělal oválný,bylo by to praktičtější.

Odesláno

Hciqovo CH vypadá vkusně, přitom nenápadně, trochu tajuplně přičemž pro všechny zasvěcené naprosto srozumitelně a to je asi hlavním účelem celého počinu :thumbsup_anim:

Odesláno

mne by sa pozdavalo uplne kludne aj to chronomagicke O - s rucickami hodiniek, no asi by som bol radsej za cas 10:10 ako 13:50 - nech je to take viac nikestyle, alebo rexona.. co je vam blizsie :) a vlastne vacsinou sa hodinky nastavuju na 10:10, nie 13:50 - alebo to ma chronomag naschval tak?

okrem ineho moje priezvisko zacina na CH a bolo by divne nosit taky pin.. to si dam radsej na manzetove gombiky inicialky.. :)

ked tak nad tym rozmyslam.. nebude to moc "detske" take hodiny, ako navrhujem, nosit?

teraz fakt, ze neviem..

Odesláno

Pokud to "O" z ChrOnomag, tak by mělo být ve stylu toho CH (což by asi vypadalo lépe), nebo té samolepky? A nechali by jste ho tak jak je nebo s nějakým jiným časem? Třeba by nebylo špatné za 5 min. 12, ale asi by to nevypadalo moc dobře :whistling: . Stejně tak předpokládám že by i celé logo šlo udělat ve stylu toho CH, ale to by zase bylo asi moc dlouhé.

Odesláno
Hciqovo CH vypadá vkusně, přitom nenápadně, trochu tajuplně přičemž pro všechny zasvěcené naprosto srozumitelně a to je asi hlavním účelem celého počinu :thumbsup_anim:

A ještě budu trvat na žluté hlavičce, když je to tak konspirativní. :bag:

Odesláno

Jsem pro nějakou verzi toho O z loga Chronomag... kolečko a ručičky. To se mi líbí, ten pin s písmenem Ch nemá s IMHO žádný vztah k Chronomagu.

Odesláno

Hlasuji pro ,,CH", ale kliďo bych nosil i ,,O" s ručičkama. Chtěl bych,aby to bylo vkusné a decentní, rád bych to opravdu nosil... Což právě dle mého to ,,CH" je ;)

Odesláno

hlasoval som za logo chronomagu, myslim ze by dobre vyzeralo cele kovovej farby na styl loga od Hciqa a obrysy pismen by boli vyryte

Odesláno

Jen podotknu z pri hlasovani jsem dal hlas tomuto PINu : odznacek ma na druhe strane hrot na ktery se po propichnuti umisti pojistka (snad vite co myslim). Jenom zapichnuti je podle me naprd.

EDIT: Tak jsem nasel foto toho systemu - pro upresneni. Urcite bych to preferoval pred klasickym odznakem.

Odesláno
Jen podotknu z pri hlasovani jsem dal hlas tomuto PINu : odznacek ma na druhe strane hrot na ktery se po propichnuti umisti pojistka (snad vite co myslim). Jenom zapichnuti je podle me naprd.

EDIT: Tak jsem nasel foto toho systemu - pro upresneni. Urcite bych to preferoval pred klasickym odznakem.

Jo, jo, přesně to je myšleno pinem s protikusem :smile_anim: , na fotce je klasický odznak, ale jde jen o vzhled.

Odesláno
Teraz som to tu na rychlo nacmaral,takze za kvalitu prevedenia sa ospravedlnujem,ale napad sa mi to zda dobry....ved posudte sami

super. len by som mozno vynechal to MAG. ale to uz necham na nazor vacsiny.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...