Drummer Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 http://mobil.idnes.cz/hodinky-ztraceji-dec...32_telefony_hro
falkkon Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 To by mě teda zajímalo,který mobil umí tikat!
VS Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Něco je třeba napsat, aby noviny vyšly. Navíc se takový článek dá sesmolit od stolu. O čem tak asi budou psát na mobilovém serveru. Mobil nahradí foťák, kameru, hodinky, počítač, prostě všechno. Akorát to umí všechno a nic pořádně. A brát vážně to, co napíše nějaký novinář? To snad ne Dneska píše o hodinkách, zítra o endoprotéze, pozítří o jaderné elektrárně. Hlavně, že je odborník na všechno
watch Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 To by mě teda zajímalo,který mobil umí tikat! To je jenom otazka casu. Je tady ale zasadni rozdil. Hodinky muzu mit v supliku treba 10 let. Potom je natahnu a jdou. Ale 10 let stary mobil....
VS Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 takhle se mobilnikum smeju Moc se nesměj, kdo poslouchá tikání hodinek, neměl by mít volební právo
seaman Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Hodink y dotvaraju osobnost, su doplnkom... Snazia sa nahradit mobilom vsetko a viac ci menej sa im to dari, ale ja osobne neverim, za sa im niekedy podari vytlacit hodinky... Mam rad zariadenia, ktore vedia vsetko, nemusim nosit plne vrecka jednoucelovych zavazi, ale hodinky mam na ruke stale, aj ked cas uz ukazuje mobil, MP3 prehravac, Handheld, auto...
VS Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Teď jsem kouknul na mobil a fakt. Jsou tam hodiny. Tak jsem si je nařídil podle náramkových Jenomže za pár vteřin displej zhasne a zas nevím, kolik je hodin. A mají tam ještě jeden podobný článek, jak mobil nahrazuje foťák. Vzadu na mobilu mám nějaký gumový špuntík, jdu zkoumat, co to je
Drummer Odesláno 26. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2006 takhle se mobilnikum smeju Moc se nesměj, kdo poslouchá tikání hodinek, neměl by mít volební právo A taky jsme všichni teplouši
VS Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Kdyby aspoň byly hodinky tak levné, jako mobily.
Honza49 Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Když tak koukám kolem sebe, tak mají pravdu. Hodně mých kolegů v práci nechápe, proč nosím hodinky, a ještě jich mám několik. Když jedu autem, tak se koukám na ruku kolik je hodin. Ale připadám jim jak brontosaurus. Nosím tikaci (nepřesné) hodinky, fotím na film a neplatím kartou. Ale jsem všude většinou včas.
typograf Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Ono jde o to, jestli náhodou nejsou autoři takových článků nějak moc chytří. Podobných tlachů jsou dnes a denně plné noviny a hlavně časopisy nejrůznějšího ražení. To snad ani nemá cenu komentovat. :|
Roman Šula Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Něco je třeba napsat, aby noviny vyšly. Navíc se takový článek dá sesmolit od stolu. O čem tak asi budou psát na mobilovém serveru. Mobil nahradí foťák, kameru, hodinky, počítač, prostě všechno. Akorát to umí všechno a nic pořádně. A brát vážně to, co napíše nějaký novinář? To snad ne Dneska píše o hodinkách, zítra o endoprotéze, pozítří o jaderné elektrárně. Hlavně, že je odborník na všechno Novináři se smějí vědcům, že vědec je člověk, který (díky úzké specializaci) ví skoro všechno o skoro ničem, já se směji novinářům, že neví skoro nic o skoro všem. Navíc nevím, co se těch x let na fakultě žurnalistiky učí, když prakticky nenajdete noviny, kde by nebyly pravopisné chyby, základy jazyka se učí na základní škole, a to úmyslně pomíjím slohovou stránku věci. Pamatuji si z doby před pár desítkami let, že novináři byli rozděleni do kategorií podle problematiky, které rozuměli, takže někdo psal o autech, někdo o elektronice, někdo o kosmonautice, vždy však po odborné stránce v pořádku a bez věcných chyb. Dneska tato specializace chybí. Odstrašujícím příkladem je např. časopis 21. století, kde ani nedokáží správně z angličtiny přeložit číslovky, miliardy překládají jako biliony a vůbec jim nevadí chyba tří desítkových řádů.
Leos Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Všimli jste si toho handsfree sluchátka v odkazu článku? Teda tohle nosit na uchu...to bych si vážně připadal jak dement. Ale je fakt že asi půl roku jsem hodinky nenosil a koukal na mobil, takový ten co umí všechno a nic pořádně. Pak mi na zápěstí začalo něco scházet. Takže teď mám hodinky co umí ukazovat jen čas, mobil co umí jen telefonovat a počítač co umí všechno ostatní. A zůstanu u toho.
cigi Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Podle mě má pravdu - náramkové hodinky jsou pro masové konzumenty mrtvá věc - jako analogový foťáky, kapesní hodinky, vinylový desky, biče, křesadla, lorňony, cvikry..........a co má jako bejt???
X-Bob Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 hele cigi, to je fakt! Ale stejně jsou to prima věci. Jen těm "novinářům" nedochází, že hodinky mohou být něco o trochu více, než jen měřičem času...
Leos Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Zrovna jsem masochisticky dočetl diskuzi ke zmíněnému článku. Jen jsem chtěl říct, že jsem moc rád že můžu být tady a ne tam...
Kapo Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Souhlas s Leosem - a tu diskusi pod článkem jsem po polovině raději dál nečetl - proč si kazit pěkný teplý podzimní den.
MarvinX Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Tohle všechno je jen otázka času... Pamatuju se jak před dvěma lety byl trend foťák v mobilu, běžte se dnes podívat do prodejen s mobilními telefony, všichni výrobci přecházejí z fotomobilů na mobilní komunikátory a také se vracejí k výrobě klasických (ha ha, tohle říct před deseti lety byla by to čistá sci-fi) mobilních telefonů co umějí telefonovat a psát SMS. Nevím kolik lidí má dnes doma mobil s foťákem (určitě dost, vždyť ještě nedávno to bylo naprosto IN), ale určitě je dnes mezi lidma obrovské množství digitálních fotoparátů a fotí se vesele dál. Poklesu prodejů hodinek se nebojím, za pět nebo deset let už je bude mít zase každý na ruce a na hodiny v mobilu si ani nevzpomene. Bude se opakovat situace s digitálními hodinkami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se