kejklik Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/R.../CENTRALEUROPE/ http://icelandreview.com/icelandreview/dai...w_0_a_id=360867 Dva zajímavé odkazy a jeden radarový snímek z paluby letadla islandské pobřežní hlídky: "Že by to bylo znamení?"
gerhard Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Zial...sucitim s evakuovanymi rodinami, tisice stories , niekolko som si vypocul na letisku...no ovplyvnilo nam to zivot. Mal som byt so synom uz a 4krat som prebookoval letenku...snad nedela... Chlapci na zraz nepridem
Traveller Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 No jo, holt stane se. Moje dvě kolegyně uvízly v Bonnu - pojedou busem v sobotu večer ...
Slaco Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Včera jsem měl odlétat z Vídně do Las Vegas.Po čtyřech hodinách čekání nam řekli o co gou a zrušili let.Teď čekam doma na přebukování letu.Doufám.že odletím
ricous Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Hrůza - dneska slavím 40 a kámoš steward tvrdne v Praze a doufá, že jim co nejdříve lety zruší a bude mít volno. Jeho přítelkyně letuška je na tom ještě hůř - třetí den v Manchesteru... Jinak dneska v rádiu "vyhrožovali", že by to mohlo mít i vliv na ochlazení a mohla by být "malá doba ledová"...
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Hrůza - dneska slavím 40 a kámoš steward tvrdne v Praze a doufá, že jim co nejdříve lety zruší a bude mít volno. Jeho přítelkyně letuška je na tom ještě hůř - třetí den v Manchesteru... Jinak dneska v rádiu "vyhrožovali", že by to mohlo mít i vliv na ochlazení a mohla by být "malá doba ledová"... Všechno nejlepší Richarde! Jen nevím zda je hrůza těch 40, nebo to že kámoš někde tvrdne
ricous Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jen nevím zda je hrůza těch 40, nebo to že kámoš někde tvrdne Asi obojí... Musím se rychle picnout, nebo budu nad tím věkem přemejšlet a dostanu depréze...
Baker Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 dneska slavím 40 Vsechno nejlepsi dedku
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Asi obojí... Musím se rychle picnout, nebo budu nad tím věkem přemejšlet a dostanu depréze... Bříško a šedé vlasy jsou prý pro ženy sexy - jen u mě se to začíná nějak moc zvrtávat - oboje!
ricous Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jé, že já to psal... Chlapi díky, vlákno o je čudící sopce a ne o obtloustlém a šedivém funícím dědkovi...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jé, že já to psal... Chlapi díky, vlákno o je čudící sopce a ne o obtloustlém a šedivém funícím dědkovi... No vsak jo jsi neprobuzeny vulkan
volfda Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Předem jedna gratulace pro Richarda, vše nej Asi to bude jako vloni, kdy léto začalo celkem chaldně díky sopce na Alijašce. Já mam koupenou letenku na středu, tak doufám, že vše klapne na čas, potřebuji sedět ve středu ve 22h v jedné japonské restauraci v Paříži... Vyhrožují, že ta komplikace letového provozu by mohla trvat i několik dní Že si ty sopky nebouchaj od září do listopadu, to by každý ocenil dobrý sníh an horách Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem volfda
ricous Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 No vsak jo jsi neprobuzeny vulkan Spíš vyhaslej... Jinak hlásili, že minimálně do zítřka do šesti do večera bude nad ČR bezletová zóna a vše ostatní bude záležet na další aktivitě sopky a směru větru.
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jinak hlásili, že minimálně do zítřka do šesti do večera bude nad ČR bezletová zóna a vše ostatní bude záležet na další aktivitě sopky a směru větru. Novinky.cz "Dnes v 16:00 CET pořádá Eurocontrol videokonferenci, kde se budou současné problémy a prognózy řešit", tak uvidíme večer ve zprávách....
chacharoid Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 jak tak čtu net, tak by se skoro zdálo, že díky letadlům v Evropě už nejezdí žádné vlaky a autobusy
Hajek Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Kdyz je ten pátek - tak ricousi - hlavně spoustu úsměvů do budoucna :-)
tombed Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 přírodu nepřechčijem... nějak na to zapomínáme... bohužel to platí i pro Richarda, vše nejlepší a neboj, bohužel v tom letos nezůstaneš sám
klobadysek Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Zial...sucitim s evakuovanymi rodinami, tisice stories , niekolko som si vypocul na letisku...no ovplyvnilo nam to zivot. Mal som byt so synom uz a 4krat som prebookoval letenku...snad nedela... Chlapci na zraz nepridem No a já se zase pro změnu nemůžu vrátit. Taky to mohlo počkat pár dní, dvěstě let nic a pak tohle. Doprdele práce. Jinak takhle vyčištený nebíčko jsem už dlouho neviděl! Naposledy v září 2000.
Z. Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) .... Jinak takhle vyčištený nebíčko jsem už dlouho neviděl! Naposledy v září 2000. Myslel jsi září 2001... Prý by se to mělo v neděli zlepšit, ale během pár následujících dnů se to zase může vrátit... Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Z.
klobadysek Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Myslel jsi září 2001... Prý by se to mělo v neděli zlepšit, ale během pár následujících dnů se to zase může vrátit... Jasně, 2001. už mi hrabe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se