Frantik Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Vždyť to povídám. Nicmene by s tim meli neco delat - odchazel jsem trochu zklamanej a cele to bylo trapne. Je mi jasne, ze tam chodi hodne lidi, kteri o hodinkach nemaji moc info a je jim to jedno (ja sam se taky nepovazuji za experta), ale prodavat hodinky za sto litrů s tim, ze jsou vodotesne a z oceli je trochu málo
Chumpus Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Nicmene by s tim meli neco delat - odchazel jsem trochu zklamanej a cele to bylo trapne. Je mi jasne, ze tam chodi hodne lidi, kteri o hodinkach nemaji moc info a je jim to jedno (ja sam se taky nepovazuji za experta), ale prodavat hodinky za sto litrů s tim, ze jsou vodotesne a z oceli je trochu málo To je ale pořád pokrok oproti centru. Tam jsem se akorát dozvěděl, že je to švýcarský, takže je to kvalitní a že se to dobře prodává. O vodotěsnosti a oceli nepadlo ani slovo Musíš tam holt narazit na pána s bradkou (už jsem zase zapoměl jméno a nechci komolit), to je trochu jiná třída.
mmako Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Pán se jmenuje Roman Mikuškovic, dříve (spolu)majitel EVROMu. A ta paní je opravdu úžasná - já se většinou dozvím, že chlap má nosit pořádně velké hodinky, že jsou mi ty (Nardiny, Grand Seika, Rolexky, Portofina, .si prostě vyberte) malé a naopak že Breitle SOH, díky kterým skoro přepadávám, že jsou mi tak akorát, spíš na hraně a mohly by být větší. Že takhle velké hodinky teď nosí ženy.... Rafinované dotazy nepokládám, ale párkrát jsem byl při čekání na různé věci svědkem nabízení hodinek osobám, které chtěly "nějaký ty letecký švýcarský a může to bejt i se zlatem tak kolem dvěstě papouchů". S kamenným ksichtek jsem koukal do katalogu a snažil se nebýt vidět, aby si pán bez krku, zato se svaly a zlatým řetězem nemyslel, že ho nějak nemám rád a jednu mi neubalil...
bandicoot Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 "nějaký ty letecký švýcarský a může to bejt i se zlatem tak kolem dvěstě papouchů". S kamenným ksichtek jsem koukal do katalogu a snažil se nebýt vidět, aby si pán bez krku, zato se svaly a zlatým řetězem nemyslel, že ho nějak nemám rád a jednu mi neubalil... bomba, zasmál jsem se, tak to je, díky
Frantik Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 To je ale pořád pokrok oproti centru. Tam jsem se akorát dozvěděl, že je to švýcarský, takže je to kvalitní a že se to dobře prodává. O vodotěsnosti a oceli nepadlo ani slovo Musíš tam holt narazit na pána s bradkou (už jsem zase zapoměl jméno a nechci komolit), to je trochu jiná třída. Ježiš na to jsem uplne zapomel - na to že ty hodinky jsou "SVYCARSKY" To mi bylo receno hned na zacatku!
lib Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Ježiš na to jsem uplne zapomel - na to že ty hodinky jsou "SVYCARSKY" To mi bylo receno hned na zacatku! Kdyby byly japonsky, hned na zacatku bys byl informovan, ze v cene dostanes japonsky magneticky naramek. Ten se nosi navleceny na ruce hned vedle hodinek a ma blahodarny ucinek nejen a cely organizmus, ale i na vlasek!
Olda Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Kdyby byly japonsky, hned na zacatku bys byl informovan, ze v cene dostanes japonsky magneticky naramek. Ten se nosi navleceny na ruce hned vedle hodinek a ma blahodarny ucinek nejen a cely organizmus, ale i na vlasek! Inu, jak zní staré hodinářské pořekadlo: Nemusí pršet, stačí když kape.
tmoris Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 me na tom nejvic fascinuje, ze s touto znalosti jsou presto schopni si dobre vydelat! tzn ze vetsina jejich zakazniku musi nutne komunikovat stylem te prodavacky, jinak by ji tam prece nezamestnali, protoze by nedokazala pokryt potrebu vetsiny klientu..?
lastam Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Dnes jsme byli se Senseeeiem v Arkádách a dobrý, prodejce kolem 50let s bradkou toho věděl o POčkách opravdu hodně. Mluvil o nich asi 3minuty v kuse a nebyly to kraviny, konečně procejce na svým místě!!!
milli Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Ke mně tam byli vždycky ochotní a kamarád tam koupil s hodně zajímavou slevou speedmastery...Pravda, to bylo asi dva týdny předtím, než tam byla ta krádež. Ta mi přijde doteď nějaká divná. Provedená profesionálně s velkou znalostí prostředí, píšou o tom třeba tady http://www.novinky.cz/krimi/224042-zlodeji-v-arkadach-na-pankraci-se-zbavili-ochranky-pomoci-lsti.html
Daemonultimate Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Dnes jsem zabrousil do Arkád s jediným cílem,navštívit místní hodinářství Dušák.Proletěl jsem z parkoviště a nemohl se dočkat až přistanu u výlohy.Tam jsem ještě lapal po dechu ale při tom již vychutnával pohled na místní skvosty.Skvěle naaranžované,vždy s čitelně umístěnou cenovkou.Dlouho jsem běhal z jedné strany výloh na druhou a ze vnitř se na mě mile usmíval personál.Bylo to dnes,tedy v úterý kolem 11 hodiny.To mě povzbudilo a řekl jsem si,že musím prodejnu prozkoumat i ze vnitř.Vstoupil jsem se skromným výrazem se dotázal,mohu-li si prohlédnout vystavené kousky.Ochota,se kterou ke mě přistoupili mě až zaskočila.Na první pohled jim muselo být jasné,že jsem jen jeden další z dlouhé řady slintajících čumilů.Přez to mi věnovali maximální pozornost se specifikací jednotlivých výrobců a jejich modelů a dostali se až k podrobnostem ohledně kalibrů a pod.A já poslouchal,procházel před vystavenými kusy a připadal si jako ten nejvážnější zájemcce o jejich zboží.Moje srdce chronomaga bylo právě v ráji.Ale nastal čas odejít a tak jsme se s přáním hezkého dne rozloučili.Děkuji za jejich přístup,se kterým jsem se nesetkal ani když jsem kupoval auto za 780.00,-.Toto je má zkušenost z prodejny Dušák na pankráckých arkádách.
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) No jasně u toho auta mi ulítla nula Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Daemonultimate
01standa Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 zde jsem byl vždy velmi příjemně a kvalitně situován do problematiky požadovaných hodinek byl jsem vždy spokojen - jak ve věci nákupu OMEGA Seamaster a dámských RADO jedině mohu doporučit paní se jmenuje Ptáčníková,prostě sem patří.............
Martin Dis Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Arkady ano. Byl to obchod, kde mi me prvni uzasne hodinky pripadaly moc drahe a pak uz mene a jednoho dne jsem si je taky koupil Doporucuji pana Mikusovice, je skvely a cas tam leti jako blesk. Maji me sympatie
ondrej80 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Tak tam som sa bol pozriet 02/13 a asi som mal smolu na pani predavacku. Ochotna bola, ale asi mi nebolo dobre rozumiet. Ked som jej povedal, ze vyberam dake hodinky, ale ze isto nie Breitling, ze tie sa mi nepacia, co si myslite, ze mi priniesla ako prve na skusku :-D... tak som jej povedal ze lacnejsie je dat si ponozku do slipov ako toto... Ale ak ma niekto furu casu a chce vyskusat cokolvek, tak je to tam fajn. Ovela lepsi mi prisiel ale Dusak v centru.
Jeremy Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 ... ale asi mi nebolo dobre rozumiet.... Mluvil jsi česky? Jestli ne, tak není divu..
Micey Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Ked som jej povedal, ze vyberam dake hodinky, ale ze isto nie Breitling, ze tie sa mi nepacia, co si myslite, ze mi priniesla ako prve na skusku :-D... tak som jej povedal ze lacnejsie je dat si ponozku do slipov ako toto...Hodně krutopřísně ty! Abych nebyl OT, já byl u Dušáka v centru (co se týče servisu) spokojenej, smítko z Breitlingů po záruce mi vyndali na počkání a zadáčo, článek tahu dodali rychle a levně.
Daemonultimate Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Tak tam som sa bol pozriet 02/13 a asi som mal smolu na pani predavacku. Ochotna bola, ale asi mi nebolo dobre rozumiet. Ked som jej povedal, ze vyberam dake hodinky, ale ze isto nie Breitling, ze tie sa mi nepacia, co si myslite, ze mi priniesla ako prve na skusku :-D... tak som jej povedal ze lacnejsie je dat si ponozku do slipov ako toto... Ale ak ma niekto furu casu a chce vyskusat cokolvek, tak je to tam fajn. Ovela lepsi mi prisiel ale Dusak v centru.Tak nějak Ti nerozumím,není to tím,že bych měl problém s jazykem,kterým vládneš,ale jestli jsem Tě dobře pochopil,chtěl jsi si ony Breitlingy strkat někam do slipů,to se v obchodě přeci nedělá a už vůbec ne s takovými super hodinkami.Jestliže máš vkus a to dozajista máš,nepopřeš, že v nabídce Breitlingu je spousta modelů,které by jsi si vybral - a ne do slipů.A abych nebyl mimo téma,od mé první návštěvy v tomto obchodě uteklo již trochu vody a byl jsem tam tolikrát,že to ani nespočítám.Vždy ochota i informovanost na jedničku,jednou jsem je zaskočil s otázkou na soutěžní kus s certifikovaným strojem a seriový kus s řadovým a hned tu byly na stole katalogy a ochotně se vše dohledalo.Stále mohu jen doporučit.
ondrej80 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Tak nějak Ti nerozumím,není to tím,že bych měl problém s jazykem,kterým vládneš,ale jestli jsem Tě dobře pochopil,chtěl jsi si ony Breitlingy strkat někam do slipů,to se v obchodě přeci nedělá a už vůbec ne s takovými super hodinkami.Jestliže máš vkus a to dozajista máš,nepopřeš, že v nabídce Breitlingu je spousta modelů,které by jsi si vybral - a ne do slipů.A abych nebyl mimo téma,od mé první návštěvy v tomto obchodě uteklo již trochu vody a byl jsem tam tolikrát,že to ani nespočítám.Vždy ochota i informovanost na jedničku,jednou jsem je zaskočil s otázkou na soutěžní kus s certifikovaným strojem a seriový kus s řadovým a hned tu byly na stole katalogy a ochotně se vše dohledalo.Stále mohu jen doporučit. No rozpravam po skusenostiach zasadne v cechach cesky. Mozete mi vysvetlit, ako ste prisli k zaveru, kam si chcem hodinky strkat ak vam poviem, ze Breitling sa mi nepaci, ze ho nechcem? Bohuzial, naozaj nie. Pre mna je to proste preplacany kus kovu (aspon v kategorii o ktoru sa zaujimam, ako maju ponuku hodiniak k obleku netusim). Je to vec vkusu, mrzi ma, ak to niekto berie osobne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se