jankoxxx Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) mozno som divny ale mne sa vobec nepacia. to je samozrejme len moj postoj a majitelovi prajem vela potesenia!!!! mimochodom naozaj podarene fotky. Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem jankoxxx
lastam Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 kdyz vidim, ze mas takovou paradni karu, tak se nedivim, ze mas tolik paradnich hodinek. Ty B for B jsou super a ty predpodsledni fotky s tou radici pakou jsou trosku nedotazene, kdyz uz s pakou tak at je tam cela a i s tim B, jinak fotky maj prijemne barvy rozhodne fotky na tyhle kuzi v tomto aute budou vypadat dobre
mrakodrap Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 lastam napsal: ty predpodsledni fotky s tou radici pakou jsou trosku nedotazene, kdyz uz s pakou tak at je tam cela a i s tim B Takhle je to lepší?
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 mrakodrap napsal: Takhle je to lepší? Hezký fotky. Co to tam ještě je za bazmek? EDIT: Aha, jsem slepej, klíče. Nejsou nějak moc velký?
mrakodrap Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Kamil napsal: Hezký fotky. Co to tam ještě je za bazmek? To je klíč.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 jankoxxx napsal: mozno som divny ale mne sa vobec nepacia. Pro mě naopak jeden ze tří nositelných modelů. Spolu s Heritage a bílými Montbrillant Navitimer.
volfda Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ty fotky se nedají neokomentovat, to je žrádlo Tohle auto miluji... Já snad budu muset zajet tam k vám na nějaký srázek
H-B Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Takhle.. pekny fotky. A pekny hodinky, ac bych takovy nechtel. Ale dve veci me tahaj za oci. Za a) je to VW klicek, cekal bych neco hezciho, treba a la Aston Martin, nebo aspon jako Corvette (coz uz je vzhledem k cene sileny srovnani), protoze tenhle vypada jak od Oktavky, kdyby mu upadlo Bcko. Auto se mi jinak libi moc . No a za pri takhle jasnym srovnani B for B a auta mi prijdou hodinky az moc extravagantni, k autu by myslim vic sedel trosku mirnejsi design, aspon nevroubkovana luneta (nebo max tak, jak je vrsek radici paky, jemne).. Proste mi na pohled s autem nesedej, videl bych to na umirnenejsi design..
onney Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 S nadšením prohlížím fotky a... ...tiše závidím :-) Béčka se mi obecně moc nezamlouvají (ale i kdyby ano, jako student bych si je asi nemohl dovolit :-) ), ovšem k té káře se to hodí. Gratuluji jak k hodinkám, tak k povozu :-)
bandicoot Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 no, mrakousi, tohle je pekna masaz... dik, ze jsi me na tohle upozornil... fakt vyborny
miracolo.cz Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 No vidíš, jak ti to teď všechno štymuje :-)
Dali Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Dobrý, pěkný fotky,hodinky i kára. Víc fotek auta prosím.
porschee Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Hele já bych ty hodinky vzal ale jenom s tím autem, dáváš na to dohromady nějakou paket cenu? David Murphy97 napsal: Nevím, nevím, já mám doma dvě kočky a Brejtle ani jedny... Kde dělám chybu?
mrakodrap Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Nebylo to focené v žádné prodejně
volfda Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 mrakodrap napsal: Nebylo to focené v žádné prodejně Ona tvoje garáž bude lehce jako autosalon, takže to patrně mate
mrakodrap Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 volfda napsal: Ona tvoje garáž bude lehce jako autosalon, takže to patrně mate Není to tak, profesně se pohybuji v prostředí automobilismu a dostanu se k zajímavým vozům. Abych to tady trošku objasnil, tak Bentley není můj. Je mého kamaráda. V tomto vlákně jsou nafocené dvě rozdílná vozidla. Oba dva Bentley Continental a oba dva patří mým automobilově šťastným známým. Nikdy jsem tady nenapsal, že vlastním tento vůz. Já jsem prostě jen obyčejný kluk, který má rád hodinky, fotoaparát a auta. Nic víc, nic míň.
volfda Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 mrakodrap napsal: Není to tak, profesně se pohybuji v prostředí automobilismu a dostanu se k zajímavým vozům. Abych to tady trošku objasnil, tak Bentley není můj. Je mého kamaráda. V tomto vlákně jsou nafocené dvě rozdílná vozidla. Oba dva Bentley Continental a oba dva patří mým automobilově šťastným známým. Nikdy jsem tady nenapsal, že vlastním tento vůz. Já jsem prostě jen obyčejný kluk, který má rád hodinky, fotoaparát a auta. Nic víc, nic míň. I tak ale krásné vozidlo a super fotky. Pokud si vybavuji dobře, fotil jsi Mustanga a Audi, vše pochopitelně s hodinkama, tak jsem si to propojil no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se