Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě právě přišlo, že na 36mm by byly velký..., asi se ho budu muset zeptat :(

Vypadaly úplně jako 218206 na stránkách Rlx, ale byly v kombinaci svetly kov-zlato a IMO bez zobrazeni dne v tydnu.

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jako poradní fórum jsme evidentně zklamali :rolleyes:

zdroj

Citace: Historce o pl. jsem veril mene, nez pravosti hodinek,ale ocekaval jsem, ze nekdo na jinem foru, rekne, tyhle hodinky se nikdy nevyrabely, vyrobilo se....ks, tohle je pr. plagiat. protoze.....atd. NIc takoveho,informace; tak spatnou kopii jsem nevidel je mi k micemu,to muze napsat kdekdo. Presvedcenej nejsem,reminek rozhodne nevypada lacine a jdou narozdil od mych Seiko rovnez automatu naprosto presne. Jestli je koupim je ma vec.

Chlapi, nezlobte se na Mudžu, je zřejmě v jakési euforii, asi moc chtěl, aby ta historka byla pravda. Doufám, že mu zdejší názory přece jen pomůžou správně se rozhodnout. Já, ale určitě i on, by o evidentně fejkovém paskvilu v nožích nehovořil jinak. Díky za rady rozrušenému kamarádovi :bangin:

Odesláno

Chlapi, nezlobte se na Mudžu, je zřejmě v jakési euforii, asi moc chtěl, aby ta historka byla pravda. Doufám, že mu zdejší názory přece jen pomůžou správně se rozhodnout. Já, ale určitě i on, by o evidentně fejkovém paskvilu v nožích nehovořil jinak. Díky za rady rozrušenému kamarádovi :bangin:

Jasný, chce věřit, že se na něj usmálo štěstí. Já obdivuju jeho práci v nožířině i rád pročítám jeho cestovatelské deníky, takže zlobit se nemůžu. :) No co, maximálně prodělá 500 dolarů a bude bohatší o životní zkušenost. Horší je, že ho tam lidi, kteří sami přiznají, že nerozumí hodinkám, přesvědčují o jejich pravosti. :( To je smutný.
Odesláno

ok, tak na vazno. jsou to fejky, poznas to jak podle datumovky, tak podle zpracovani, napriklad uchyceni tahu na pouzdro, a co hlavne, asi byly driv pozlaceny nebo co to je a ta povrchovka uz slezla a vosoupala se - rolex nebyval pozlacenej.. ciste teoreticky by to mohla byt nejaka lidova tvorivost, protoze takovejhle model rolex nikdy nedelal, viz ty sutry, cifernik apod, nicmene uroven zpracovani je natolik zalostna, ze si dovolim tvrdit na 99%, ze je to fejk. 1% si nechavam fora coby statistickou chybu :)

Odesláno (upraveno)

Ty hodinky mi připomínají povídačky o tom chlápkovi, co skupoval repliky ROLEXEK a dělal z nich "originály", bušil do pouzdra, ať šlo vidět opotřebení, poškrábal sklíčko a dával jen do králíkárny na pár dní, kde chytly patinu jako tyhle na fotce (kdysi se takhle fejkovaly i mince, aby chytly patinu a působily "staře"). Nevím, kde je dával dotyčný, ale do originálu mají teda daleko a jak už bylo psáno, je to rozhodně stejný original jako to "americké" sako. :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

ok, tak na vazno. jsou to fejky, poznas to jak podle datumovky, tak podle zpracovani, napriklad uchyceni tahu na pouzdro, a co hlavne, asi byly driv pozlaceny nebo co to je a ta povrchovka uz slezla a vosoupala se - rolex nebyval pozlacenej.. ciste teoreticky by to mohla byt nejaka lidova tvorivost, protoze takovejhle model rolex nikdy nedelal, viz ty sutry, cifernik apod, nicmene uroven zpracovani je natolik zalostna, ze si dovolim tvrdit na 99%, ze je to fejk. 1% si nechavam fora coby statistickou chybu :)

Upřesním to, je to na 100% fejk , chyba by byla ten šrot koupit :).
  • po měsících...
Odesláno

Jak tak koukám, už uběhly 3 roky od doby, kdy jsem to začal řešit. Dobrá zpráva je, že se konečně začalo dařit a vpříštích dnech bych teoreticky mohl zajít konečně k Bechyňovi a nechat je opravit. Sice se to táhne a ve skutečnosti pořád nic se nestalo, ale je to všechno o financích

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...