Přejít na obsah

Včerejší ráno, aneb cesta do práce

Bert

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velmi, velmi nemilá příhoda. Odjíždím do práce. Krásné velké silné auto. Na sobě vystajlovanej obleček, že by mi ho i Spiderer záviděl. Je krásné jarní ráno. Pouštím své oblíbené CD. Zastavuji na první křižovatce. Letmý pohled do leva, jestli něco nejede. A v tom: Ježíšmarjá, to snad ani není možný, vždyť já mám na zápěstí svoje stříbrný BWCčka na hnědý teletině. Co na tom, že mají krásně modřený ručky, jinou korunku a jsou laděné samotným Mechánem.Já jsem si přece plánoval vzít ty úžasný Bigdate Perrelety na šedým krokoušovi. To jsou ty správné hodinky k outfitu na dnešní den. Help! Kde jenom jsou? Ha, v tašce v kufru auta. Mám nápad. Na semaforech vystoupím, a rychle je vyndám. Zas ? Praha, jindy samá kolona a dnes po ránu jako na vztek ? všechno jede. Deset minut neskutečných nervů. Nejsem schopen se soustředit na jízdu, natož pak telefonovat. Pořád si představuji, jak by ty Perrelety byly na ruce fajn. Teprve na stojící magistrále vyskakuji z vozu, a beru kufr útokem. Nervózně šmátrám v tašce. Hurá, mám je. Za jízdy (díky bohu za automat) si je dávám na ruku. Přijíždím na křižovatku. Letmý pohled do leva, jestli něco nejede. A vše je na silnici i v autě v pořádku.

Prosím, prosím, napište mi, že je tohle úplně normální ...... :worried_anim:

Odesláno

"Uďo, uvolni se, fšechno je f požádku!"

Berte,

já si za jízdy hodinky fotím spolu s volantem, povystrčené z rukávu.

Minule jsem si všiml, jak se mi směje řidič plazící ve vedlejší koloně.

Do toho jsem snídal, telefonoval a popíjel kafe.

A jeden kamarád se za jízdy tak nemohl vynadívat na své nové Portugalky, že na něj na každém semaforu troubili, že už je zelená a bylo by vhodné rozjet se.

Už jsi v pohodě?

:thumbsup_anim:

Odesláno
"Uďo, uvolni se, fšechno je f požádku!"

Berte,

A jeden kamarád se za jízdy tak nemohl vynadívat na své nové Portugalky, že na něj na každém semaforu troubili, že už je zelená a bylo by vhodné rozjet se.

Už jsi v pohodě?

:thumbsup_anim:

To je klasika, já už na cestu moc nekoukám :)

Odesláno

Prosím, prosím, napište mi, že je tohle úplně normální ...... worried_anim.gif

No přece nechceš, aby jsme Ti lhali ?!? ;)

Co je na tý příhodě pro mě krásný, je fakt, že takhle blbneš kvůli Perreletům.

Já ty svoje málem prodal. Naštěstí je tu nikdo za ty prachy nechtěl, tak jsem zase vychladl a zrovna je mám na ruce. :D

Hezký "sladěný" metroušský den. :P

Odesláno

Jó hochu, já se jednou na cestě do práce z ruzyně na žižkov otočil pro hodinky v karlíně - celej den bych totiž byl úplně marnej.

No a pozorování lumi v Husákovu tichu taky bezpečnýmu popojíždění v cukající koloně nepřidá ;)

Odesláno
Jó hochu, já se jednou na cestě do práce z ruzyně na žižkov otočil pro hodinky v karlíně - celej den bych totiž byl úplně marnej.

No a pozorování lumi v Husákovu tichu taky bezpečnýmu popojíždění v cukající koloně nepřidá ;)

To s tím vracením se zpátky domů pro hodinky při cestě do práce taky znám.

Jen jednou jsem se NEVRÁTIL zpět pro ně, protože jsem si řekl, že budu nad věci a že mě to přece nemůže nijak rozhodit,ne ... a celý den jsem byl jak bez duše :smile_anim:

Odesláno

No s tímhle bych se moc nechlubil,je tohle normální když řídím auto? Aha řidič z Prague mistr světa.Až někoho zabiješ tak ti ty hodinky budou k h...u.

Sorry,ale musel jsem to sem napsat.Samej gentleman tady na fóru,ale na silnici asi pěkný prase.

Odesláno
Velmi, velmi nemilá příhoda. Odjíždím do práce. Krásné velké silné auto. Na sobě vystajlovanej obleček, že by mi ho i Spiderer záviděl. Je krásné jarní ráno. Pouštím své oblíbené CD. Zastavuji na první křižovatce. Letmý pohled do leva, jestli něco nejede. A v tom: Ježíšmarjá, to snad ani není možný, vždyť já mám na zápěstí svoje stříbrný BWCčka na hnědý teletině. Co na tom, že mají krásně modřený ručky, jinou korunku a jsou laděné samotným Mechánem.Já jsem si přece plánoval vzít ty úžasný Bigdate Perrelety na šedým krokoušovi. To jsou ty správné hodinky k outfitu na dnešní den. Help! Kde jenom jsou? Ha, v tašce v kufru auta. Mám nápad. Na semaforech vystoupím, a rychle je vyndám. Zas ? Praha, jindy samá kolona a dnes po ránu jako na vztek ? všechno jede. Deset minut neskutečných nervů. Nejsem schopen se soustředit na jízdu, natož pak telefonovat. Pořád si představuji, jak by ty Perrelety byly na ruce fajn. Teprve na stojící magistrále vyskakuji z vozu, a beru kufr útokem. Nervózně šmátrám v tašce. Hurá, mám je. Za jízdy (díky bohu za automat) si je dávám na ruku. Přijíždím na křižovatku. Letmý pohled do leva, jestli něco nejede. A vše je na silnici i v autě v pořádku.

Prosím, prosím, napište mi, že je tohle úplně normální ...... :worried_anim:

Je to normální... :thumbsup_anim:

Odesláno
Je to normální... :thumbsup_anim:

Jé, konečně někdo, kdo odpovídá jak ho to ve škole hezky naučili. Onione, až se mi vrátí ze švýcarska ty diskutabilní eFka :-) tak Ti je snad i půjčím. :thumbsup_anim:

Odesláno
Jé, konečně někdo, kdo odpovídá jak ho to ve škole hezky naučili. Onione, až se mi vrátí ze švýcarska ty diskutabilní eFka :-) tak Ti je snad i půjčím. :thumbsup_anim:

Mě se stalo to samé.. takže to je normální.. :) A odpovídat na otázku je základ, byť to tady u některých jedinců, s poškozenou DNA, nebývá zvykem :)

Odesláno
Nezlob se na mně, ale upřímně ty by ses měl léčit, takového magora jsem ještě neviděl. Sorry ale je to tak.

Každý má něco, z čeho by se měl léčit :-) Bohužel i já jsem se nakazil tím virem. Jak on se jen jmenuje......

.......Chronobundus, myslím :thumbsup_anim:

Odesláno

btw: eFka? ? co to je?

Odesláno
Tuším, že jsi chtěl více přijít na kloub mým Ferrari. Pamatuji se dobře?

:) Mě stačí občas uvidět ty Micetalovi Ferrari. .. bez urážky, mně to přijde obojí na stejno :) :) :) :) Prostě fajnový reklamní hodinky :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

No s tímhle bych se moc nechlubil,je tohle normální když řídím auto? Aha řidič z Prague mistr světa.Až někoho zabiješ tak ti ty hodinky budou k h...u.

Sorry,ale musel jsem to sem napsat.Samej gentleman tady na fóru,ale na silnici asi pěkný prase.

Brzdi Vraby, brzdi, nebo si v noci zapíchej! Přemýšlel jsem, zda to napsat, ale musím - reaguju na to prase.

A když píšu o kolonách, tak jak ta jízda asi vypadá???

A v neposlední řadě: je to odlehčené téma, tak to ber trochu s nadhledem.

Nebo alespoň vstávej tou správnou nohou.

O mindrácích z Pražáků ani psát nebudu, navíc bydlím mimo CZ

Odesláno
Brzdi Vraby, brzdi, nebo si v noci zapíchej! Přemýšlel jsem, zda to napsat, ale musím - reaguju na to prase.

A když píšu o kolonách, tak jak ta jízda asi vypadá???

A v neposlední řadě: je to odlehčené téma, tak to ber trochu s nadhledem.

Nebo alespoň vstávej tou správnou nohou.

O mindrácích z Pražáků ani psát nebudu, navíc bydlím mimo CZ

Jsem v pohodě,až si budu chtít zapíchat tak se tě raději zeptám jo?Odlehčené téma to je,na Bertovo příspěvek žádná špatná reakce není.Mě si dost rozhodil jak jezdíš,ale u tebe to je asi normální.Sorry jestli jsem se dotknul ještě někoho z Prahy,nebudu házet všechny do jednoho pytle.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...