Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sám nevím, co ani chci  :suicide_anim: Nějaký nápady do výše zmíněné ceny? něco v podobném výběru. Všem díky za náměty

P.S. Zatím mám v hledáčku tyto: IWC Spitfire Chrono 3717 a Zenith Defy Classic Chrono Aero T 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
No to bude těžký, je to každej pes jiná ves. Tak sem šoupnu dalšího pejska.

No, každopádně díky za nabídku, ale mám můny, takže bych chtěl zkusit něco jinýho nežli omegu

Odesláno (upraveno)

ty ceny bereš z jetých hodinek ? protože i pokud je vezmeš na ebay, tak se s dph u Zenithu do 4t dostaneš s new kusem jen velmi, velmi težko

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

nene, pouze nový. Dph nepočítám, to si vyřeším jinak  :smile_anim:

ty ceny bereš z jetých hodinek ? protože i pokud je vezmeš na ebay, tak se s dph u Zenithu do 4t dostaneš s new kusem jen velmi, velmi težko
Odesláno (upraveno)

Nevypadají špatně, ale švýcary to nejsou. Ten rozměr pouzdra je dnes označován unisex a podle mě dost malý (37mm)

Možná tyhle by byly lepší....

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno
děkuji, ale seika mám monstra, takže to taky není cesta, kterou hledám

No jo, ale Monstra a GS je něco úplně jinýho...

Nechceš to ještě nějak specifikovat? Třeba jestli chceš vyloženě chrona nebo ne. Do 4k$ se toho dá sehnat strašně moc.

Odesláno

nee, vím, že GS jsou naprosto o něčem jiným, ale chci značku, kterou nemám, prostě něco jinýho. Takže jen chrona-blbina, kterou využiju tak dohromady 1 hodinu v roce, ale co :)

Odesláno (upraveno)
nee, vím, že GS jsou naprosto o něčem jiným, ale chci značku, kterou nemám, prostě něco jinýho. Takže jen chrona-blbina, kterou využiju tak dohromady 1 hodinu v roce, ale co :)

Zadej si na chrono24.com cenu a uvidíš kolik ti tam toho vyjede...já už tam čučím asi čtvrt hodiny :thumbsup_anim:

Sinn:

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno (upraveno)

Tak opět nějaký nápady, co Vy na to?

Hublot Chronograph SuperB Flyback 1926.NL30.1

a nebo

Ulysse Nardin Maxi Marine 263-33-3/92 - ačkoliv nejsou chrona, tak mě berou

Takže babo raď

Upraveno uživatelem nastycrew52
Odesláno
Tak opět nějaký nápady, co Vy na to?

Hublot Chronograph SuperB Flyback 1926.NL30.1

a nebo

Ulysse Nardin Maxi Marine 263-33-3/92 - ačkoliv nejsou chrona, tak mě berou

Takže babo raď

Za mě ani jedno.... oboje metrosexuální kýč ! :D

Odesláno
Zadej si na chrono24.com cenu a uvidíš kolik ti tam toho vyjede...já už tam čučím asi čtvrt hodiny :thumbsup_anim:

Sinn:

Ty napravo nejsou špatný

Odesláno
Tak sám nevím, co ani chci  :suicide_anim: Nějaký nápady do výše zmíněné ceny? něco v podobném výběru. Všem díky za náměty

P.S. Zatím mám v hledáčku tyto: IWC Spitfire Chrono 3717 a Zenith Defy Classic Chrono Aero T 

ber IWC na tom naramku su uzasne, skus sa pozriet aj na model pilot chrono s ciernym cifernikom s takymto istym naramkom tiez parada

Odesláno
ber IWC na tom naramku su uzasne, skus sa pozriet aj na model pilot chrono s ciernym cifernikom s takymto istym naramkom tiez parada

Já bych taky nepátral dál...ty IWC jsou fantazie :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
Já bych taky nepátral dál...ty IWC jsou fantazie :smile_anim:

Myslíš ty Spitfiry? Ty jsou asi nej poměr cena x kvalita a jsou to naprosto parádní hodinky. Ale od okamžiku, kdy jsem viděl bandicootovi Zenithy jsem pochopil, že je to zas jiná liga. Takže já bych šel do Zenithů, sám jsem měl pilot chrono, takže mohu porovnávat :smile_anim:

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Když já si na ty spitfiry myslel už od začátku, jenže pak jsem začal špekulovat a Váš názor mě utvrdil v tom, že je to správná volba. Jo, a ty černý chrona nechci, jen s bílým cifrem :)

Takže všem děkuji za radu a komentáře

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...