nastycrew52 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Tak sám nevím, co ani chci Nějaký nápady do výše zmíněné ceny? něco v podobném výběru. Všem díky za náměty P.S. Zatím mám v hledáčku tyto: IWC Spitfire Chrono 3717 a Zenith Defy Classic Chrono Aero T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 No to bude těžký, je to každej pes jiná ves. Tak sem šoupnu dalšího pejska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nastycrew52 Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 No to bude těžký, je to každej pes jiná ves. Tak sem šoupnu dalšího pejska. No, každopádně díky za nabídku, ale mám můny, takže bych chtěl zkusit něco jinýho nežli omegu
gas Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) ty ceny bereš z jetých hodinek ? protože i pokud je vezmeš na ebay, tak se s dph u Zenithu do 4t dostaneš s new kusem jen velmi, velmi težko Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem gas
nastycrew52 Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 nene, pouze nový. Dph nepočítám, to si vyřeším jinak ty ceny bereš z jetých hodinek ? protože i pokud je vezmeš na ebay, tak se s dph u Zenithu do 4t dostaneš s new kusem jen velmi, velmi težko
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Snad nebudu za jouzu..co takhle toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem Diamondking
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Nevypadají špatně, ale švýcary to nejsou. Ten rozměr pouzdra je dnes označován unisex a podle mě dost malý (37mm) Možná tyhle by byly lepší.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem Josef01
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 děkuji, ale seika mám monstra, takže to taky není cesta, kterou hledám
Chumpus Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 děkuji, ale seika mám monstra, takže to taky není cesta, kterou hledám No jo, ale Monstra a GS je něco úplně jinýho... Nechceš to ještě nějak specifikovat? Třeba jestli chceš vyloženě chrona nebo ne. Do 4k$ se toho dá sehnat strašně moc.
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Maurice Lacroix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 nee, vím, že GS jsou naprosto o něčem jiným, ale chci značku, kterou nemám, prostě něco jinýho. Takže jen chrona-blbina, kterou využiju tak dohromady 1 hodinu v roce, ale co
Diamondking Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) nee, vím, že GS jsou naprosto o něčem jiným, ale chci značku, kterou nemám, prostě něco jinýho. Takže jen chrona-blbina, kterou využiju tak dohromady 1 hodinu v roce, ale co Zadej si na chrono24.com cenu a uvidíš kolik ti tam toho vyjede...já už tam čučím asi čtvrt hodiny Sinn: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem Diamondking
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Tak opět nějaký nápady, co Vy na to? Hublot Chronograph SuperB Flyback 1926.NL30.1 a nebo Ulysse Nardin Maxi Marine 263-33-3/92 - ačkoliv nejsou chrona, tak mě berou Takže babo raď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem nastycrew52
Cyber Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Tak opět nějaký nápady, co Vy na to? Hublot Chronograph SuperB Flyback 1926.NL30.1 a nebo Ulysse Nardin Maxi Marine 263-33-3/92 - ačkoliv nejsou chrona, tak mě berou Takže babo raď Za mě ani jedno.... oboje metrosexuální kýč !
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Zadej si na chrono24.com cenu a uvidíš kolik ti tam toho vyjede...já už tam čučím asi čtvrt hodiny Sinn: Ty napravo nejsou špatný
nastycrew52 Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Tak šup, poraď, dej něco do placu Za mě ani jedno.... oboje metrosexuální kýč !
ANT Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Tak sám nevím, co ani chci Nějaký nápady do výše zmíněné ceny? něco v podobném výběru. Všem díky za náměty P.S. Zatím mám v hledáčku tyto: IWC Spitfire Chrono 3717 a Zenith Defy Classic Chrono Aero T ber IWC na tom naramku su uzasne, skus sa pozriet aj na model pilot chrono s ciernym cifernikom s takymto istym naramkom tiez parada
Diamondking Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 ber IWC na tom naramku su uzasne, skus sa pozriet aj na model pilot chrono s ciernym cifernikom s takymto istym naramkom tiez parada Já bych taky nepátral dál...ty IWC jsou fantazie
volfda Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) Já bych taky nepátral dál...ty IWC jsou fantazie Myslíš ty Spitfiry? Ty jsou asi nej poměr cena x kvalita a jsou to naprosto parádní hodinky. Ale od okamžiku, kdy jsem viděl bandicootovi Zenithy jsem pochopil, že je to zas jiná liga. Takže já bych šel do Zenithů, sám jsem měl pilot chrono, takže mohu porovnávat Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem volfda
nastycrew52 Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Když já si na ty spitfiry myslel už od začátku, jenže pak jsem začal špekulovat a Váš názor mě utvrdil v tom, že je to správná volba. Jo, a ty černý chrona nechci, jen s bílým cifrem Takže všem děkuji za radu a komentáře
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se