volfda Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Napsal jsem dnes mail jednomu obchodníkovi, od kterého mám Milgauss s dotazem na nový submariner, měl by ho mít během pár týdnů, hned mi vyrozumí... Měl dost slušné ceny, takže by stál za hřích Jakmile se něco dozvím, dám vám vědět, ale kdybychim jich vzali víc, cena by byla nepochybně lepší... V každém případě jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 (upraveno) Jakmile se něco dozvím, dám vám vědět... to doufám taky bych rad vedel kde dobre a za kolik nakoupit rolexy Upraveno 1. května 2010 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Pokud na mě prodejce nezapomene, jakože si myslím, že v jeho zájmu určitě ne, hned napíšu veškeré info, slibuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Pokud na mě prodejce nezapomene, jakože si myslím, že v jeho zájmu určitě ne, hned napíšu veškeré info, slibuji Doprčic já se do toho teďka hrozně zamotal. Jak ty nový Submarinery teda vlastně vypadaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Doprčic já se do toho teďka hrozně zamotal. Jak ty nový Submarinery teda vlastně vypadaj? mají pouzdro jako GMT-mastery II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 mají pouzdro jako GMT-mastery II. Omyl! Nožky mají jinou šířku. Pokud si dobře vzpomínám, jsou u SUB širší. Někde na TZ nebo WUS to někdo měřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Omyl! Nožky mají jinou šířku. Pokud si dobře vzpomínám, jsou u SUB širší. Někde na TZ nebo WUS to někdo měřil. jako... vím, že nejsou stejné,jistá podoba tam ale je, nějaký püntlich kolega to už do nějakého vlákna psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 vsak su take iste ako uz vydane TT takze staci sa ist pozret k AD na bicolor new sub a tie nove je to iste len v SS . kamarat ma TT new Sub a su super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 Ahoj, nezapoměl jsem na toto vlákno, dokonce jsem prodejci poslal ještě mail. Odpověděl mi, že na mě nezapoměl, ale že mu ještě nedorazily ceny, ani Suby osobně. Prý koncem května, či v průběhu června. Ještě se mu připomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nový Suby naživo na TimeZone: http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=5114606&rid=72108#msg_5114606 http://forums.timezone.com/index.php?t=threadt&frm_id=27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nový Suby naživo na TimeZone: Blby je, ze budou nejdriv na konci roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Blby je, ze budou nejdriv na konci roku Aspoň mezi tím stihnem ještě něco protočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Aspoň mezi tím stihnem ještě něco protočit. To je velmi dobrý plán. já se na ně moc těším Nevím, jestli do nich nakonec skočím, ale jsou to pro mě odjaktěživa velmi sympatické hodinky. To, že budou až na konci roku by moho vysvětlovat, proč mi ten obchoník (z Holandska) poté zatím nenapsal. Původně očekávali, že je budou mít v průběhu června. Od Bechyněho mi napsali, že by měly být koncem června v ČR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 To je velmi dobrý plán. já se na ně moc těším Nevím, jestli do nich nakonec skočím, ale jsou to pro mě odjaktěživa velmi sympatické hodinky. To, že budou až na konci roku by moho vysvětlovat, proč mi ten obchoník (z Holandska) poté zatím nenapsal. Původně očekávali, že je budou mít v průběhu června. Od Bechyněho mi napsali, že by měly být koncem června v ČR... Předpokládám, že je to ten prodejce, co jsi tu někde na něj před časem hodil link. Chodím v pořád užších kruzích kolem gmt master a tak jsem mu napsal, odpověď žádná, tak ti nevím. Nicméně co jsem tak koukal po netu, rozdíly v ceně mi za ty všechny rizika web nákupu asi nestojí a radši si užiju nákup tady. Jo a v carollinu mi říkali někdy minulej tejden, že by měli mít nový suby do měsíce, jaká bude realita samozřejmě netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Předpokládám, že je to ten prodejce, co jsi tu někde na něj před časem hodil link. Chodím v pořád užších kruzích kolem gmt master a tak jsem mu napsal, odpověď žádná, tak ti nevím. Nicméně co jsem tak koukal po netu, rozdíly v ceně mi za ty všechny rizika web nákupu asi nestojí a radši si užiju nákup tady. Jo a v carollinu mi říkali někdy minulej tejden, že by měli mít nový suby do měsíce, jaká bude realita samozřejmě netuším. Hm, to je divné. Mně z Lex Watches vždy odpovídali ještě ten den... Když hledáš na chrono24, dávej si pozor, aby to byl trusted seller a aby měl i kamenný obchod. Často narazíš na dobré ceny z Německa, tam se ti vyplatí i zajet. No, na dojem z nových subů jsem vážně zvdav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Blby je, ze budou nejdriv na konci roku U Bechyněho mi říkali "v létě", takže na konci září, v říjnu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 U Bechyněho mi říkali "v létě", takže na konci září, v říjnu...? Tak nejak, hlavne uz ted jsou vsude poradniky, takze mozna jaro 2011. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Tak mám nejčerstvější info, byl jsem dnes v Carollinu v servisu a pak jsem se dole zapovídal s prodejcem. Tématem byly Rolády, říkal, že Suby budou mít přelom červenec- srpen v butiku. Bude patrně tlačenka, ale budou tam naživo k vidění. Probíral jsem s ním SDDS, GMT Master II. a DJ II, vše jsem porovnával s Milgaussem. Při vyslovení jakýchkoli spekulací z mé strany nad jedním z modelů mi vždy řekl ,,počkejte na ty Suby, je to pecka". Takže se vážně těším. Mají mít posouvání délky tahu ve sponě, prý ne tak, jako SDDS, elegantněji zevnitř spony. Tvar a zpracování je prý nepřekonatelné (tvar pouzdra jako GMT). Však to tu bylo probíráno, ale toto jsou pocity někoho, kdo je opravdu viděl Takže se patrně všichni sejdeme v létě v Carollinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Wow, paráda!!! ROLEX frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 nechapu ale, proc neudelaj tu sponu jako ma SDDS nebo DJII apod, tady tahle preklapeci pojistka byl jeden z duvodu, proc sem oboje dvoje GMTicka pustil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se