Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem volal k Bechyněmu, chystám se totiž do centra matičky Prahy, ptal jsem se, kdy budou mít nové suby, prý jsou už na cestě, budou tu příští týden, zatím jen černé... Určitě se tam hned vypravím B)

Odesláno

Dnes jsem volal k Bechyněmu, chystám se totiž do centra matičky Prahy, ptal jsem se, kdy budou mít nové suby, prý jsou už na cestě, budou tu příští týden, zatím jen černé... Určitě se tam hned vypravím B)

V Carolinu ty černé už je mají skladem, od včerejška.

Odesláno

V Carolinu ty černé už je mají skladem, od včerejška.

Tak to si možná udělám výlet... Ale víc mě zajímají ty zelené, nevíte někdo kdy by měly přijít ty? Btw. bude tam nějaký rozdíl v ceně? Na chronu jsem je našel za více než 6k eur, ale z Zurichu mi psali cenu cca. 135k, ale asi na ty černé.

Odesláno

Jaky z nich mas dojem ?

Já tam osobně nebyl, včera mi od nich volala nějaká slečna, že je už mají.

A cena 150tis a nějaké drobné.

Odesláno

Tak jsem se stavil v Carollinu. Paní mi dala na porovnání nový i starý submariner. Více mi sedl nový, líbí se mi více jak tvar pouzdra, keramická luneta, tak i spona. Hodinky na mě udělaly velmi dobrý dojem. Když jsem je na první pohled ukázal své přítelkyni, hned řekla, že ty nové jí sedí víc. Cena je 150 700Kč. Porovnával jsem je ještě s SDDS a bez ohledu na cenu (měl jsem nabídku na SDDS za cenu nižší, jak současné suby) mi více sedly suby. Výhoda je v jejich velikosti, ty hodinky se hodí snad na každou příležitost. Model 2010 mi přijde elegantnější, než jeho předchůdce, bude to asi tím tvarem pouzdra a hlavně lunetou. Oproti třeba GMT mi přijdou takové čistší, za mě mají velké ANO :smile_anim:  Velmi mi zajímá ta zelená verze, nechali si na mě kontakt a dají mi vědět, jakmile je budou mít, kdy, to netuší... Pokud půjdete okolo Carollina, zastavte se tam. Jinak starý model subů ještě mají (mají poslední 2, nebo 3 kusy), slevy na něj nebudou a bude se stahovat. Jak to tak vidím, asi časem subům neodolám :)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

to cakanie ma nici, uplne najhorise je zaspat.. tesim sa jak male decko.. :D

fotky budu ( aj ked len kompaktom, no budem sa snazit.. ) ked tak chcete, zbucham aj nejaku minirecenziu.

teraz uz len pokyn na redemaciu.. :)

Odesláno

Takže včera som bol na navšteve BA a ked už som tam, skočim predsa do Sheronu, nie ? :)

Spytal som sa aj na nove Submarinery, pani mi ich priniesla a k nim na porovnanie aj stare. Luneta mi pripadala rovnako, spona je naopak o niekoľko tried lepšia, rovnako hodnotim aj širšie nožičky a väčšie indexy. Ale aj tak su pre mna osobne sklamanim, GMT IIc sa mi pačia oveľa viac :oneeyed02:

Odesláno

Takže včera som bol na navšteve BA a ked už som tam, skočim predsa do Sheronu, nie ? :)

Spytal som sa aj na nove Submarinery, pani mi ich priniesla a k nim na porovnanie aj stare. Luneta mi pripadala rovnako, spona je naopak o niekoľko tried lepšia, rovnako hodnotim aj širšie nožičky a väčšie indexy. Ale aj tak su pre mna osobne sklamanim, GMT IIc sa mi pačia oveľa viac :oneeyed02:

dufam, ze si ich neskrabol.. to si drzal prve 116610 na SK, a snad MOJE prve suby :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...