Andrew_C Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Toto je můj první příspěvek na tomto fóru a toto jsou moje první mechanické hodinky. Po létech nošení relativně obyčejných quartzových hodinek jsem se konečně dopracoval k něčemu lepšímu Takže vám představuji svůj nový přírůstek: Steinhart Nav.B-Uhr Chronomag LE, Baumuster "Lange" mit Gradmassindikation, Nr. 18/25 Představovat je určitě nemusím, většina je nejspíš zná a na Chronomagu je o nich perfektní článek. První dojmy? Zatím jsem celkem mimo. Zjišťuju že mám až nebývale přesné ponětí o tom kolik hodin právě je - neustále na ně musím koukat. Hodinky jsou to moc povedené a jsem rád že se mi dostal do rukou právě tento kousek. Ti co nakonec limitku v této podobě dali dohromady a přivedli na svět si zaslouží velké poděkování - opravdu se jim moc povedla. Něco málo mých fotek:(další určitě přibudou) Momentálně jsem z nich nadšený a asi to jenom tak nevyprchá. Jinak podle pozorování příznaků "chrononemoci" jsem zjistil že už mi není pomoci a je mi naprosto jasné že se to bude nadále zhoršovat Už vymýšlím co dalšího by se mi líbilo. Na závěr bych tímto chtěl poděkovat dvěma členům chronomagu: bandicootovi za perfektní transakci a fajn pokec při nákupu těchto hodinek a kibimu také za fajn pokec, za velikou ochotu a předvedení jeho hodinek naživo když bandicoot byl zaneprázdněn a já jsem se svojí vrozenou netrpělivostí nemohl čekat a potřeboval jsem je vidět
Slaco Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Gratuluji k prvním mechanickým hodinkám. To jsi začal pěkně z ostra. Hned limatka a takového jména. S tím sledováním času na nových hodinkách to máme asi všichni stejný. Když na hodinky koukám já, tak stejně nevím kolik je hodin. Sleduji detaily a jejich krásu (pro to si je kupujem) a když se mě někdo po pár sekundách zeptá kolik je ,tak se musím stejně znova podívat. Tak ať slouží.
Josef01 Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Krásné hodinky, škoda že nemají AR...
kubson Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Krásné hodinky, škoda že nemají AR... mají vnitřní, antireflex na vnější straně sklíčka je prima do doby, než se poškrábe. imho
Josef01 Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 kubson: Poškrábaný AR opravdu nevadí funkci, spíš sklíčku.
Andrew_C Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Děkuji za gratulace, z hodinek mám velikou radost. Jinak jsem orientačně zkoumal přesnost chodu a za 24hod udělaly cca7 vteřin do plusu což mi přijde jako výborný výsledek(pokud se pletu tak mě opravte ) Malá poznámka pro všechny co se "bojí" velkých hodinek - sám mám obvod zápěstí 17cm a řemen mám zapnutý na poslední dírce. Ale hodinky mi na ruce nepřijdou nijak nepatřičné. Je to jenom o zvyku. Chce to velké hodinky zkusit na ruce a asi nejlepší představu získáte když se s nimi necháte vyblejsknout abyste viděli jestli vám hodinky sedí k celkové tělesné konstituci. Taky jsem si myslel že to nebude to pravé ale teď už mi to tak nepřijde. Jde o to, hlavně se toho nebát
bandicoot Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Nadšení rád vidím, však to byl smysl mého prodeje - udělat z nenošených hodinek nošené, obdivované a milované. Chvíli je pravidelně natahuj a myslím, že se pod 7s dostaneš, u mě teď nějaký ten týden jen ležely a předtím byly myslím přesnější. Díky za pokec a ať slouží.
Andrew_C Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Nadšení rád vidím, však to byl smysl mého prodeje - udělat z nenošených hodinek nošené, obdivované a milované. Chvíli je pravidelně natahuj a myslím, že se pod 7s dostaneš, u mě teď nějaký ten týden jen ležely a předtím byly myslím přesnější. Díky za pokec a ať slouží. Uvidím, myslím si že přesnější ani být nemusí nějak nenaháním každou vteřinu Jinak jsem přemýšlel nad motýlovou sponou k řemenu (že se tím míň ničí) ale zase k pilotkám se jiná než jazýčková moc nehodí, jaký tady na to panuje názor?
Jarett Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hodinky krásný ... ale fakt je, že už několik vlastníků této ultimativní limitky je po poměrně krátké době prodalo. Tolik diskutování, a nakonec jdou pryč ? No asi to jen potvrzuje, že radost očekávání je intenzivnější emoce než prožitek radosti z vlastnictví ...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hodinky krásný ... ale fakt je, že už několik vlastníků této ultimativní limitky je po poměrně krátké době prodalo. Tolik diskutování, a nakonec jdou pryč ? No asi to jen potvrzuje, že radost očekávání je intenzivnější emoce než prožitek radosti z vlastnictví ... Spíš všichni najednou zjistili, že jejich 17cm zápěstí zas není nic, na čem by šlo 47mm nosit
Andrew_C Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Spíš všichni najednou zjistili, že jejich 17cm zápěstí zas není nic, na čem by šlo 47mm nosit No já sám mám zápěstí 17cm a tak hrozný mi to nepřijde - je to opravdu o tom jak to každý cítí. Ale velký ty hodinky jsou, to se popřít nedá
bandicoot Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tolik diskutování, a nakonec jdou pryč ? Už jsem to jednou psal - prodávají pouze ti promiskuitní a pouze z důvodu vysoké likvidity těchto hodinek. Nehledej za tím skrytý smysl. A prodaly se tu 3 nebo 4, takže fluktuace v poměru k celkovýmu objemu je podle mýho odhadu menší než např. u Panerai nebo Breitling.
VilemBednar Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Taky gratuluju, je vidět, že Ti dělají opravdu radost a to je určitě dobře. Chtěl jsem se na ně ject podívat před Tebou a zaváhal jsem. Docela toho lituju. Teď Ti budu ten šperk závidět a budu shánět jiný z těch 25kousků. Ten den co jsem se měl jet podívat, dal na net Steinhart tu NAV B řadu 44mm a já byl přesvědčenej, že to je to pro mojí hubenou ruku. Bohužel jsem po dodání zjistil, že těch44 nestačí. Pokud budeš mít někdy další fotky a třeba i na ruce, hoď je sem. Dík a ještě jednou gratuluju
VilemBednar Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 par dalsich fotek je tady Krásný, krásný, krásný, co dodat ať se koukám kamkoli, takový hodinky nikde v obchodě nenajdeš. Ten kdo je vymyslel, byl opravdu třída. Nezbývá mi než čekat, až si je někdo na foru užije na tolik, že je bude chtít předat dál do světa. Ale já si počkám a snad se i dočkám.
Apep Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Krásný, krásný, krásný, co dodat ať se koukám kamkoli, takový hodinky nikde v obchodě nenajdeš. Ten kdo je vymyslel, byl opravdu třída. Nezbývá mi než čekat, až si je někdo na foru užije na tolik, že je bude chtít předat dál do světa. Ale já si počkám a snad se i dočkám. Tahle limitka mi tehdy mou nerozhodností utekla a do teď je mi to taky líto. O to víc jsem se těšil na limitku Steinhart GMT, na její přípravě jsme si to fakt všichni pěkně užili, rád na to vzpomínám a pevně věřím, že to přes všechny problémy se současným mlčením GS nakonec ještě dobře dopadne. A abych nebyl příliš OT, tak se ještě jednou i já připojuji k všeobecným gratulacím, je to prostě krásný a zajímavý unikát
Andrew_C Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Tahle limitka mi tehdy mou nerozhodností utekla a do teď je mi to taky líto. O to víc jsem se těšil na limitku Steinhart GMT, na její přípravě jsme si to fakt všichni pěkně užili, rád na to vzpomínám a pevně věřím, že to přes všechny problémy se současným mlčením GS nakonec ještě dobře dopadne. A abych nebyl příliš OT, tak se ještě jednou i já připojuji k všeobecným gratulacím, je to prostě krásný a zajímavý unikát Jo, limitka Steinhart GMT je taky moc hezká, pokud se dostane na svět tak to budou s velkou pravděpodobností moje další hodinky. Jsem docela vděčný všem těm co si koupi těchto hodinek od bandicoota rozmysleli, protože čím déle je mám tím víc si říkám jak jsem bez nich mohl vůbec existovat
VilemBednar Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Jo, limitka Steinhart GMT je taky moc hezká, pokud se dostane na svět tak to budou s velkou pravděpodobností moje další hodinky. Jsem docela vděčný všem těm co si koupi těchto hodinek od bandicoota rozmysleli, protože čím déle je mám tím víc si říkám jak jsem bez nich mohl vůbec existovat Jsem jeden z těch co to odmítnul, tak blahopřeji. Přesto pokud by si se jich v budoucnu nabažila chtěl je dát k pokoukání dál, tak se ozvi. čus Vilda PS: přidám i bolestný třeba 2t.
Jarett Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Jsem jeden z těch co to odmítnul, tak blahopřeji. Přesto pokud by si se jich v budoucnu nabažila chtěl je dát k pokoukání dál, tak se ozvi. čus Vilda PS: přidám i bolestný třeba 2t.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se