Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jelikož je to Rolex a ta guma má v sobě titanovou výztuhu nebo co to bylo, tak si myslím, že ta cena bude dost podobná jako u nového tahu... :lol2:

Ale vypadá to parádně, o tom žádná... Ale myslím, že RubberB nebo Everest taky splní účel...

To určitě splní o tom žádná. Jen jako R začátečníka by mě zajímala orientační investice? :-) vlastně i to co stojí nová spona? Díky za info

Odesláno (upraveno)

No jelikož je to Rolex a ta guma má v sobě titanovou výztuhu nebo co to bylo, tak si myslím, že ta cena bude dost podobná jako u nového tahu... :lol2:

Ale vypadá to parádně, o tom žádná... Ale myslím, že RubberB nebo Everest taky splní účel...

Ja tu gumu oysterflex viděl myslím za 6800kč, spona by měla jit z tahu.

Jinak myslím ze guma je nejlepší s trnovkou

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Ja tu gumu oysterflex viděl myslím za 6800kč, spona by měla jit z tahu.

Jinak myslím ze guma je nejlepší s trnovkou

No já jsem četl na fórech, že to mělo být okolo 650$ ale nakonec je to někde mezi 1000 a 1100$... Ale to je asi čirá spekulace, chtělo by to nějaká validní data...

RuberB mi přijde stejne kvalitní guma ale zakončení u pouzdra mnohem lepší. Ta díra u Oysterflexu mi dost vadi.

Ten koncept těch "paciček" (nebo jak tomu mám nadávat) se mi líbí, už jen z praktického hlediska pocení ruky... Ale rozhodne RubberB asi zůstane lepší volbou v poměru cena/výkon.

Odesláno

Zkoumal tu někdo podrobněji Yachty?

Narazil jsem na tuto fotku a při bližším zkoumání mě zarazilo špatné obarvení středu vteřinovky. Je to problém jen tohoto kusu, nebo je to všude?

rolex_ss2.jpg

Odesláno

Zmodifikovat seika si troufne každý, ale rolex? :-)

That Submariner started life as a 16610LV if I recall correctly. The bezel insert was changed, the cyclops removed, the crown guards shaved, the case brushed, and I believe the dial was swapped for the new chromalight lume.

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=3171434

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moc hezký, ale zajímalo by mě jak by vypadaly po roce nošení. Ten černej case je vždycky průser a myslím že u aftermarketu dvojnásob... :( jinak červená vteřinovka vypadá peckově!!

Odesláno

Vraciam sa trochu k teme co sme rieslili 2 strany dozadu, zaplatit za ovrenie. Opravujem to teda podla skusenosti co som predaval Expy. V Sherone od zaciatku tohto roka sa za overenie plati 50? ale zakaznik dostane certifikat vo forme a4 papiera (skor bol ako nejaky diplom :) ). Ci na tom boli aj podrobnejsi info okrem originality netusim, natolko som sa na to nepozeral ale kolega/clen kto ich kupoval mozno prezradi.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...