tkol Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Aby tam neco zbylo, az neco zmercis...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Sheron v Blavě už taky neskladnil pár kousků, který dříve na svůj web nedával https://www.sheron.sk/produkty/hodinky/?brand=.brand-rolex
baza Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 před 25 minutami, dabelM napsal: Sheron v Blavě už taky neskladnil pár kousků, který dříve na svůj web nedával https://www.sheron.sk/produkty/hodinky/?brand=.brand-rolex V datejustech celkem i výběr tedy.
Návštěvník dabelM Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 před 3 minutami, baza napsal: V datejustech celkem i výběr tedy. Přesně tak, ráno tam byly i obě varianty steelgold Submariner...
Potkan Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Aby tam neco zbylo, az neco zmercis... Nebojim se, ze bych neodolal
JoyStick Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 V 11. 5. 2020 v 20:58, tkol napsal: Že tě to ještě vůbec vzrušuje... přesně
Liqid Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Odesláno 18. května 2020 Chemik a jeho Milgy potěšilo mě, že je nosí i někdo, kdo využije jejich vlastnosti (na rozdíl od héreček a mediálních šašků z předchozí strany). Adam Hill And His Rolex Milgauss On a trip to Paris with his wife, Adam found a watch perfectly befitting his academic research. A chemistry professor at St. Lawrence University in Canton, NY, Adam studies artificial photosynthesis and works around something called a Nuclear Magnetic Resonance Spectrometer. This instrument produces a magnetic field strong enough to magnetize most watches, but not his Rolex Milgauss. https://www.hodinkee.com/articles/my-watch-story-may-15?fbclid=IwAR1LM2DfSHzpjyeQCzxKhb9AhcTZ80bu9YdNKoNxAocY_mpaLjsY3DReiKA
AdaMoss Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Odesláno 18. května 2020 Ten jeho gerét asi nebude až tak nic moc magneticky "horkýho", když to Milgy přežily :-). Vycházím z toho, že magnet v běžným repráku generuje cca 10x silnější pole, než jsou Milgy schopný bez úhony ustát. Samozřejmě taky záleží na tom, jak daleko od tý mašinky mával rukou s hodinkama...Vždycky, když někde vidím podobný článek, musím se pousmát. Většina hodinek od Omegy ustojí 15x víc. Hodinky jsou to pěkný, to jo, ale svět je dneska už jinde. Jsem zvědav, kdy se Rolex probere z letargie a představí Milgy, který fakt vydrží nějaký slušný pole.
Tichus Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Odesláno 18. května 2020 Nedávno jsem se na to ptal ve statusu, ale nedostal jsem uspokojivou odpověď - parachromový vlásek by měl být antimagnetický...co teda to pouzdro milgů vlastně chrání?
Liqid Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Odesláno 18. května 2020 Koukni na test https://www.hodinkee.com/articles/a-rolex-milgauss-an-omega-greater15000-gauss-and-a-4000-gauss-neodymium-magnet
Tichus Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Odesláno 19. května 2020 Takže to chápu správně, že parachrom by měl úplně stačit, protože pouzdro bylo stavěné na čtvrtinu toho magnetu, a tedy v tomhle případě nepomohlo...?
AdaMoss Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 @Liqid Díky za super článek! Jsem zas o něco chytřejší :).
Roland Sands Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 V 29. 4. 2020 v 18:02, dabelM napsal: Od konce února mám na servisu po pěti letech nošení svoje NoDate a dosud nejsou opraveny. Dle českého AD/AS neobdrželi objednané díly z důvodu uzavření továren ve Švýcarsku. Otevření očekávají kolem půlky května. Tak jak to dopadlo, už máš hodinky doma? Chtěl bych hodit expy na servis ale nechci čekat zbytečně dlouho... kde jsi nechal dělat servis?
Návštěvník dabelM Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 Dal jsem je k Bechyněmu, a stále čekám
Roland Sands Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 To je nemilé. Mám v plánu carollinum, tak uvidíme... díky za rychlou odpověď.
Návštěvník dabelM Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 (upraveno) Tak včera vyzvednuto. Termín díky COVID-19 a zavřeným výrobním závodům RLX překročen o měsíc, ale za to Bechyně nemohl. Udělal dle mého maximum, aby byla zakázka hotova v co nejkratším termínu po obdržení dílů. PS.: Na stránkách ROLEX je možné nově přepnout denní a noční mód u prohlížených hodinek. Upraveno 28. května 2020 uživatelem dabelM
Potkan Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 Vyborne! Tak ses dockal. Mesic se da prezit.
Návštěvník dabelM Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 Jasně, přežít se to dalo, víc jsem si užil jiných značek a taky chápu jaký byl stav v ČR/CH.
tikzot Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 Další vyladěnej počin Artisan de Genéve, tentokrát Submarinery pro Johna McENROEa. Hodně ve stylu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se