Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) https://www.rolexmagazine.com http://rolexpassionreport.com Upraveno 19. října 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 www.rolex.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 1 hodinou, Liqid napsal: To je hustý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Tipoval jsem něco mezi 15% - 20%. Když vezmu vpotaz těch pár malých diamantů na ciferníku, bude u DD hodnota samotného materiálu někde okolo 25%...což je slušný. Řádově víc než u ocelových modelů :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 17 minutami, AdaMoss napsal: Tipoval jsem něco mezi 15% - 20%. Když vezmu vpotaz těch pár malých diamantů na ciferníku, bude u DD hodnota samotného materiálu někde okolo 25%...což je slušný. Řádově víc než u ocelových modelů :-D. Pak je otázka, jak by na tom bylo srovnání (dle stejné metodiky) u ocelových modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Jakože bychom porovnávali s cenou šrotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 5 minutami, tkol napsal: Jakože bychom porovnávali s cenou šrotu? Tak to mě nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 (upraveno) Právě proto to říkám. Když bychom počítali s cenou průmyslové oceli, 20 - 60 Kč za kilo....ok řekněme že echt Rolex ocel bude třeba 100 Kč za kilo. Kolik váží NoDate SUBy 180g? To mi stejnou metodkou vychází materiálově na nějakých 18 Kč. Což je cca 0,009% z prodejní ceny cca 200k CZK. 20% je krásný číslo... Než mě tady začne někdo chytat za slovo...jedná se pouze o hrubý vypočet ceny základního materiálu v poměru k ceně hodinek. V žádném případě to neznamená, že cena materiálu pro výrobu NoDate SUB je 18 Korun. To snad každej chápe....Materiálově to bude do tisícovky :-D. Upraveno 29. října 2020 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 A prostě proto se Rolexu nevyplatí navyšovat výrobu modelů, jako jsou ocelový Daytony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 V tom videu jeste zapomneli zminit, ze platinovy DD stoji skoro dvojnasobek zlatych a pritom stoji platina jako material zhruba polovinu co zlato.Spis me prekvapily ty stezejky. Nevedel jsem, ze jsou zlaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Kdysi tady kolovalo to video, kolik jsou náklady na hoďky a kolik je zbytek promo, marketing, výroba, distribuce, atd. Myslím že to bylo nějakých 5-10% ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 24 minutami, Potkan napsal: V tom videu jeste zapomneli zminit, ze platinovy DD stoji skoro dvojnasobek zlatych a pritom stoji platina jako material zhruba polovinu co zlato. Spis me prekvapily ty stezejky. Nevedel jsem, ze jsou zlaty. Jo jenomže platina váží více než zlato, takže k odlití 1cm3 potřebuješ "víc" platiny, Rolex používá 950/1000 platinu vs 750/1000 zlato také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Před hodinou, AdaMoss napsal: Právě proto to říkám. Když bychom počítali s cenou průmyslové oceli, 20 - 60 Kč za kilo....ok řekněme že echt Rolex ocel bude třeba 100 Kč za kilo. Kolik váží NoDate SUBy 180g? To mi stejnou metodkou vychází materiálově na nějakých 18 Kč. Což je cca 0,009% z prodejní ceny cca 200k CZK. 20% je krásný číslo... Než mě tady začne někdo chytat za slovo...jedná se pouze o hrubý vypočet ceny základního materiálu v poměru k ceně hodinek. V žádném případě to neznamená, že cena materiálu pro výrobu NoDate SUB je 18 Korun. To snad každej chápe....Materiálově to bude do tisícovky :-D. A výkupní cena šrotu je 2 Kč/kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 takže když dám obyč suby do sběru, nedostanu nic? tak to si je radši teda nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ve videu je pár chybiček, korunka není zlatá ale ocelová ve zlatém pouzdře, a ručky ze zlata na váze nejsou. Ale to jsou z celkového pohledu detaily. Ale je jasné proč Rolex chce prodávat hlavně zlaté modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 2 hodinami, Potkan napsal: V tom videu jeste zapomneli zminit, ze platinovy DD stoji skoro dvojnasobek zlatych a pritom stoji platina jako material zhruba polovinu co zlato. Spis me prekvapily ty stezejky. Nevedel jsem, ze jsou zlaty. Musí být zlatý, pokud by byly z tvrdší oceli, tak by poškodily zlaté pouzdro. Ale u korunky je tomu naopak, vnitřek je z oceli, ale je v celkem silném zlatém pouzdře ( které lze ale sloupnout ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 3 hodinami, Cyber napsal: Musí být zlatý, pokud by byly z tvrdší oceli, tak by poškodily zlaté pouzdro. Ale u korunky je tomu naopak, vnitřek je z oceli, ale je v celkem silném zlatém pouzdře ( které lze ale sloupnout ). Myslím že stěžejky nejsou zlaté, rychle by se prohnuly, a to bys nechtěl. S korunkou máš ale pravdu, páč je šroubovací a tubus v pouzdře je taky ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Stěžejky jsou zlaté a u moderních DD jsou tyčky v tahu z keramiky aby se měné vytahal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Černý SDčka..nevim noo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se