Potkan Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Ta poslední fotka to rozsekla určitě "černý" návštěvník Spis ten borec s Patekama byl docela trapnej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Na predchozi strance jsem zminoval America's cup a tento tyden kdy se kona finalovy zavod vysel na Hodinkee.com clanek, ze jde dnes do prodeje 5513 v puvodnim stavu, ktery dostal od Rolexu obhajce titulu v roce 1964. Cena $55,000. Cely clanek zde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Tak tohle bych si klidně pořídil http://rolexpassionreport.com/13265/the-heritage-submariner-big-crown-fusion-of-modern-and-vintage-for-60th-anniversary-of-the-iconic-steel-rolex-submariner/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Hustyyy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Tak tohle bych si klidně pořídil Tak to ti věřím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Fakt sú super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mně se to moc nelíbí Řekl bych, že to lumi se brzy omrzí... a hodně se mi nelíbí ta bílá vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 jak se z toho pouzdra zlikviduje ochrana korunky? to nejak odfrezujou aniz by ponicili zbytek pouzdra nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) jak se z toho pouzdra zlikviduje ochrana korunky? to nejak odfrezujou aniz by ponicili zbytek pouzdra nebo jak?odbrousit a zaleštit v tom nevidím žádnej problém do toho bych se klidně pustil kdyby se mi to líbilo a nebylo mi líto hodinek ještě by to chtělo zúžit nožičky a je to dokonalý :-) a perlička nahoře by taky neuškodila. nechápu že ji dal pryč Upraveno 13. září 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Myslím, že ochranu korunky normálně odfrézují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 To se mi líbí hodně, ale vadí mi tři věci - bílá vteřinovka, chybějící perla a cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 me dve, vterinovka a perla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 .....ty nožičky již zúžené jsou, i když jen opticky (viz lineárně vedené zkosení jinak ostrých hran pouzdra),.....podle mne je to velmi zdařilý tuning alá Rolex Submariner 5508 ....ochrana korunky se normálně ručně odbrousí a vše se zaleští,je to hračka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 .....ty nožičky již zúžené jsou, i když jen opticky (viz lineárně vedené zkosení jinak ostrých hran pouzdra)jj máš pravdu všiml jsem si toho pozděj a je to docela pěkný i dokonce.no tak chlapci kdo položí svoje keramiky na stál s bruskou? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 no tak chlapci kdo položí svoje keramiky na stál s bruskou? :-) Mohl by sibiř, má s tím už zkušenosti. A R. má dost, když jedny zničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Podobný tunning je i toto. Otázka je, jak moc hodinky ztratí na ceně diky takové úpravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 kez by v rolexu udelali ofic verzi ve stylu big crownu conneryho.. ale chronomagoracka komunita je asi bohuzel prilis nezajima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Obvykle se mi retro líbí, ale v tomto bodě bych to viděl jako krok zpět. Ochrana korunky je pro mě u potápek důležitý prvek jak z ohledem na design tak funkčnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Docela pekna uprava, ale nic naplat, je to porad tuning. Dlouhodobe ty hodinky budou na cene pouze ztracet narozdil od tovarniho provedeni. S lumi souhlasim s Viktorem, casem se omrzi. Premyslel jsem nad umelou vintage nahnedlou na Igeny a nakonec jsem zvolil citronovou, protoze umela hneda je proste imitace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Special Edition Deepsea Seadweller for the Royal Navy Clearance Diving Branch, 50 pieces only, with the fleet diving squadron crest and our enitials engraved in the case back. This is to celebrate over 60 years of the Diving Branch. http://rolexforums.com/showthread.php?t=315825 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se