Jan_Jan_2006 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Dík. Jako jsou dobrý, ale když se dělala noudejt limitka, tak jsem si domluvil červenej cifr s nápisem Incabloc. A pak jsem měl nějaký "No Prim" období a prodal jsem to. Dodnes mě to mrzí.Vydrž... Vše opět bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Vydrž... Vše opět bude... Tak teď nějak váhám, jestli to má bejt nějak obecně myšlený nebo, že se něčo peče. Ve druhým případě jsem total mimo neb krom právě Igenů už o Primkách skoro nic nesleduju. Vlastně to slovo "skoro" tam bejt ani nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Igeny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Rozdil ve velikosti je výrazný,kolik maji?45mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Rozdil ve velikosti je výrazný,kolik maji?45mm?jj je to 45mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Zatím jen 2ks PS1 mám :-) ale hezký stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Hezký,tak jak mají být.černá luneta,bílé ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 jj je to 45mmLuneta dural? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Takto to mám teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 DavidC3 modrý luxusní ony: pěkný, ale nemáš jich zbytečně moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 ...heč a taky mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Daftra asi mám ešte sú nejaké v šufliku ale nie v tak peknom stave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Oranžová Sportkám sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Tak jsem se konecne dockal. Nejsou úplně top,ale snad je vse původní. Trvalo to o neco dele nez jsem cekal,ale o to je vetsi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Pěkné jsou. A šimsisi, že vložky lunety mají každá jiný font číslic...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Ty v pravo by udajne mely mít přetiskl od mistniho člena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Ale porad nechapu jak mate vycvičené oči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Žádné cvičené oko, mon ami, jen náhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Konečně i s lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se