Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Hele už je ráno, tak se optám znovu - jak funguje lumi?
Mila_T Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Zatím jen jeden krátký test. Nasvícení cca 10 s baterkou a po 10 minutách ještě lumi svítila. Pak jsem šel spát.Stativ a nějaké foto udělám snad dnes večer.
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Díky, mně hlavně zajímá intenzita a doba čitelnosti indexů v noci.
sect Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal.
Honza.manta Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal. DSC06869.JPG DSC06872.JPG DSC06874.JPG DSC06871.JPG Gratuluji Tome - krásné. Neviděl jsem ten strojek už někde?
sect Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dík, jsem celkem překvapený i z té gumy, čekal jsem něco mnohem horšího. Jo, jo, je to ten Tvůj. Ještě mi navíc vrátili to krásné staré pouzdro se sklem, tak kdyby někdo potřeboval.......
PetrM Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal. DSC06869.JPG DSC06872.JPG DSC06874.JPG DSC06871.JPGNádhera !!! Ten strojek jsem už taky někde viděl i s vysvětlením toho nápisu/rebusu. Už si to ale nepamatuju. Zelená barva mě ještě nenapadla. Fakt dobré. Blahopřeji. A že by už v Eltonu měli někoho na renovace ? Že se to zrychlilo...
velorexar Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 je to nádhera. Tak to bych chtěl mít jednou doma. Ale čím víc sleduju zdejší fóra, tím větší strach mám byť jen pomyslet nad něčím v inzerci. Zřejmě by bylo nejlepší koupit něco, co má takovou patinu, aby bylo jasné, že je to origo a pak to dát renovovat do Eltonu, i když asi za hooodně dadutých pokladniček. Krása fakt!
Honza.manta Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dík, jsem celkem překvapený i z té gumy, čekal jsem něco mnohem horšího. Jo, jo, je to ten Tvůj. Ještě mi navíc vrátili to krásné staré pouzdro se sklem, tak kdyby někdo potřeboval.......Hele hele, moc nenabízej - vypadá to, že ho budu potřebovat já.
Radek K Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal. Gratuluji. Vypadají moc hezky. Ta zelená je dobrá Koukám, že v Eltonu zkrátili čekací dobu.
sect Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Hele hele, moc nenabízej - vypadá to, že ho budu potřebovat já.Posli mi SZ s adresou a hodim ho na postu. Stejne mi je k nicemu.
Beet Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal. Paráda a gratulace. Jaké jsi tam nechal dát sklíčko?
financ Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Paráda a gratulace. Jaké jsi tam nechal dát sklíčko? Plastový, safír vypadá jinak a navíc je cenově mimo
Beet Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Plastový, safír vypadá jinak a navíc je cenově mimo Minerál nedělají?
financ Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Minerál nedělají? K čemu? Máš plast za pár šušňů, nebo safír za raketu. Zbytečný
valjoux Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Hodinky jsou pěkné to musím potvrdit. Dál chci reagovat na to sklo často se to tu řeší. Dozadu na dýnko safír možná, otázka 500 stovek akorát to považuji za blbost protože křemík tam musí stačit a na ruce se nepoškrábe. Co se týká předního tak tam je armovací sklo a to je jedině plast. U nového pouzdra tam je zřejmě jinak děláno vložení skla tak tam je asi možno safír. Nebo je to jinak? Rád se nechám poučit.
Georf Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Opravdu perfektně odvedená práce od Eltonu. Budu muset po zimě vyvětrat i ty moje. Teď mám v Eltonu na renovaci Traktory a že by byla šance je mít již v létě?
Popelář Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Na safir je jiny pouzdro.To je za 30K jako zadarmo,také jsem ho kdysi chtěl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se