Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím jen jeden krátký test. Nasvícení cca 10 s baterkou a po 10 minutách ještě lumi svítila. Pak jsem šel spát.Stativ a nějaké foto udělám snad dnes večer.

Odesláno

Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal.

post-11054-0-99167800-1363203684_thumb.jpg

post-11054-0-57894200-1363203704_thumb.jpg

post-11054-0-65807800-1363203726_thumb.jpg

post-11054-0-45605400-1363203740_thumb.jpg

Odesláno

Dík, jsem celkem překvapený i z té gumy, čekal jsem něco mnohem horšího.

Jo, jo, je to ten Tvůj. Ještě mi navíc vrátili to krásné staré pouzdro se sklem, tak kdyby někdo potřeboval.......

Odesláno

Tak jsem se dočkal už po dvou měsících, místo šesti. Ještě půjdou na gravírování dýnka, ale jinak z nich jsem nadšený víc, než jsem čekal.

attachicon.gifDSC06869.JPG

attachicon.gifDSC06872.JPG

attachicon.gifDSC06874.JPG

attachicon.gifDSC06871.JPG

Nádhera !!! Ten strojek jsem už taky někde viděl i s vysvětlením toho nápisu/rebusu. Už si to ale nepamatuju. Zelená barva mě ještě nenapadla. Fakt dobré. Blahopřeji. A že by už v Eltonu měli někoho na renovace ? Že se to zrychlilo...

Odesláno

je to nádhera. Tak to bych chtěl mít jednou doma. Ale čím víc sleduju zdejší fóra, tím větší strach mám byť jen pomyslet nad něčím v inzerci. Zřejmě by bylo nejlepší koupit něco, co má takovou patinu, aby bylo jasné, že je to origo a pak to dát renovovat do Eltonu, i když asi za hooodně dadutých pokladniček. Krása fakt!

Odesláno

Dík, jsem celkem překvapený i z té gumy, čekal jsem něco mnohem horšího.

Jo, jo, je to ten Tvůj. Ještě mi navíc vrátili to krásné staré pouzdro se sklem, tak kdyby někdo potřeboval.......

Hele hele, moc nenabízej - vypadá to, že ho budu potřebovat já.

Odesláno

Gratuluji. Vypadají moc hezky. Ta zelená je dobrá :thumbsup_anim: Koukám, že v Eltonu zkrátili čekací dobu.

Odesláno

Paráda a gratulace.

Jaké jsi tam nechal dát sklíčko?

Odesláno

Hodinky jsou pěkné to musím potvrdit. Dál chci reagovat na to sklo často se to tu řeší. Dozadu na dýnko safír možná, otázka 500 stovek akorát to považuji za blbost protože křemík tam musí stačit a na ruce se nepoškrábe. Co se týká předního tak tam je armovací sklo a to je jedině plast. U nového pouzdra tam je zřejmě jinak děláno vložení skla tak tam je asi možno safír. Nebo je to jinak? Rád se nechám poučit. 

Odesláno

Opravdu perfektně odvedená práce od Eltonu. Budu muset po zimě vyvětrat i ty moje. Teď mám v Eltonu na renovaci Traktory a že by byla šance je mít již v létě?

post-18178-0-12202200-1363795375_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...