Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera som nahodil modry remienok na primky. Prehodil som i lunetu za bielu.No ani s bielou ani s ciernou mi neladia tie hodinky :( Uz mam objednanu i pastu na sklicko a chcem este obnovit lumi. Ale asi sa s tymi modrymi neskamaratim. Skusim iny remienok, ze mozno, no posobia na mna ako hrackarske. Vedel by som si predstavit taky dierkovany remienok s nebrusenej koze do modra. Videl som tu v zltom take, tie boli pecka. Ale musel by som to asi vidiet, ci vyniknu.

attachicon.gifprim.jpg

Zkus se podívat na tyhle řemínky  http://allegro.pl/pasek-skorzany-do-zegarka-czarny-zolty-18mm-i4691569932.html , má to i v modré a je sním super domluva, sám jsem ho měl na modrých Sportech než jsem je pustil do světa

Odesláno (upraveno)

Môj nový prírastok. Keď to má človek v rukách tak sú strašne super.

Len potrebujem zohnať na ne nejaký pekný remeň. Viete poradiť?

8f902f0d08fdd92d1c20b14db2640a5f.jpg

Upraveno uživatelem kotuc20
Odesláno (upraveno)

Môj nový prírastok. Keď to má človek v rukách tak sú strašne super.

Len potrebujem zohnať na ne nejaký pekný remeň. Viete poradiť?

Kup si na antik prim kopie origo řemenu 

Upraveno uživatelem brut12358
Odesláno

Kup si na antik prim kopie origo řemenu

Aj nad tým som uvažoval ale dá ti písalo o tom že veľa nevydržia, ale asi to bolo skôr myslené na tie pôvodné. Ale dosť sa mi páčia aj kožené remene a vyzerajú veľmi dobre. Ale všade som bell len veľkosť 18 a 20 a neviem čo tie 20ky nebudú veľmi veľa. To by som chcel vedieť aké máte s tým skúsenosti.

kotuc20

Odesláno

Lave obnovim lumi na ciferniku a chyba im vlozka lunety. To este vaham, ci zhanat, lebo tie pojdu na predaj. Som to trocha prehnal tento mesiac primkami a hodinarmi modre skusim dolasit remen a lumi a uvidim ci ostanu. Su pekne a ked sa vylesti sklicko a to ostatne budu paradne. Len na ruke mi pridu cudne zatial

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak som dal na moje remeň 20 mm a je to fajn. Ale čo ma viac trápi tak som trochu zostal lunetu z vnútra keď som ju čistil. Ak by mal náhodou niekto peknú čiernu a hlavne nadbytočnú tak by som sa jej rád ujal.

Dík 1e4f13984c8f79a88085a3e581b41dfc.jpg

Odesláno

Beet: Vyzerá to teda super keď je to presné. A kde si prosím ťa kupoval.

Kupoval jsem tady http://www.crownandbuckle.com/

Bacha na DPH. Já kupoval hned tři barvy (množstevní sleva), čímž jsem přešvihl cenu kdy se neplatí DPH, tak mi ji napařili + poplatek poště. A hned jsem to měl o více než 100Kč na kusu dražší.

Ale co. Hlavně se to krásně nosí a sedí to přesně.  :clap:

Odesláno

Příspěvek 1996 čtu, poskládané mohou být z více kusů originálů. O parexu ani zmínka.

Je to tady jak ve filmu Marečku,podejte mi péro ....... přečti si příspěvek č.1996

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...