Melly Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Hrozně mě to mrzí, ale nemoh já je totiž miluju...Alespoň, že Tě to mrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jsou to nejlepší a nejhezčí primky, co mám;-). Ani se nedivím, že se v prodeji na rozdíl o jiných limitek neobjevujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ne úplně, Orlíky jsou dle mého lepší, alespoň já je mám radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ne úplně, Orlíky jsou dle mého lepší, alespoň já je mám radši.Ty mám taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Mě Orlíky úplně neberou, ale možná je to tím, že žádný nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já taky úplně nevím, no Na ruce jsem měl jedny Orlík 38 na prodejně v Ostravě a byly super. Ale ty prachy jsou nejspíš trošku mimo. Ta renovace Igen je taková hezky snesitelná Taky ten ETA strojek pod tajemným označením kalibr 73 mě moc nebere, pokud chci české hodinky. Zase by ale mohl mít nějakou normální přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já to mám jednoduše, mám Orlíky původní, potom limitku 2015 a Zekonovu limitku, všechny jsou skvělé a rád je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Tak jsem disgrafik, je to 69.... To znamená, že by měl jít ciferník normálně sundat ? Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ano, 69 má stejné uchycení jako 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Uffff a jsem se bál, že někdo do.urvil lakovaný ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Tak jsem disgrafik, je to 69.... 20160331_162142.jpg To znamená, že by měl jít ciferník normálně sundat ?Jak jsem si myslel jak říkal jeden z mých velkých učitelů, ,,bojím se až potom " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Sice jen mobilovka, ale pokusil jsem se vyfotit lumi na svých Igen tradááááA ako dlho ti to vydrží svietiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 A ako dlho ti to vydrží svietiť?Tohle byly ještě moje staré Igen. Ty vydržely svítit tak 20 sekund. U těch po renovaci na tom v Eltonu zamakali a ty vydrží 25 sekund. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Asi im do Eltonu poslem tip na lumi barvu za par euro. Tri vrstvy som daval na moje ps2 a po 4 hodinach v pohode odcitam cas ,ked sa v noci zobudim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Moje prve Igeny a urcite nie posledne Ciastocne zrenovovane, este treba zohnat armovaci kruzok, vlozku strojku a obruc lunety. Inak nebudem nic menit, spokojny s cifernikom korunkou, lunetou a hlavne s ruckami parexo. To ma teda prekvapilo jak tu kazdy na ne nadava, pritom su perfektne urobene, ziadny strihnuty plech,ale pekne hrany zaoblene asi vdaka poniklovaniu,pochromovaniu,alebo coho. Prosim, je to iba moj nazor, tak ziadny flame Ale nerez puzdro je nerez puzdro, tak uz planujem aj kompletku elton, lebo Igeny su nadherne hodinky! Z obrazkov super, ale ked to da clovek na ruku A dnes prisla koža, tak som si zbuchol na ne jeden strapik ps: na tu zalostnu lumi vrstvu som naniesol este dve vrstvy svojej a teraz je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Fanoušek značky PRIM. No- užij si je, když myslíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 On i ten cifr je Parexo, ale vypadá OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Si pis ze si ich uzivam Mne je jedno ci mi repliku originalneho dielu vyrobia v cechach,alebo v cine, ci vo svajciarsku. zaujimama ma pomer cena/kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Si pis ze si ich uzivam Mne je jedno ci mi repliku originalneho dielu vyrobia v cechach,alebo v cine, ci vo svajciarsku. zaujimama ma pomer cena/kvalita.To je skvělé. Jsi šťastný člověk. A jak ušetříš !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 No usetrim jak usetrim. Keby si necital len tu cast parexo, tak by si videl ze sa chystam aj na kompletku igen od eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se