Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Já taky úplně nevím, no :) Na ruce jsem měl jedny Orlík 38 na prodejně v Ostravě a byly super. Ale ty prachy jsou nejspíš trošku mimo. Ta renovace Igen je taková hezky snesitelná :D Taky ten ETA strojek pod tajemným označením kalibr 73 mě moc nebere, pokud chci české hodinky. Zase by ale mohl mít nějakou normální přesnost  :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje prve Igeny a urcite nie posledne :D Ciastocne zrenovovane, este treba zohnat armovaci kruzok, vlozku strojku a obruc lunety. Inak nebudem nic menit, spokojny s cifernikom korunkou, lunetou a hlavne s ruckami parexo. To ma teda prekvapilo jak tu kazdy na ne nadava, pritom su perfektne urobene, ziadny strihnuty plech,ale pekne hrany zaoblene asi vdaka poniklovaniu,pochromovaniu,alebo coho. Prosim, je to iba moj nazor, tak ziadny flame :)

Ale nerez puzdro je nerez puzdro, tak uz planujem aj kompletku elton, lebo Igeny su nadherne hodinky! Z obrazkov super, ale ked to da clovek na ruku :)

A dnes prisla koža, tak som si zbuchol na ne jeden strapik :)

ps: na tu zalostnu lumi vrstvu som naniesol este dve vrstvy svojej a teraz je to ono.

post-40281-0-85465700-1459969829_thumb.jpg

post-40281-0-90338800-1459969839_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...