Stýf Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Stýf: Koukám další bombírované ... . Pěkné. Na čem je to máš nasazené? Je to kaučuk swiss made,velmi příjemně se nosí.Odkaz tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Díky. Jo, a to jsi jej měl koupený, nebo jsi ten kaučuk vzal s renovací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Ten kaučuk stojí okolo 1K a dá se koupit i bez renovace. Taky jeden mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 ahoj, mám dotaz na místní osazenstvo. Co se musí udělat pro to, aby člověk získal prim sport igen takhle po renovaci. Mám na mysli.... člověk si musí koupit starý igeny je jedno v jakém stavu a v eltonu dají kromě strojku vše nové? Nebo jak to probíhá? Možná špatný dotaz, ale jak tak tady na to koukám tak bych možná rád získal i já takové krasavce a pořádně nevím jak na to . Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Jo, cena tam je, jen jsem nevěděl je - li to aktuální nabídka. Se mi v Eltonu taky cosi kutí. Mělo to být koncem srpna, tak jsem jak na trní. Přemýšlím, že bych si ten kaučuk nechal přibalit na cestu, jak se ozvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 patriknapr: Tuším, že ti stačí jen strojek. Zaplatíš nějaký příplatek za to, že nemáš pouzdro. Napiš si do Eltonu, pošlou ti aktuální kalkulaci. Pak si to objednáš a budeš čekat a čekat ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 jak dlouho se tak čeká ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Píšou 3 měsíce. Teď to vypadá tak na 5-6. Co mám nabídku, tak ten příplatek za "bez pouzdra" byl 1500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 a můžu se zeptat zhruba na cenu na kolik takové igeny výjdou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterL Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Ja som si dal svoje Prim Sport I tiež renovovať vo firme Elton. Bol som nad mieru spokojný. Cena je individuála záleží od rozsahu renovácie, naljepšie urobíš ak napíšeš priamo do Elton, cez pracovnú dobu v podstate ihneď odpíšu. Sú tam veľmi ochotný. Ja som za renováciu zaplatil približne 200,- Eur. Prebehlo to tak, že som si renováciu cez e-mail objednal, potom som poslal hodinky poštou a následne som obdržal cenu renovácie, ktorú som potvrdil a hodinky mi približne za 5 mesiacov poslali poštou zrenovované späť, k mojej veľkej spokojnosti. Hodinky majú už iba jednu veľkú chybu, že sú tak perfektné, že sa ich teraz bojim nostiť, aby som si ich nezničil. Aspoň zostanú zachované ako dedičstvo pre môjho syna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 děkuju všem za info... teď už sehnat vhodné igeny k renovaci a bude ))) ... kdyby měl někdo typ tak budu rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 ahoj, mám dotaz na místní osazenstvo. Co se musí udělat pro to, aby člověk získal prim sport igen takhle po renovaci. Mám na mysli.... člověk si musí koupit starý igeny je jedno v jakém stavu a v eltonu dají kromě strojku vše nové? Nebo jak to probíhá? Možná špatný dotaz, ale jak tak tady na to koukám tak bych možná rád získal i já takové krasavce a pořádně nevím jak na to . Předem děkuji Mě přišla renovace Igenů v Eltonu na skoro 10 000 Kč, trvalo jim to cca 5 měsíců, je to cena za osazení do nerez pouzdra se zadním průhledným dýnkem a s novou lunetou, včetně nového ciferníku a ruček. Samozřejmě nové sklíčko + řemínek. V podstatě původní zůstal jenom strojek, u kterého vyměnili setrvačku a minutové kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 děkuju všem za info... teď už sehnat vhodné igeny k renovaci a bude ))) ... kdyby měl někdo typ tak budu rád... Tip je jednoduchý, zkus Aukro. Hodinky vhodné k renovaci se tam objevují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Zkus Aukro, tam se vždy něco najde. A pokud budeš chtít mít po renovac komplet nové, tak ti bude stačit vrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Díky. Jo, a to jsi jej měl koupený, nebo jsi ten kaučuk vzal s renovací? Já jsem ho vzal s renovací,ale vyjde to nastejno.Byl jsem tam osobně,předat Igeny (měl jsem cestu kolem) a v rámci nabídky vedle kožených řemenů mi ukázali i tento kaučuk.Hned na první pohled a omak působil velice příjemně.Úplně něco jiného než jsem doposud měl.A navíc na SPORT-ovní hodinky ideální.Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Ještě pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Vidím dobře,Elton už dělá i modřené šroubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Vidím dobře,Elton už dělá i modřené šroubky? Jo dělá taky,ale tyhle jsou práce hodináře,zdejšího člena Valise , který mi připravil strojek,takže v Etonu už ho nedělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 bohumil.talak: V ceníku má Elton i nějaké zlacení, zdobení. Rád bych to někdy viděl v reálu.Stýf: Koukám, že strojek mi chystal stejný hodinář Procházel jsem si nabídku a ten kaučuk tam vážně mám, bohužel v takové velikosti, že jsem ho vůbec nezaznamenal. Jinak pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 To Radek K - Já vím,Valis to dělal hned potom mém.Kdy Ti je pošlou a jaké budou barvy,jestli to není tajemství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se