Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Tak nějak se to tu řešilo ve více vláknech. Srovnám jen Igeny:

nové ručky: 600 Kč ----> 800 Kč

nové pouzdro: 3800 Kč ----> 5000 Kč

s průhledem: 5100 Kč ----> 6900 Kč

datumový věnec: 250 Kč ----> 490 Kč

Zbytek zůstal tak nějak při starém. V každém případě renovace zdražily a řekl bych o dost.

sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!! Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu to zde oživím. Lumi již nefunguje ale jinak jsou až na korunku v pěkném stavu. Hodinář mi říkal, že výměnu korunky se často stává, že při natahování to ve strojku přeskakuje. Takže mi to nedoporučil. Byť původní korunku v pěkném stavu mám.. Máte s tím někdo zkušenost?

Výměna korunky by neměla pro strojek znamenat žádnou změnu. To se mi zdá nějak mimo mísu..
Odkaz ke komentáři

sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!!

Oni si asi mysli že kdyz si pridali poranci tak ze pridali vsem. :sad01_anim:

Je potreba aby za to uz ti cinani vzali poradne....

Odkaz ke komentáři

Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou

Ced

post-4592-082440000 1342686379.jpg

post-4592-026449100 1342686384.jpg

post-4592-031602200 1342686391.jpg

post-4592-092671800 1342686395.jpg

Ahoj Davide, já na Tvém místě bych tyhle nechal vyčistit, vyleštit, nechal bych je v originálu a na totální renovaci sehnal nějaký šrot třeba na Aukru....
Odkaz ke komentáři

Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou

Ced

post-4592-082440000 1342686379.jpg

post-4592-026449100 1342686384.jpg

post-4592-031602200 1342686391.jpg

post-4592-092671800 1342686395.jpg

Ahoj Davide, já na Tvém místě bych tyhle nechal vyčistit, vyleštit, nechal bych je v originálu a na totální renovaci sehnal nějaký šrot třeba na Aukru....
Odkaz ke komentáři

Děkuji za rady. Tak já jdu sehnat nějaký šrot. Jinak jsou již po očistě u mistra hodináře pana Hutkaie, ten jim dal i tuto korunku, prý je původní z jeho starých zásob. Jinak sklíčko je top stav, fotky zkreslují a ten ciferník je taky v super stavu.

Upraveno uživatelem cedric
Odkaz ke komentáři

Viděl jsem tady na fóru mnoho renovovaných sportů1 s různými barvami číselníků. Tak se chci zeptat, jestli zde někdo nebyl tak odvážný a nenechal si na černý číselník aplikovat oranžovou lumi? Tahle varianta mě dost dráždí, jenže nevim jaké by bylo dobré k tomu zvolit ručky nebo spíš barvu lumi na nich(oranžová, nebo bílá) já bych totiž moc moc chtěl ty bombírované :)

Odkaz ke komentáři

sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!!

Já mám pouzdro s průhledem za 5.250,- (objednáno červen), asi nějaký cenový mezistupeň :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...