MaraThon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nikdy jsem neměl s výměnou korunky problém a to jsem jich vyměnil minimálně padesát. Honzo díky. Zkusím to, tahle korunka celkový dojem strašně kazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Tak nějak se to tu řešilo ve více vláknech. Srovnám jen Igeny: nové ručky: 600 Kč ----> 800 Kč nové pouzdro: 3800 Kč ----> 5000 Kč s průhledem: 5100 Kč ----> 6900 Kč datumový věnec: 250 Kč ----> 490 Kč Zbytek zůstal tak nějak při starém. V každém případě renovace zdražily a řekl bych o dost. sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!! Upraveno 19. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Trochu to zde oživím. Lumi již nefunguje ale jinak jsou až na korunku v pěkném stavu. Hodinář mi říkal, že výměnu korunky se často stává, že při natahování to ve strojku přeskakuje. Takže mi to nedoporučil. Byť původní korunku v pěkném stavu mám.. Máte s tím někdo zkušenost? Výměna korunky by neměla pro strojek znamenat žádnou změnu. To se mi zdá nějak mimo mísu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Výměna korunky by neměla pro strojek znamenat žádnou změnu. To se mi zdá nějak mimo mísu.. Taky se mi to nezdálo. Každopádně, jak jsem koupil, tak prodávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!! Oni si asi mysli že kdyz si pridali poranci tak ze pridali vsem. Je potreba aby za to uz ti cinani vzali poradne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou Ced Ahoj Davide, já na Tvém místě bych tyhle nechal vyčistit, vyleštit, nechal bych je v originálu a na totální renovaci sehnal nějaký šrot třeba na Aukru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Zasílám foto pouzdra Igenů, a prosím o radu zda renovovat nebo si je nechat a zrenovovat nějaký vrak. Jde mi o to, zda to pouzdro je KO nebo OK :-) Děkuji za rady a postřehy s úctou Ced Ahoj Davide, já na Tvém místě bych tyhle nechal vyčistit, vyleštit, nechal bych je v originálu a na totální renovaci sehnal nějaký šrot třeba na Aukru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Děkuji za rady. Tak já jdu sehnat nějaký šrot. Jinak jsou již po očistě u mistra hodináře pana Hutkaie, ten jim dal i tuto korunku, prý je původní z jeho starých zásob. Jinak sklíčko je top stav, fotky zkreslují a ten ciferník je taky v super stavu. Upraveno 19. července 2012 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Viděl jsem tady na fóru mnoho renovovaných sportů1 s různými barvami číselníků. Tak se chci zeptat, jestli zde někdo nebyl tak odvážný a nenechal si na černý číselník aplikovat oranžovou lumi? Tahle varianta mě dost dráždí, jenže nevim jaké by bylo dobré k tomu zvolit ručky nebo spíš barvu lumi na nich(oranžová, nebo bílá) já bych totiž moc moc chtěl ty bombírované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak jsem se po 4 mesicich dockal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak jsem se po 4 mesicich dockal. A je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 (upraveno) Tak jsem se po 4 mesicich dockal. Ahoj, gratuluju a tiše závidím, protože přede mnou jsou ty tři nekonečný měsíce. Upraveno 23. července 2012 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 sákryš.... tak to teda bude pálka...že já čekal, blbec, blbec...Kdybych nešetřil na limitku ELTONU, mohl jsem si dát renovovat IGENY ještě za solidní cenu... tak no mě teda S...E !!!!! Já mám pouzdro s průhledem za 5.250,- (objednáno červen), asi nějaký cenový mezistupeň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Já mám pouzdro s průhledem za 5.250,- (objednáno červen), asi nějaký cenový mezistupeň :-) hmmmmm uvidím na co mě to vyjde. Co všechno sis nechal dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 hmmmmm uvidím na co mě to vyjde. Co všechno sis nechal dělat? poptej cenu a uvidíš. Já mám objednanou specialitku, uvidíme co z toho vyleze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak jsem se po 4 mesicich dockal. Dost dobry. Od mych se lisi bilymi ruckami a musim rict, ze maji neco do sebe. Velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak jsem se po 4 mesicich dockal. SUPER' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak jsem se po 4 mesicich dockal. Jsou povedený, gratuluju. Dáš víc fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 (upraveno) poptej cenu a uvidíš. Já mám objednanou specialitku, uvidíme co z toho vyleze :-) Dělám na tom- vymýšlím... Upraveno 23. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 (upraveno) Tak jsem se po 4 mesicich dockal. Gratulace. Ty bílé ručky vypadají dobře. Když jsem přemýšlel na svojí renovací, tak jsem je nějak přehlédl. Přidej fotky Upraveno 23. července 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se