hirsch Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Koncem července před 41 roky s takovými Franta Venclovský přeplaval La Manche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Dáš víc fotek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jejda jihnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Ta žlutá je dobrá, špica hrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Konečně jsem se dočkal.Přidávám další variaci "na dané téma" . Vymyslel jsem si svoji malou limitku Fotky jsou v rychlosti, lepší, až budu mít trošku času. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Konečně jsem se dočkal.Přidávám další variaci "na dané téma" . Vymyslel jsem si svoji malou limitku Fotky jsou v rychlosti, lepší, až budu mít trošku času. Pěkné, ale ta červená... nevím, přijde mi to trošku moc, ale na živo to může vypadat jinak, ono, ty fotky to kolikrát vykreslí tak, že skutečnost je úplně někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Pěkné, ale ta červená... nevím, přijde mi to trošku moc, ale na živo to může vypadat jinak, ono, ty fotky to kolikrát vykreslí tak, že skutečnost je úplně někde jinde... No ono je to jen o zvyk. Na živo je to fakt úplně jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Konečně jsem se dočkal.Přidávám další variaci "na dané téma" . Vymyslel jsem si svoji malou limitku Fotky jsou v rychlosti, lepší, až budu mít trošku času. To dýnko je podle fontu písma asi původní že? Nemůžu si pomoct ale vypadá mnohem líp než to vypalované laserem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Pěkné, ale ta červená... nevím, přijde mi to trošku moc, ale na živo to může vypadat jinak, ono, ty fotky to kolikrát vykreslí tak, že skutečnost je úplně někde jinde... Já jsem si na jedněch černých Igenech na zkoušku vteřinovku nabarvil na červeno a je to sice nezvyk, ale vůbec to nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 harmonica + navi: pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Ta modrá vypadá dobře Já bych si ale asi místo té vodnické zelené dal na indexy žlutou, co je na černých výše, to by taky určitě byla pěkná kombinace. Je to vůbec standartní zelená jako na ostaních renovacích? Dnes mi shodou okolností přišly moje druhé Igeny, tentokrát modré, tak už jsem si je vypucoval. A že v nich bylo dost špíny... Brzy je snad vyfotím s modrýma dvojkama, co mám od minulého týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Ta modrá vypadá dobře Já bych si ale asi místo té vodnické zelené dal na indexy žlutou, co je na černých výše, to by taky určitě byla pěkná kombinace. Je to vůbec standartní zelená jako na ostaních renovacích? Dnes mi shodou okolností přišly moje druhé Igeny, tentokrát modré, tak už jsem si je vypucoval. A že v nich bylo dost špíny... Brzy je snad vyfotím s modrýma dvojkama, co mám od minulého týdne hmmmmm, Ty jsi se taky krásně namočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ta modrá vypadá dobře Já bych si ale asi místo té vodnické zelené dal na indexy žlutou, co je na černých výše, to by taky určitě byla pěkná kombinace. Je to vůbec standartní zelená jako na ostaních renovacích? Dnes mi shodou okolností přišly moje druhé Igeny, tentokrát modré, tak už jsem si je vypucoval. A že v nich bylo dost špíny... Brzy je snad vyfotím s modrýma dvojkama, co mám od minulého týdne A už se vezeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 To dýnko je podle fontu písma asi původní že? Nemůžu si pomoct ale vypadá mnohem líp než to vypalované laserem. Jasně původní dýnko je základ . Nové jsem si nechal poslat do zálohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Já jsem si na jedněch černých Igenech na zkoušku vteřinovku nabarvil na červeno a je to sice nezvyk, ale vůbec to nevypadá špatně. Ona to vlastně je tmavší oranžová. A v reálu vypadá super.A k tomu korunka s krčkem, bombírované ručičky, svítící bod na lunetě ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Ona to vlastně je tmavší oranžová. A v reálu vypadá super.A k tomu korunka s krčkem, bombírované ručičky, svítící bod na lunetě ..... Tak nakonec skončily na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Na řemínku vypadaly líp, ladilo to k ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Dej je zpátky na kůži, bylo to lepší. Nemluvě o škvíře mezi tahem a nožkama.Jinak dobrý, zajímavý odstín. Upraveno 30. července 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se