Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Je to zvláštní s tím opotřebováním. Já mám jedny PS1, které jsou shora krásné a ze spodní strany mají skoro po celém obvodu okolo dýnka pryč chrom. Jenže mosaz není poškozena - má původní tvar a ostré hrany, nic z těch Strašpolem popisovaných korozivních poškození pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Je to zvláštní s tím opotřebováním. Já mám jedny PS1, které jsou shora krásné a ze spodní strany mají skoro po celém obvodu okolo dýnka pryč chrom. Jenže mosaz není poškozena - má původní tvar a ostré hrany, nic z těch Strašpolem popisovaných korozivních poškození pouzdra.Taky jsem viděl, že se třeba ,,jen" loupe chrom, opravdu po lupíncích. Lidi pak hodinky většinou odloží, nejsou totiž hezké a na ruce škrábou. Asi špatně odmaštěné pouzdro před chromováním...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ještě mně napadlo to přechromovat, ale dost lidí to tady odsuzuje.Muj nazor je, ze prechromovani u starych primek nikdy neprinese lepsi vysledek. Pouzdro uz vzdycky vypada blbe, ma ocucane hrany atd. Podle me za to ty penize a usili nestoji. Jestli chces pekne puvodni Igeny, tak proste patrej dal, nekde nejake urcite cekaji. Jestli chces pekne Igeny na noseni, posli je do Eltonu na renovaci. K tomu je tenhle kousek idealni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Muj nazor je, ze prechromovani u starych primek nikdy neprinese lepsi vysledek. Pouzdro uz vzdycky vypada blbe, ma ocucane hrany atd. Podle me za to ty penize a usili nestoji. Jestli chces pekne puvodni Igeny, tak proste patrej dal, nekde nejake urcite cekaji. Jestli chces pekne Igeny na noseni, posli je do Eltonu na renovaci. K tomu je tenhle kousek idealni.Je to pravda, co píšeš. Jenže Elton ty staré díly nežere- on je vrací. Takže přijdou- jestli se nepletu- krásné nové vyvoněné PS1 v nerezu a hromádka šrotíku, ve které se vrátí i to diskutované pouzdro- a je to tady znova...co s ním? Vyhodit-škoda, sestavit odrbané Igeny a vrznout do prodejního vlákna nebo na Aukro- možná, nebo snad pochromovat... Pouzdro umírá teprve ve chvíli, kdy se ulomí nožka, strhne závit nebo proleze stěžejka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Trochu to tu oživím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Trochu to tu oživím..Hmmmmmmmmm fešandy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 a hromádka šrotíku, ve které se vrátí i to diskutované pouzdro- a je to tady znova...co s ním? Vyhodit-škoda, sestavit odrbané Igeny a vrznout do prodejního vlákna nebo na Aukro- možnáNo treba tu hromadku prenechat za postovne nekomu na foru, kdo by ji vyuzil jako zaklad pro svoji renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 No treba tu hromadku prenechat za postovne nekomu na foru, kdo by ji vyuzil jako zaklad pro svoji renovaci.Jojo- tak nějak jsem to myslel se sestavením těch odrbaných Igenů do prodejního vlákna. Bez strojku Elton renovace nebere(tedy , nikdy jsem to nezkusil..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Těmhle už jen nasadit řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Těmhle už jen nasadit řemen... Krásný cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Á pán už se kompletně veze ... Tři varianty modrých, čtyři černých, dvě červených, dvě pískových a máš to komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Á pán už se kompletně veze ... Tři varianty modrých, čtyři černých, dvě červených, dvě pískových a máš to komplet.Nojo, je pěkně chycenej, je to nakažlivý jak vyrážka tyhle musím někdy vidět naživo. No, počkejte jak se vysmažíte, až dotáhnu tu renovaci Tři varianty modrých? Jako že s modrou lunetou? Mischa je má s červenou, ne? S takovým tím světlejším cifrem? Které myslíš? No, jak to po sobě tak čtu... asi jsem dost nemocnej... zatracený hodinky Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ještě bych měl takovej laickej dotaz - platí se za renovaci předem nebo až po těch x měsících co to bude hotový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ještě bych měl takovej laickej dotaz - platí se za renovaci předem nebo až po těch x měsících co to bude hotový? Platí se až při převzetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ještě bych měl takovej laickej dotaz - platí se za renovaci předem nebo až po těch x měsících co to bude hotový? Já platil vždycky až hotový hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Těmhle už jen nasadit řemen... ... no tyhle se mi líbí. Asi se po nich někde kouknu Elton: Platil jsem při převzetí. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Á pán už se kompletně veze ... Tři varianty modrých, čtyři černých, dvě červených, dvě pískových a máš to komplet. Jestli to je na mě, tak už v tom pěkně lítám. Pravda. Každopádně, manželce říkám, že lepší než mít milenku. Tak to zatím prochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Tak s největší pravděpodobností moje igeny pojedou do lázní. Je tu někdo, kdo by mi přes SZ mohl poradit s pár věcma? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Nojo, je pěkně chycenej, je to nakažlivý jak vyrážka tyhle musím někdy vidět naživo. No, počkejte jak se vysmažíte, až dotáhnu tu renovaci Tři varianty modrých? Jako že s modrou lunetou? Mischa je má s červenou, ne? S takovým tím světlejším cifrem? Které myslíš? No, jak to po sobě tak čtu... asi jsem dost nemocnej... zatracený hodinky Jestli nemyslel tyto modré Ty jsou ale prakticky nesehnatelné ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Tak s největší pravděpodobností moje igeny pojedou do lázní. Je tu někdo, kdo by mi přes SZ mohl poradit s pár věcma? Předem díky. Klidne se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se