p3k Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Díky kamarádovi jsem přišel k Igenům jak slepý k houslím. Dávám je zde hlavně kvůli řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Vypadají dost slušně, i když na pouzdře už je vidět, že nejsou nové, ale neurazily by mně. Řemínek k nim hezky ladí. A je i víceméně dobový. Byla to myslím série vyráběná v Polsku a dělali je ve všech možných šířkách a barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Jj, kombinace kávového řemínku a bílé lunety jde k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Díky kamarádovi jsem přišel k Igenům jak slepý k houslím. Dávám je zde hlavně kvůli řemínku. Jen opravím, že díky dvěma kamarádům!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Opravuji, díky dvěma kamarádům:) Upraveno 23. února 2013 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc. Edit: zmenšení přílohy!?! Upraveno 24. února 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc.Pěkná sbírečka, gratuluju!!!. No,Igeny máš ve čtyřech barevných variantách a se dvěma typy ruček a lunet- sice podle typového označení se některé nedělaly, ale v muzeu právě takové mají . K tomu se dělaly černé taky ve variantě s lesklým ciferníkem a bombírovanými ručkami, pak potřebuješ Eltony s pětkošestkou. PS2.1 tak nějak máš, červené mají mít rýhované pouzdro. PS2.2 jsou v provedení se sytějšími a ,,vyblitými" indexy,taky existuje pouzdro s vybráním pro řemen. Humbert je alespoň pět základních variant a taky existují v automatu s Myiotou.Další mutace kolegové přičítají neschopnosti Eltonu chytit udržet stejné barevné odstíny. Totéž u potápek, taky teoreticky dva odstíny indexů, dvě barvy ciferníku a dva typy dýnka. Automaty 69 se vyskytují ve čtyřech barvách a dvou typech pouzder, takže 8 kusů + mutace černého ciferníku bez lesklých indexů. Zatím jsem viděl čtyři barvy ANCRE-modrou, hnědou, zelenou a světle fialovou, dá-li se tak nazvat, ale mám podezření že jich bude asi víc. Letecké se taky dočkaly dvou dalších provedení v nerezu. To je tak to co jsem si zapamatoval když jsem chvilinku civěl na tu fotku. Třeba mě Manťák doplní... Upraveno 24. února 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc. Co je to zase za provokaci po ránu. Není ti blbé mít tam uplě zbytečně dvoje Letecké? Navíc, když je někdo nutně potřebuje ve vlákně Koupím Doplním Strašpola: Nevidím ani jedny Infantilní Sporty pro děti, mám asi 6 variant. Pak si troufnu spekulovat, že existují PS II s modro bílým ciferníkem a hokejstou. A taky s pejskem pro pohraniční stráž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Pěkná sbírečka, gratuluju!!!. No,Igeny máš ve čtyřech barevných variantách a se dvěma typy ruček a lunet- sice podle typového označení se některé nedělaly, ale v muzeu právě takové mají . K tomu se dělaly černé taky ve variantě s lesklým ciferníkem a bombírovanými ručkami, pak potřebuješ Eltony s pětkošestkou. PS2.1 tak nějak máš, červené mají mít rýhované pouzdro. PS2.2 jsou v provedení se sytějšími a ,,vyblitými" indexy,taky existuje pouzdro s vybráním pro řemen. Humbert je alespoň pět základních variant a taky existují v automatu s Myiotou.Další mutace kolegové přičítají neschopnosti Eltonu chytit udržet stejné barevné odstíny. Totéž u potápek, taky teoreticky dva odstíny indexů, dvě barvy ciferníku a dva typy dýnka. Automaty 69 se vyskytují ve čtyřech barvách a dvou typech pouzder, takže 8 kusů + mutace černého ciferníku bez lesklých indexů. Zatím jsem viděl čtyři barvy ANCRE-modrou, hnědou, zelenou a světle fialovou, dá-li se tak nazvat, ale mám podezření že jich bude asi víc. Letecké se taky dočkaly dvou dalších provedení v nerezu. To je tak to co jsem si zapamatoval když jsem chvilinku civěl na tu fotku. Třeba mě Manťák doplní... Ahoj fotky jsou starší tak není vše nafoceno. Na PS 1 mám jedny lesklé a bombírované ručky k tomu je ten záručák ELTON SPORT ten druhý záručák je k těm druhým. Je fakt že přímo ELTON SPORT nemám. Červené majírýhované pouzdro mizerné ale přece. Co se týká MYIOTY tak tu nemám . Co se týká zaklapávacího dýnka tak je na jedněch. Automaty jsou ve 4 barvách a mám 2 a jedno vybrané pouzdro. Co se týká leteckých jedny mám jedny číslované mizerné a jedny nečíslované perfektní. Jinak nevím zda to nerez pouzdro z PAREXA je origo nebo ne? Jinak dík za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Co je to zase za provokaci po ránu. Není ti blbé mít tam uplě zbytečně dvoje Letecké? Navíc, když je někdo nutně potřebuje ve vlákně Koupím Doplním Strašpola: Nevidím ani jedny Infantilní Sporty pro děti, mám asi 6 variant. Pak si troufnu spekulovat, že existují PS II s modro bílým ciferníkem a hokejstou. A taky s pejskem pro pohraniční stráž. Ahoj děkuji za připomínku ohledně Sportek pro děti ale zablokoval jsem se na klasice PS I a PS II až bude komplet tak třeba půjdu hledat další možnosti. Co se týká leteckých bohužel jedny jsou číslovány druhý ne. Hokejistu jsem viděl a cena byla dost krutá. O pohraniční stráži nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Ahoj děkuji za připomínku ohledně Sportek pro děti ale zablokoval jsem se na klasice PS I a PS II až bude komplet tak třeba půjdu hledat další možnosti. Co se týká leteckých bohužel jedny jsou číslovány druhý ne. Hokejistu jsem viděl a cena byla dost krutá. O pohraniční stráži nevím.Hodinky se psem na vínovém cifru jsem bohužel opravdu viděl u Manťáka. Hodinky s hokejistou jsem neviděl nikdy, ty co se prodávaly přes 120 tisíc byly později smontované, myslím že šlo jen o prototyp ciferníku. Za ty prachy bys měl dva překrásný chronografy od firem, co dělají opravdové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc. Tady máš jeden odkaz k zamyšlení A tady máš druhý odkaz k zamyšlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc. Nezbývá než gratulovat k takové sešlosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Ahoj fotky jsou starší tak není vše nafoceno. Na PS 1 mám jedny lesklé a bombírované ručky k tomu je ten záručák ELTON SPORT ten druhý záručák je k těm druhým. Je fakt že přímo ELTON SPORT nemám. Červené majírýhované pouzdro mizerné ale přece. Co se týká MYIOTY tak tu nemám . Co se týká zaklapávacího dýnka tak je na jedněch. Automaty jsou ve 4 barvách a mám 2 a jedno vybrané pouzdro. Co se týká leteckých jedny mám jedny číslované mizerné a jedny nečíslované perfektní. Jinak nevím zda to nerez pouzdro z PAREXA je origo nebo ne? Jinak dík za informace.No tak to je hezký...a jak jsi to myslel, jestli je parexo pouzdro origo samo že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Zdravím a zároveň prosím o pomoc při hledání dalších variant. Už ztrácím přehled o tom co ještě hledám. Děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Tak nevím zda je nějaká možnost toto dohnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Pěkná sbírečka... doufám, že nedopadnu taky tak :-) (za poslední dva týdny mám dva přírůstky). Ale abych taky lehce proprudil - skoro úplně ti tam chybí Prim Sport III (pseudosport). A těch se dělalo faaakt hodně! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Pěkná sbírečka... doufám, že nedopadnu taky tak :-) (za poslední dva týdny mám dva přírůstky). Ale abych taky lehce proprudil - skoro úplně ti tam chybí Prim Sport III (pseudosport). A těch se dělalo faaakt hodně! :-) Nevím na koho je ta narážka ohledně PS III zda na Honzu.Mantu nebo na Valjouxe ale Já jsem si řekl PS I a PS II a dost. Jinak se omlouvám za velikost přílohy, zatím se v tom plácám. Právě včera jsem odeslal 3 x příspěvek jinam než jsem chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Tak nevím zda je nějaká možnost toto dohnat.Znáš to...Nemůžeš vo...at všechny ženský na celým světě, ale můžeš to alespoň zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Nevím na koho je ta narážka ohledně PS III zda na Honzu.Mantu nebo na Valjouxe ale Já jsem si řekl PS I a PS II a dost. Jinak se omlouvám za velikost přílohy, zatím se v tom plácám. Právě včera jsem odeslal 3 x příspěvek jinam než jsem chtěl. Jo, bylo to na tebe. Náhodou, PS III je vyzrála derivace předchozích modelů sportů a shrnuje to nejlepší jak v oblasti designu, tak techniky.... Fakt do nich nejdeš? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se