MarcelG Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 ještě to zvaž - za stejný peníze se tu dost často prodává Rolex Když kouknu na vlákno vedle o tom šíleném MI, tak to doporučení začínám chápat. Nicméně, není důvod srovnávat. Obavy ze SEIKO bych neměl. Stačí se jen podívat, co všechno dokážou udělat - od nejlevnějších digi po HH. A od začátku do konce se nemají ani oni jako výrobci ani my jako spotřebitelé, nositelé za co stydět. Jen si prostě z toho obr koláče každý ukrojí a sní ten kousek, který si sám vybere a chutná mu nejvíc
Jarett Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 ... opravdu originální výrobky se superkvalitou za "přijatelnou" cenu. Hodinky krásné, technicky jistě dokonalé, ale právě ona "kvalita za přijatelnou cenu" typická pro SEIKO je příčinu nízkého MI. Prostě jsme v Evropě a Seiko je z Asie, byť z Japonska ...
Pixelator Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Mně se líbí, že japonská hodinařina má vlastní techniku, design a super zpracování. Japonci pomalu začínají dobývat Evropu, což je dobře - trh bude pestřejší o opravdu originální výrobky se superkvalitou za "přijatelnou" cenu. Taky už se těším na nějakou pořádnou recenzi. presne tak ...
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) Hodinky krásné, technicky jistě dokonalé, ale právě ona "kvalita za přijatelnou cenu" typická pro SEIKO je příčinu nízkého MI. Prostě jsme v Evropě a Seiko je z Asie, byť z Japonska ... to jsi měl napsat do vedlejšího vlákna = to je totiž dost hluboká myšlenka Taky už se těším na nějakou pořádnou recenzi. tak toho se bude muset ujmout někdo jiný - tady něco psát je stejný jako házet perly sviním :D Upraveno 9. května 2010 uživatelem SukHoi
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 ještě k té velikosti 44mm x 46mm průměr skla je stejný u obou
gas Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 kua ty Sinn jsou fakt hezké quartzky ...
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Ale jen něco napiš, já se těším. nevím co - všechno je popsaný tady a tady
Pixelator Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Neměl jsem na mysli strojek, ale spíš srovnání se Sinn, zpracování pouzdra, korunky, antireflexu atd. no podla mna staci pohlad na ciferniky takto vedla seba a je jasne ze seiko je o triedu vyssie
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Neměl jsem na mysli strojek, ale spíš srovnání se Sinn, zpracování pouzdra, korunky, antireflexu atd. to už sem psal někde jinde - není co srovnávat, jsou to úplně jiné hodinky
Peta-Biker Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Jak zatím jdou přesně? Podle té fotky vypadaj, že jsou na tom dobře.Vypadá to, že to nebude jako Breitling +18s za 24 hodin
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) Jak zatím jdou přesně? Podle té fotky vypadaj, že jsou na tom dobře.Vypadá to, že to nebude jako Breitling +18s za 24 hodin hele nevím - vypadá to, že za 3,5 dne + cca vteřinu, ale taky je možný, že jsem to pozdě zmáčknul = prostě jdou dobře edit: hlavně se to špatně měří, běží to jak splašený Upraveno 9. května 2010 uživatelem SukHoi
Jarett Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 to jsi měl napsat do vedlejšího vlákna = to je totiž dost hluboká myšlenka to víš, nemůžou být všichni chytří ... někdo musí točit zeměkoulí !
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 to víš, nemůžou být všichni chytří ... někdo musí točit zeměkoulí ! tak hodně sil
PhoeniX Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Vydávají hodinky vůbec nějaký zvuk? SukHoi, poslouchej... Ale nějaké uživatelské info by jsi napsat mohl. Vždyť se tomu tolik nevzpouzej. Všechny nás to ukrutně zajímá, páč TOHLE je na fóru opravdu rarita.
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Vydávají hodinky vůbec nějaký zvuk? SukHoi, poslouchej... Ale nějaké uživatelské info by jsi napsat mohl. Vždyť se tomu tolik nevzpouzej. Všechny nás to ukrutně zajímá, páč TOHLE je na fóru opravdu rarita. z dlouhodobého pozorování jsem zjistil, že jsi otravnej jako měděná moucha před ksichtem - podsunul jsem ti v tomhle vlákně tři recence a ono to nestačí - ku.va drát co mám dělat ?
lib Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Na recenzi nějakých cizího Joudy z Watchtalkforums tady není nikdo zvědavej. My přece chceme něco od Joudy našeho! Kolik máš ruku? I na překližce vypadají strašně ohromný!
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) cm)19 Na recenzi nějakých cizího Joudy z Watchtalkforums tady není nikdo zvědavej. My přece chceme něco od Joudy našeho! Kolik máš ruku? I na překližce vypadají strašně ohromný! já neumím psát ani mluvit - víc jak jednu větu ze mně ještě nikdo nevypáčil velikost je naprosto v pohodě, díky zaoblenému pouzdru - je celkem neuvěřitelné jak ten železný balvan sedí na ruce (cca devatenáct cm) Upraveno 10. května 2010 uživatelem SukHoi
lib Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Na www.seikospringdrive.com jsem se dočetl, že "support" dělá ALTRO v H. Počernicích. Dělají jen pošťáka, nebo si u nich můžeš nechati vyměnit "cívky", až přijde ten čas? (A, mimochodem, po té jedné větě Ti to celkem jde. Pusť se do toho a uvidíš, jak Ti naskakují příspěvky....)
Návštěvník SukHoi Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Na www.seikospringdrive.com jsem se dočetl, že "support" dělá ALTRO v H. Počernicích. Dělají jen pošťáka, nebo si u nich můžeš nechati vyměnit "cívky", až přijde ten čas? (A, mimochodem, po té jedné větě Ti to celkem jde. Pusť se do toho a uvidíš, jak Ti naskakují příspěvky....) vinutí já už rešit nebudu - altro bude 100% pošťák v záruční době a poté mám nenastudovanou evropskou servisní knihu
lib Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Tak jsem ještě pátral a zjistil, že "support" mají i v Andoře nebo v Černé Hoře. A proč vinutí Ty už řešit nebudeš? Tyhle jsou přece definitivní a na webu jsem se dočetl, že se to možná bude vždycky po 6 letech měnit. Příští rok bude dobíhat první série. Edit: Jestli teď hledáš, kde to je o tom měnění cívek, tak už to nehledej! Mělo to být ftípek. Upraveno 10. května 2010 uživatelem lib
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se