Přejít na obsah

SEIKO Ananta Spring Drive GMT SNR019J

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dělal jsem to u panerai = fortis je tady:

Jo jo, stejnej strojek mám v ORISkách a skočí to naráz cca ve 23.58.

...

Jinak plovoucí vteřinovka je skutečný zážitek, a to si myslím, že naživo je to ještě mnohem zřetelnější.

YPO doufám, že se někdy dokážu úplně oprostit od, z logickýho hlediska zcela nesmyslnýho, pocitu, že za japonce nic nad 20 tis. nedám.

Seiko mám rád a za hodinky jako jsou třeba Samuraje by se Švýcaři možná nestyděli říct si klidně 10x tolik než kolik stály.

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Jenom YPO pozor na tu hudbu, doufám žes ošetřil autorský práva.

Neošetřil - jenom jim prostě na youtube trvá celou noc než se tam namotá ten jejich song a já to chtěl uvést v život - takže tady to je ještě jednou:

FY

Upraveno uživatelem YPO
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

ještě k té velikosti

44mm x 46mm

průměr skla je stejný u obou

Hodinky se mi líbí, ale neměříš nějak blbě, Ypouši?

Furt se mi to nezdálo, že jsou skla stejně velká a podle té tvé fotky je mezi nimi vážně rozdíl. Mé zažloutlé plastové pravítko ze školních let nelže :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník YPO
Odesláno

Hodinky se mi líbí, ale neměříš nějak blbě, Ypouši?

Furt se mi to nezdálo, že jsou skla stejně velká a podle té tvé fotky je mezi nimi vážně rozdíl. Mé zažloutlé plastové pravítko ze školních let nelže :)

čoveče, tak to pravítko zabal do papíru a udělej z něj dýmovnici :)

Seiko mají 35mm a Sinn už nezměřím, páč už je nemám ale na holej pupek mají 34 nebo 35mm

Odesláno

čoveče, tak to pravítko zabal do papíru a udělej z něj dýmovnici :)

Seiko mají 35mm a Sinn už nezměřím, páč už je nemám ale na holej pupek mají 34 nebo 35mm

Tak pak se musí jednat o fotomontáž, kterou jsi spáchal, abys nás zmátl :(

Jdu ti dát minus do naší oblíbené hry, ve které zatím vede Slava :)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Tak pak se musí jednat o fotomontáž, kterou jsi spáchal, abys nás zmátl :(

Jdu ti dát minus do naší oblíbené hry, ve které zatím vede Slava :)

dík dal sem ti hnedka dva body - až na tebe zase někde narazím tak na tebe vyplýtvám všechno :D

EDIT: símVás změřte někdo sklo na Sínech - mělo by to být všechno stejný (U serie)

Upraveno uživatelem YPO
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Takže Seiko 35mm a Sinn 33,8mm... a to jsi psal, že jsou sklíčka stejně velká. Pche!

A hlavně mi soucitně nepiš, že milimetr sem, milimetr tam! U nás, nevyvinutých, záleží na každé desetině!!!

Odesláno

No je fakt, že u hodinek je i milimetrový rozdíl v průměru skla i pouzdra viditelný.

To je jasny, protoze "videt je" plocha skla (hodinek) a ta roste s druhou mocninou prumeru.
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Takže Seiko 35mm a Sinn 33,8mm... a to jsi psal, že jsou sklíčka stejně velká. Pche!

A hlavně mi soucitně nepiš, že milimetr sem, milimetr tam! U nás, nevyvinutých, záleží na každé desetině!!!

No je fakt, že u hodinek je i milimetrový rozdíl v průměru skla i pouzdra viditelný.

pánové co řešíte ? velikost jsem porovnával pro příspěvek 24 - nic víc nic míň x a už je z toho zase aféra - tady je fakt lepší se o nic nesnažit a jenom si pindat krávovinky Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

YPO, já tohle vlákno sleduju pozorně a ten optický rozdíl ve velikosti hodinek (byť jsou v reálu stejné) mi přišel značný.

Prostě další důkaz toho, že míra uvedená v popisu v reálu vůbec nic neznamená.

Akorát jsem přeměřil sklíčko na fotce a zeptal se, jak to ve skutečnosti je. Nerejpu, fakt mě to zajímalo. Ten optický rozdíl je značný.

A že jsem nepsal úplně vážně je způsobeno tím, že ty přece nejseš suchar a dovedeš pobavit, tak mě teď neštvi, nebo ti dám každý ráno tolik kladných bodů, že převálcuješ Onansana a to bys jistě nerad, wole :) ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

YPO, já tohle vlákno sleduju pozorně a ten optický rozdíl ve velikosti hodinek (byť jsou v reálu stejné) mi přišel značný.

Prostě další důkaz toho, že míra uvedená v popisu v reálu vůbec nic neznamená.

Akorát jsem přeměřil sklíčko na fotce a zeptal se, jak to ve skutečnosti je. Nerejpu, fakt mě to zajímalo. Ten optický rozdíl je značný.

A že jsem nepsal úplně vážně je způsobeno tím, že ty přece nejseš suchar a dovedeš pobavit, tak mě teď neštvi, nebo ti dám každý ráno tolik kladných bodů, že převálcuješ Onansana a to bys jistě nerad, wole :) ;)

tady je zjevné nepochopení a jako majitel kuriozit :) a živivší se technickými produkty by jsi mohl pochopit následující větu - oboje hodinky (sinn i seiko) mají přes lunetu 44mm a průměr skla u obou je zmíněn výše x reakce na příspěvek 24 = nepovažuji to za obří hodinky i když má seiko větší základnu - základna u seiko není "placka" a luxusně kopíruje ruku = je to nositelné a vlastně mrňavé :)

jo a suchar rozhodně nejsem, ale nerozumím tomu, když se například snažím odprezentovat překlápění data na spring drive strojku a jsem za idiota, protože to zenith dělá v cukuletu a líp :D

Odesláno

YPO, ty lžeš jako moje mladá, co právě přišla z nákupů s taškou plnou hadrů Tommy Hilfiger a tvrdila mi, že to stálo jen pár stovek :D

Tvůj příspěvek 46 zněl doslova:

ještě k té velikosti

44mm x 46mm

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

YPO, ty lžeš jako moje mladá, co právě přišla z nákupů s taškou plnou hadrů Tommy Hilfiger a tvrdila mi, že to stálo jen pár stovek :D

Tvůj příspěvek 46 zněl doslova:

ještě k té velikosti

44mm x 46mm

máš pravdu ve skutečnosti mají 47mm

jo a neserte mně - já se umím i rozčílit

http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

jo a suchar rozhodně nejsem, ale nerozumím tomu, když se například snažím odprezentovat překlápění data na spring drive strojku a jsem za idiota, protože to zenith dělá v cukuletu a líp :D

Koukám jedva jsi oslavil dvacátý návrat, hned tě lidi nechápou a dokonce tě maj za idiota. :D :D :D Já ti fakt nechtěl způsobit dvoudenní trauma, jen jsem vopravdu nevěděl, jestli tě čtyřicetiminutový překlápění data tak sere nebo tak uvádí do vytržení. Hele, tak já ty Zenithy rozšlapu, doufám, že druhej hříšník se zachová taky takto čestně. A narovinu ti říkám: To je fascinující, jak ta fteřinovka plynule plyne! Navždy Tvůj Milis.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...