Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Seiko Ananta Spring Drive GMT (Cal.5R66)Průměr pouzdra: 46mmVýška pouzdra: 14,2mmSklo: safírové s AR úpravouDýnko: průhledné, safírovéStrojek: Cal.5R66, 30 kamenů, 296 součástekRezerva chodu: 72 hodin Upraveno 14. června 2010 uživatelem YPO
Dantechno Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Jeste je jednou ti je pochvalim, jsou prdacky. Jedna otazka... Luneta je keramicka?
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Jeste je jednou ti je pochvalim, jsou prdacky. Jedna otazka... Luneta je keramicka? nevím - neumím - nic mně nenapadá - netuším
Dantechno Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 nevím - neumím - nic mně nenapadá - netuším Trochu do ni rejpni treba nozikem ... Dik.
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Trochu do ni rejpni treba nozikem ... Dik. japonský nožík na to nestačí - takže jsem usoudil, že to je mimozemský kov, který ještě na planetě Země nemá jméno
Dantechno Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 japonský nožík na to nestačí - takže jsem usoudil, že to je mimozemský kov, který ještě na planetě Země nemá jméno Mozna jsi mel zkusit cinsky nozik... to je jedno, stejne dekuju za ochotu.
Peta-Biker Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Jsem zvědavej, co na to napíše soudruh gas - vím, že pro todle on má slabost.
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Jsem zvědavej, co na to napíše soudruh gas - vím, že pro todle on má slabost. gas má malej pytlík - už jsem mu je podsouval loni v diver verzi myslím, že to bylo tohle se stejným strojem Upraveno 7. května 2010 uživatelem SukHoi
MarcelG Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Taky se přidám ještě jednou. ANANTA mě dost bere. Moc se mi líbí! GRATULUJI !! Jsem zvědavej, kdo bude další
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Mas li koule jako Cejka---muzes nosit pouze Sejka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník SukHoi Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Taky se přidám ještě jednou. ANANTA mě dost bere. Moc se mi líbí! GRATULUJI !! Jsem zvědavej, kdo bude další ještě to zvaž - za stejný peníze se tu dost často prodává Rolex
Peta-Biker Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Kdo má koule jako YPO, může nosit klidně tyto. Kdo je sračka jako já - tomu zbývá Omegááá.
Helex Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ještě že vám začíná weekend, cvoci Gratuluju, jsou to jednoznačně nejhezčí hodinky z celejch Třeskoprsů a i jinde jsou fakt krásný, zvláště pak zespoda
lolohh Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 A to jsme tě, Sukhoji, včera chváli s vyblitem, asociálem a Harrym na pivu chválili, jak už nekupuješ drahý hodinky Ať slouží!
klobadysek Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Blahopreji. V recenzi jsem se nedocetl z ceho ta luneta je a doufam ze se to dozvim. Toto je prvni Spring Drive na zde foru, nemylim-li se? Pokud bys mohl srovnat zpracovani pouzdra s necim ze svycarske produkce, co by te napadlo?
KFL Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ty voe, jednou vytáhnu paty z matičky Prahy a hned je zase průser na světě! Gratulovat ti nebudu, to až na příštím pivu, až mi slíbíš, že si je necháš aspoň 3 měsíce .
Hasňa Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Naprosto uzasne. Desne se mi libi. Cela ta story kolem toho, ten understatement je totalni. Velka gratulace. Ty slipy na posledni fotce jsou taky stylove. :-) Upraveno 7. května 2010 uživatelem Hasňa
gas Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 hele, suchej a kolař moc mě ne.rte, sice teď kopu za rolex, ale tydle šikmooký mrchy okukuju už dost dlouho, děda milisák mě je rozmlouvá bo nemaj ňákej macherindex, ale stejně si je koupím, když už vypadám jak socka, tak ať k tomu mám taky hodinky
ls8ls8 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Megagratulace k megasuper hodinkam. Seiko je proste klasa
tombed Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ypoušovi už jsem gratuloval, teď ještě Šukhojovi... máš bezva hoďky, seš prostě chlap s koulema nebo koulí, to každopádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se