safi Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 pekne pekne, akorat takove monotoni..porad jedny a ty same hodinky..zadna akce, zadne pekne slecny 1
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 pekne pekne, akorat takove monotoni..porad jedny a ty same hodinky..zadna akce, zadne pekne slecny máš pravdu f sedum to smažu - hned až dožeru meloun
Milis Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Já to asi nepochopil, tak s bodama zase nic. Ale jednou to zkusím - myslím to bodování. Jestli to nezmizne.
rorda Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Náhodou, mně se to líbilo, jen mi na závěr chyběli trpaslíci ... Fakt ...
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 no tak když vás nezajímá spring drajf tak se můžete podívat na své oblíbené - za povšimnutí stojí, že na hodinky se musí s citem poklepat, aby se to rozběhlo :D http://www.youtube.com/watch?v=8TtBHe8fO2k 1
tiboon Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 vyborny video... spring drive je fantastickej
rorda Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 No tak toto je vrchol hodinařiny ...
Dantechno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 no tak když vás nezajímá spring drajf tak se můžete podívat na své oblíbené - za povšimnutí stojí, že na hodinky se musí s citem poklepat, aby se to rozběhlo :D Ale prd, to je ten novej dotykovej model , neco jako T-Touch u Tissotu....
Milis Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 No né, co jako mělo bejt zajímavýho na tý změně datumu u Anant? Že to dělaj půl hodiny - to je jako dobře, jo?
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) No né, co jako mělo bejt zajímavýho na tý změně datumu u Anant? Že to dělaj půl hodiny - to je jako dobře, jo? hele asi nic - prostě sem to jenom hodinu točil, pak jsem to půl hodiny stříhal a pak půl hodiny nahrával na youtube, aby někdo koho to zajímá věděl, že to není nic neobvyklého - je to vlastně úplně stejný jako když někdo píše celý den recenzi a nějaký kokot mu napíše, že to je píčovina Upraveno 13. června 2010 uživatelem YPO
Milis Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Sorry nechtěl jsem se tě dotknout, spíš mě fakt zajímalo, co to jako má znamenat - mě osobně dost točí, když se datum začne měnit už v půl.
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Sorry nechtěl jsem se tě dotknout, spíš mě fakt zajímalo, co to jako má znamenat - mě osobně dost točí, když se datum začne měnit už v půl. hlavně nedělej krávu - až nebudeš na trávě tak se podívej na monstra - začínají ve 22:00 a končí ve 04:00, potom je hned 7750 a zbytek hodinkové populace - ananty to zvládnou za 45 minut = to je opravdu dobrý skóre 1
Milis Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 hlavně nedělej krávu - až nebudeš na trávě tak se podívej na monstra - začínají ve 22:00 a končí ve 04:00, potom je hned 7750 a zbytek hodinkové populace - ananty to zvládnou za 45 minut = to je opravdu dobrý skóre Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty, Omegy PO nechrona cca 20min a každej 7750 je jinej, ale tu práci jako ty jsem si s tím fakt nedal, to ne. Nechtěl jsem ti kopnout do bábovky, jen jsem nevěděl, co tím chceš říct.
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty a Omegy PO nechrona cca 20min a každej 7750 je jinej, ale tu práci jako ty jsem si s tím fakt nedal, to ne. Nechtěl jsem ti kopnout do bábovky, jen jsem nevěděl, co tím chceš říct. chtěl jsem tím říct, že i kvarcky na to potřebujou víc času než vteřinu = to je všechno a slibuju, že už se to víckrát nestane 1
XXXfazerXXX Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 hlavně nedělej krávu - až nebudeš na trávě tak se podívej na monstra - začínají ve 22:00 a končí ve 04:00, potom je hned 7750 a zbytek hodinkové populace - ananty to zvládnou za 45 minut = to je opravdu dobrý skóre moje b1 to votocej hned a zadny pulhodinovy srani......aquatimery to votacej az do rana....nejlepci sou baterkovy rada a weldery ty to votocej co by dup..........hezky sis s tim videem vyblbnul,klobouk dolu a jestli mi vodpovis,ze ti lezu do prdele ,tak ver tomu,ze kdyby tomu tak bylo,tak bys me kurevsky cejtil 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 moje b1 to votocej hned a zadny pulhodinovy srani......aquatimery to votacej az do rana....nejlepci sou baterkovy rada a weldery ty to votocej co by dup..........hezky sis s tim videem vyblbnul,klobouk dolu a jestli mi vodpovis,ze ti lezu do prdele ,tak ver tomu,ze kdyby tomu tak bylo,tak bys me kurevsky cejtil rači nic nepiš, už seš v mínusu /eště, že to nestojí žádný prachy - he he / 2 1
H-B Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 YPO: Kdysi jsi delal video s nejakejma Fortis a ty pretacely pomerne rychle, ne?
skalis Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Nejlepsi je vterinovka a jeji hladky pohyb. Ta je jak vino...
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 YPO: Kdysi jsi delal video s nejakejma Fortis a ty pretacely pomerne rychle, ne? dělal jsem to u panerai = fortis je tady: http://www.youtube.com/watch?v=XWHuVYXgez0
KFL Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 (upraveno) Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty Jestli jsem to správně chytil, El Primero na to potřebuje asi 0,3 vteřiny přesně v 0:08 Ale filmeček hezkej, ta plynulá vteřinovka je super. Upraveno 13. června 2010 uživatelem KFL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se