Přejít na obsah

SEIKO Ananta Spring Drive GMT SNR019J

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

pekne pekne, akorat takove monotoni..porad jedny a ty same hodinky..zadna akce, zadne pekne slecny Posted Image

máš pravdu f sedum to smažu - hned až dožeru meloun
Odesláno

no tak když vás nezajímá spring drajf tak se můžete podívat na své oblíbené :D - za povšimnutí stojí, že na hodinky se musí s citem poklepat, aby se to rozběhlo :D :D :D

Ale prd, to je ten novej dotykovej model , neco jako T-Touch u Tissotu....

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

No né, co jako mělo bejt zajímavýho na tý změně datumu u Anant? Že to dělaj půl hodiny - to je jako dobře, jo?

hele asi nic - prostě sem to jenom hodinu točil, pak jsem to půl hodiny stříhal a pak půl hodiny nahrával na youtube, aby někdo koho to zajímá věděl, že to není nic neobvyklého - je to vlastně úplně stejný jako když někdo píše celý den recenzi a nějaký kokot mu napíše, že to je píčovina Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

Sorry nechtěl jsem se tě dotknout, spíš mě fakt zajímalo, co to jako má znamenat - mě osobně dost točí, když se datum začne měnit už v půl.

hlavně nedělej krávu :D

- až nebudeš na trávě tak se podívej na monstra - začínají ve 22:00 a končí ve 04:00, potom je hned 7750 a zbytek hodinkové populace - ananty to zvládnou za 45 minut = to je opravdu dobrý skóre

• Dát hlas 1
Odesláno

- až nebudeš na trávě tak se podívej na monstra - začínají ve 22:00 a končí ve 04:00, potom je hned 7750 a zbytek hodinkové populace - ananty to zvládnou za 45 minut = to je opravdu dobrý skóre

Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty, Omegy PO nechrona cca 20min a každej 7750 je jinej, ale tu práci jako ty jsem si s tím fakt nedal, to ne. Nechtěl jsem ti kopnout do bábovky, jen jsem nevěděl, co tím chceš říct.
Návštěvník YPO
Odesláno

Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty a Omegy PO nechrona cca 20min a každej 7750 je jinej, ale tu práci jako ty jsem si s tím fakt nedal, to ne. Nechtěl jsem ti kopnout do bábovky, jen jsem nevěděl, co tím chceš říct.

chtěl jsem tím říct, že i kvarcky na to potřebujou víc času než vteřinu = to je všechno a slibuju, že už se to víckrát nestane ;)
  • Dát hlas 1
Odesláno

moje b1 to votocej hned a zadny pulhodinovy srani......aquatimery to votacej az do rana....nejlepci sou baterkovy rada a weldery ty to votocej co by dup..........hezky sis s tim videem vyblbnul,klobouk dolu a jestli mi vodpovis,ze ti lezu do prdele ,tak ver tomu,ze kdyby tomu tak bylo,tak bys me kurevsky cejtil
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník YPO
Odesláno

moje b1 to votocej hned a zadny pulhodinovy srani......aquatimery to votacej az do rana....nejlepci sou baterkovy rada a weldery ty to votocej co by dup..........hezky sis s tim videem vyblbnul,klobouk dolu a jestli mi vodpovis,ze ti lezu do prdele ,tak ver tomu,ze kdyby tomu tak bylo,tak bys me kurevsky cejtil

rači nic nepiš, už seš v mínusu :D /eště, že to nestojí žádný prachy - he he /
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Zenithy s Elitem na to potřebujou tři minuty

Jestli jsem to správně chytil, El Primero na to potřebuje asi 0,3 vteřiny přesně v 0:08 :)

Ale filmeček hezkej, ta plynulá vteřinovka je super.

Upraveno uživatelem KFL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...