Přejít na obsah

SEIKO Ananta Spring Drive GMT SNR019J

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Koukám jedva jsi oslavil dvacátý návrat, hned tě lidi nechápou a dokonce tě maj za idiota. :D :D :D Já ti fakt nechtěl způsobit dvoudenní trauma, jen jsem vopravdu nevěděl, jestli tě čtyřicetiminutový překlápění data tak sere nebo tak uvádí do vytržení. Hele, tak já ty Zenithy rozšlapu, doufám, že druhej hříšník se zachová taky takto čestně. A narovinu ti říkám: To je fascinující, jak ta fteřinovka plynule plyne! Navždy Tvůj Milis.

Milisi zapomněl si na jednu věc - když se pluje přes rovník, tak každý nováček dostane pádlem přes ksicht :D - možná se ti konečně rozsvítí v malém mozku - hi hi
  • Dát hlas 1
Odesláno

Milisi zapomněl si na jednu věc - když se pluje přes rovník, tak každý nováček dostane pádlem přes ksicht :D - možná se ti konečně rozsvítí v malém mozku - hi hi

Všems nám tady chyběl, člověče s kulemi. Tvůj nadhled je obdivuhodný.
  • po 4 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

SukHoi má lepší trenky.

no jéje :D

takže fkládám své fijalové fotky do správného vlákna a přikládám MiNi recenzi z paneristi, kde jsou celkem zdařilé fotografie - přijde mi dost nezávislá a u některých vět jsem se dost nasmál

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Hlásím, že fotky mám uložené :D

fpořádku, je v nich implementovaný virus "kibi XC6P3" (zbavíš se ho jediné nainstalovaním Windows 12, které vyjdou v roce 2538) Upraveno uživatelem YPO
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Skvělá recenze YPO. Tolik informací o jedněch hodinkách se jen tak nevidí. V těch dvaceti minutách je naprosto všechno, co se dá o těch hodinkách říct. I když jsem měl jenom kvarcový Grand Seika, viděl jsem kvalitu zpracování, jakou je schopno Seiko dosáhnout na svých high-end modelech a ty hodinky ti upřímně závidím. Výjimečný strojek, atypické originální pouzdro, skvěle zpracovaný tah, plovoucí vteřinovka... V tomto případě bych byl schopen i ustoupit od svého dogma černých ciferníků a jít do bílé...Že by vhodná alternativa k černobílým IWC Aquatimer? :)

Rychlý edit: Máš výbornou english, nepoznal bych, že jsi Čech a výborně ti rozumím.

Upraveno uživatelem organic
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

no jo - díky, ale v ničem nejedu - hodinky vyrobil Japonec a recenzi stvořil administrátor watchfreeks fóra TVDinner - já jsem si je jenom koupil :)

edit: jsou i s černým číselníkem - ale pouze na kůži, jiná varianta neexistuje

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

ještě pár postřehů po 8mi dnech nošeni v kuse :) - odchylka je po osmi dnech +2s a to tak, že nekolísá do + nebo - prostě každý den přibyde kousíček do + dále mám zkušenost z COSC hodinek, že čím více komplikací, tím menší přesnost a výkyvy - seiko nic - mele si tu svojí písničku stále do + :)

rezerva chodu: hodinky se natáhnou na 24h zhruba za dopoledne ve standardním režimu na ruce - když to srovnám s UN tak ty jsem do plna nenatáhl ani za celý den

jsou prostě dobrý - ha ha - a na to že jsou poměrně vysoký tak jsem s nima ještě nikde ani nefláknul

Odesláno (upraveno)

no jo - díky, ale v ničem nejedu - hodinky vyrobil Japonec a recenzi stvořil administrátor watchfreeks fóra TVDinner - já jsem si je jenom koupil :)

edit: jsou i s černým číselníkem - ale pouze na kůži, jiná varianta neexistuje

Jaaaj, ja myslel, ze sis dal tu praci a udelal recenzi. No nic, stejne je super

Tak to bych asi zkousl ten bilej cifr :)

Upraveno uživatelem organic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...