Přejít na obsah

CO JE TO "MACHRINDEX" ?

Doporučené příspěvky

Odesláno
.......navic kolegove v práci tem hodinkam říkaj Panerie (což je nejaka priblblá bagetárna) takže machrindex nula :thumbsup_anim:

Panérie Prošuto :-), to se mi líbí. :) cool !

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile tys nenosil hodinky???

Nosil viz můj edit, je to na dvou fotkách trochu vidět.:)

Našel jsem ještě jednu:

post-147-1273436406.jpg

Odesláno

Kua teď uvažuju jestli vaše BSP byla na zájezdu za splnění a překročení plánu na Hluboké nebo v Budapešti na družebním pobytu a jste na rybářské baště.

Odesláno
Kua teď uvažuju jestli vaše BSP byla na zájezdu za splnění a překročení plánu na Hluboké nebo v Budapešti na družebním pobytu a jste na rybářské baště.

Mě spíš zajímá ta nikotinová schizofrenie a proč všichni vypadaj jak z Jazzový sekce když ti ven určitě nesměli. :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

B je správně.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jo, jo, pěkná BSP jsme byli.smile.gif Moje budoucí drahá polovička tam být nemohla, když fotila.
Poznáte čím?
post-147-1273439028.jpg

Jo a tenkrát opravdu bez cigára ani ránu (Seika na ruce smile.gif)
A odhadne někdo v kterém roce to bylo (Peta ne, ještě nebyl na světě wink.gif)?
post-147-1273439174.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Přesný rok nikdo netrefil, Tom je v rozmezí. Flexaret bych v té době nepoužíval - měl malý machrindex! :lol2:

Odesláno (upraveno)

No Kamile, já tě na těch fotkách poznávám :). Ženu jsi si vzal hezkou. Odhadem jsou to tak 60tá léta... Hustý. Mám moc rád tyhle starý fotky. Nedávno jsem se hrabal ve svém albu a když jsem viděl mou mámu zamlada a tátu štíhlýho kudrnáče, tak docela dobrý ;)

No a pak jsem koukl na fotky z mojí svatby, kde jsem měl o 20kilo míň. Hlavu plnou ideálů a byl jsem největší borec na světě.

Možná že ten pocit je machrindex, nejde o to jak působí na okolí, ale jak se cítí daná osoba. Jestli jako osvoboditel Evropy, tak by to mohlo být ono. A ten pocit mohou dát nejen hadry a technický blbosti, ale člověk si ho v sobě vyladí sám.

Kruci, to jsem se rozepsal...

Edit doplnění fotky ze studií.. to snad ani není pravda

post-2812-1273441097.jpg

Upraveno uživatelem pete
Návštěvník Kamil
Odesláno
Já to vím... akorát mě mate, že už je to fotka a ne ještě daguerrotypie :D

Já si s tím dal takové práce a tys to poznal hned. Moje původní daguerrotypy vypadaly nějak takhle (ten byl na svatební pozvánku):

post-147-1273440840.jpg

Odesláno
A odhadne někdo v kterém roce to bylo (Peta ne, ještě nebyl na světě ;))?

Podle mne by to mohli být machři z Mnichova v r. 1970, z Prahy v r. 1975, z Kladna v r. 1980 a z Karl Marx Stadtu kdykoliv po r. 1985, tak asi plus mínus.

Odesláno (upraveno)

Ty vole, Kamile, dobrý, konečně ty historky, cos mi za těch asi 18 let, co se známe, vyprávěl, dostávaj i nějakej obraz.

A ty rozhalenky samy o sobě zaručují machrindex maximus.

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil
Odesláno

Rok to byl 1976 a hodinky máme všichni a zase otázka. Kde to bylo tentokrát?

post-147-1273501010.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...