Cyber Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 .......navic kolegove v práci tem hodinkam říkaj Panerie (což je nejaka priblblá bagetárna) takže machrindex nula Panérie Prošuto :-), to se mi líbí. cool !
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Kamile tys nenosil hodinky??? Nosil viz můj edit, je to na dvou fotkách trochu vidět. Našel jsem ještě jednu:
tombed Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Kua teď uvažuju jestli vaše BSP byla na zájezdu za splnění a překročení plánu na Hluboké nebo v Budapešti na družebním pobytu a jste na rybářské baště.
Frantik Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Panérie Prošuto :-), to se mi líbí. cool ! ........a vrchol všeho je Oficír Panérie ..to me taky dokáže nasrat
Kalifx Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Kua teď uvažuju jestli vaše BSP byla na zájezdu za splnění a překročení plánu na Hluboké nebo v Budapešti na družebním pobytu a jste na rybářské baště. Mě spíš zajímá ta nikotinová schizofrenie a proč všichni vypadaj jak z Jazzový sekce když ti ven určitě nesměli.
Skalamander Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Nosil viz můj edit, je to na dvou fotkách trochu vidět. EDIT: Našel jsem ještě jednu: To, že jako jediný z tvých kamarádů nemáš ženskou si vynaharazuješ tím, že kouříš dvě cigára naráz?
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Kua teď uvažuju jestli vaše BSP byla na zájezdu za splnění a překročení plánu na Hluboké nebo v Budapešti na družebním pobytu a jste na rybářské baště. B je správně.
tombed Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 že jo, taky mi přišli jako nekalí živli , tenkrát hulili všichni, Kamil dokonce i za fotografa.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Jo, jo, pěkná BSP jsme byli. Moje budoucí drahá polovička tam být nemohla, když fotila.Poznáte čím?Jo a tenkrát opravdu bez cigára ani ránu (Seika na ruce )A odhadne někdo v kterém roce to bylo (Peta ne, ještě nebyl na světě )?
tombed Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Flexaret a polovina 70 let. tipuje 75-77
Peta-Biker Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) 78, tipuju. Musím však říci, Kamile, že jsi nic ze svého šarmu neztratil, spíše naopak . Upraveno 9. května 2010 uživatelem Peta-Biker
Z. Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Flexaret a polovina 70 let. tipuje 75-77 To je dřív. Konec šedesátých...(?)
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Přesný rok nikdo netrefil, Tom je v rozmezí. Flexaret bych v té době nepoužíval - měl malý machrindex!
farářskej Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 A odhadne někdo v kterém roce to bylo? Já to vím... akorát mě mate, že už je to fotka a ne ještě daguerrotypie
pete Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 (upraveno) No Kamile, já tě na těch fotkách poznávám . Ženu jsi si vzal hezkou. Odhadem jsou to tak 60tá léta... Hustý. Mám moc rád tyhle starý fotky. Nedávno jsem se hrabal ve svém albu a když jsem viděl mou mámu zamlada a tátu štíhlýho kudrnáče, tak docela dobrý No a pak jsem koukl na fotky z mojí svatby, kde jsem měl o 20kilo míň. Hlavu plnou ideálů a byl jsem největší borec na světě. Možná že ten pocit je machrindex, nejde o to jak působí na okolí, ale jak se cítí daná osoba. Jestli jako osvoboditel Evropy, tak by to mohlo být ono. A ten pocit mohou dát nejen hadry a technický blbosti, ale člověk si ho v sobě vyladí sám. Kruci, to jsem se rozepsal... Edit doplnění fotky ze studií.. to snad ani není pravda Upraveno 9. května 2010 uživatelem pete
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Já to vím... akorát mě mate, že už je to fotka a ne ještě daguerrotypie Já si s tím dal takové práce a tys to poznal hned. Moje původní daguerrotypy vypadaly nějak takhle (ten byl na svatební pozvánku):
yarda Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 A odhadne někdo v kterém roce to bylo (Peta ne, ještě nebyl na světě )? Podle mne by to mohli být machři z Mnichova v r. 1970, z Prahy v r. 1975, z Kladna v r. 1980 a z Karl Marx Stadtu kdykoliv po r. 1985, tak asi plus mínus.
bandicoot Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Ty vole, Kamile, dobrý, konečně ty historky, cos mi za těch asi 18 let, co se známe, vyprávěl, dostávaj i nějakej obraz. A ty rozhalenky samy o sobě zaručují machrindex maximus. Upraveno 10. května 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Rok to byl 1976 a hodinky máme všichni a zase otázka. Kde to bylo tentokrát?
little_w Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Rok to byl 1976 a hodinky máme všichni a zase otázka. Kde to bylo tentokrát? to je nekde ve Svajcu, ne? takze je to vystrel naslepo, tak treba Interlaken.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se